Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 00:32:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на tasty - 20.06.2009  (Прочетена 98327 пъти)

tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 26, 2009, 10:56:31 »

След бурни скандали с фотото той ще ги оправи, въпреки продължава да твърди че така те си имат своя чар щото били истински, просто...
Важното е, че са ясни макар и с ужасни жълти цветове но на фотошоп стават добре вече видях няколко
Ето тук целия албум да гледкате, все още жълти снимки, като ги оправят ще ги кача отново
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393313    парола 0703
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393362    парола 0703
Ние също имаме много снимки от приятели, но пусто все си гледаме нашия фотограф  Girl_hide
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #301 -: юни 26, 2009, 11:22:27 »

tasty, страхотни сте!!! Честито и попътен вятър младо семейство! Силно ме спечели с избора на рокля  Girl_hide и тортата ви много ме грабна, с една дума .... СТРАХОТНИ СТЕ, браво за всичко и за цялото очарование на сватбения ви ден  Bravo Bravo Bravo
Активен
vessselu6ka
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #302 -: юни 26, 2009, 14:28:08 »

Bravo Bravo Bravo браво Криси, снимките са страхотни и вие сте много сладки. гримьорката ти се е справила блестящо  good а на някои снимки мноооого се посмях (като това дето слагат пари в обувката като те взимат  blum големи сладури
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 27, 2009, 20:03:21 »

ееее....добре че пак се е съгласил да си ги оправи...той е длъжен да нааправи това което иска клиента...ако иска да се сърди ако иска да не му допада идеята ...като поема ангажимент да си носи отговорността...само сега да не си остави ръцете нарочно но ...ще стискаме палци поне този път да си свърши  работата....

а вие на снимките сте страхотни...с риск да се повторя  Bravo
вси4ко е било както трябва и най важното е че вие сте си доволни и ви е боло супер  yahoo
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 27, 2009, 20:27:34 »

Честито и от мен!   give_rose
Желая Ви щастлив семеен живот! Обичайте се вечно!  give_rose
А колкото до вас, нямам думи...прекрасна си, роклята е много красива, излъчването ти ... girl_in_love Ресторанта ви също е бил уникален,много  изискано!!! Bravo yahoo
Било е  вълнуваща и емоционална  weddingday give_rose Bravo Bravo Dance
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 29, 2009, 09:33:23 »

Миличка, невероятна tasty,
 най-хубавата, усмихната и жизнена булка! Лъчезарна, услужлива, сръчна и мераклийка! Грееш, грееш! Сватбата ти е била невероятна! Толкова се радвам за теб! Да си жива и здрава и много, много щастлива! Да се обичате с мъжо ти до дълбоки старини, да се подкрепяте и уважавате, да се радвате на внуци и правнуци! Целувам те и ти желая цялото щастие на света, защото го заслужаваш!  girl_in_love kiss2
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 29, 2009, 14:16:12 »

Мила tasty, честито! Пожелавам ви много попътен вятър, който да ви носи на крилете на любовта! Бъдете все така лъчезарни и борете трудностите с усмивка рамо до рамо!  Good luck Good luck Good luck

Роклята е точно по мой вкус, старшно съм впечатлена  Bravo, за украсата също нямам думи - много е хубаво  всичко в любими за мен цветови нюанси judges
Съчувствам ти за фотографа, дано ги оправи  diablo , не че няма да си намерите вариант, но не е в това въпроса. Напълно те разбирам, защото нашият оператор пък ни обърка датата на сватбеното ДВД - вместо юли, писал юни и още го чакам да ми го оправи, направо нямам думи, само ме мота, цяла годиан ще стане  diablo Но, хайде ДВД-то се гледа по-рядко, ама снимките са по-важни, затова въобще не го оставяй намира, ами си търси правата!
« Последна редакция: юни 29, 2009, 14:18:03 от Kiksi » Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юли 03, 2009, 09:45:42 »

Крисииииии, жестока мацка си!  give_rose
Браво за ентусиазма и реализацията на всичко! Получило се е страхотно и неповторимо! heart
От всяка една снимка лъха такова настроение и плам, а това съм сигурна, че е просто частица от емоцията на вашата сватба!

Пожелавам Ви  Взаимност, Нежност, Обичливост, Красивост, Здравост и Щурост! Wink  yahoo

Гушшш!
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юли 04, 2009, 20:09:13 »

Мерси сладурани  Wink
Е вече сме си тук. Медения месец за съжаление свърши. Бяхме 8 дни в Тунис, но по -скоро на почивка гледахме да не излизаме много от хотела защото се натъкнахме на малка цигания. Но хотела 5 * на брега на брега но морето с перфектното обслужване и уникално отношение беше невероятно. Имаше малко пристанище наблизо което беше много приятно за разходки, ходихме и на зоопарк много готини животинки имаше там, имахме си романтична вечеря на брега на морето с морски дарове и нежна музика просто много много сладко. Абе тези хора знаят как да се държат с туристите си. За романтичната вечеря се стигаше по пътека от свещи чак до плажа от хотелчето, бели покривки, бели калъфи на столовете, украси, свещи, прожектор към морето просто супер. Ще кача снимки много скоро, само да си почина малко, че още съм изморена от пътя и емоциите.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юли 04, 2009, 20:34:22 »

tasty толкова се радвам като чета  yahoo Bravo tease
толкова роантика и красота...супер...супер...дано целия ви семеен живот буде така красив и романтичен както сега...

чакаме нетърпеливо снимки  tease
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юли 06, 2009, 13:48:01 »

Госпожо, добре дошла!  give_rose
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: юли 06, 2009, 15:52:23 »

О, добре заварили smile
Качих мъничко снимчици  Wink да има засега да гледкате.
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юли 08, 2009, 14:52:07 »

Е вече има снимки и от медения месец, малко, но обещавам още  blum тези дни
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юли 09, 2009, 09:49:07 »

Чак вчера сколасах да отида да си използвам подаръка от прителките от моминското парти smile Бяха ми подарили спа терапия Афродита в хотел Арена Ди Сердика. Беше великолепно благодаря им на всички сладуранки.
Влизаш и те ти дават кърпа, чаршафче и гащички за еднократна употреба  tease.
След това влизаш в релакс зала направо трябваше с фотоапаратче да отида  blum В релакс стаята беше много приятно съвсем лека светлина от лунички и запалени свещи ароматни smile След това ме поканиха да влезна за 5-10 мин в парната баня и след това  в масажното където ми направиха пилинг на цялото тяло от пръстчетата на краката до лицето ама навсякъде с нещо, което миришеше невероятно на прасковки супер готино, на приглушена светлина отново и нещото което ми направи изключително впечатление, че за пръв път ходя на процедура / а аз ходя доста често на разни глезотийки щото много обичам/ на която не ми потропва масажиста с чехлите по земята докато ми прави масажа. Ходеше бос за максимален релакс. След тази процедура си взех душче и влезнах в парната баня за 5 минути. Последва ритуално къпане с прясно мляко, много готино  yahoo След това отново в масажното ми направиха цялостен релаксиращ масаж направо се размазах. Цялата процедура траеше 90 минути до тук. Поканиха ме в релакс стаята и ми сервираха шейкче. Аз останах още около 30 минутки да си чета списаниейце. Много ми хареса. Наистина се почувствах като Афродита. Много е страхотно да имаш такива приятелки smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юли 09, 2009, 09:53:09 »

Ееееех, че хубаво звучи! Страхооотно!  good  heart Дай Боже да ти е така приятен цееелия семеен живот!
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: