Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:06:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 4  (Прочетена 155649 пъти)

jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 19, 2009, 13:16:04 »

Добре,аз сигурно вече досаждам,ама последен въпрос на тая тема blush.Добре  аз например 6те спра да ям вечерта,ама ако не отида по голяма нужда до момента на операцията корема ми няма ли да е пак пълен с храна?И друго нещо,аз по принцип не искам да съм с катетър,и примерно може ли ако мога да стана по-рано от тея 24 часа дали някой ще ми каже нещо или трябва да чакам да дойдат да ме раздвижват?Ей тея въпросчета чак мен ме изнервят,ама ще извинявате много  blush blush blush
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 19, 2009, 13:28:28 »

Не може да си без катетър ..... той се пълни по време на опреацията, веднага след това и изобщо - няма да стане. Дано станеш да се раздвижиш по-рано от 24-тия час, така е най-добре, но дотогава трябва да си с катетър, защото по цвета на урината в торбичката лекарите са ориентират дали не развиваш някаква вътрешна инфекция...

Така че - това е положението.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 19, 2009, 13:30:01 »

Аха,ясно благодаря ти Ина give_rose
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 19, 2009, 13:57:14 »

girl_impossible момичета какво става тук?! Че ми стана много интересно по този въпрос... blush Относно клизмата-хубаво е жената да се прочисти предварително 1-за да не върши и двете неща наведнъж, и 2-което е по-важно, нормално, бебето се раждало с личице към дупето на мама, така че мили момичета представете си картинката  angry горкото бебе!!!
За секцио до колкото знам, трябва да е изчистен стомаха и по-точно червата, заради упойката и заради това, че жената след това е в реанимация, тя не може да става, а камоли да ходи до тоалетната да се напъва  crazy
И да не забравя  Bravo на мамите с добри резултати от консултациите!!!  girl_wink
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 19, 2009, 14:01:06 »

Ами дупе и дебело черво всъщност нямат нищо общо, или поне не в гнусният смисъл на думата, хи хи хи. Иначе всичко друго вече е написано по-горе.
Така или иначе клизма в нашата болница вече не правят.
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 22, 2009, 13:46:00 »

Май позациклихме с тези клизми:) Момичета, сигурна съм (или поне се надявам;)), че ако поискате в болниците в които ще раждате, няма да ви откажат да ви направят. Аз не съм измислила още как ще е. Успех на всички и това да ви е последната грижа.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 22, 2009, 14:25:17 »

Здравейте мами!  give_rose
bandidi права си, мила и стига вече с тези клизми!  blum
Аз да ви кажа, много искам да отида на 4Д и май ще го направя тези дни  blush Много ми се ще да го видя малкото бебоче преди да се е появило на бял свят, а и живот и здраве да има какво да му показвам като поотрасне, хи-хи, ще бъде доста забавно!  Girl_hide Преди няколко месеца бях ходила, ама не можахме да направим клипче, защото се оказа много срамежливо бебче и ни обърна гръб  pardon затова се надявам този път да се покаже поне за малко  Girl_hide
Ами...това е за сега от мен...това беше най-новото ми хрумване  blum а на вас пожелавам приятен следобед и успешен старт на седмицата!  give_rose
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #292 -: юни 22, 2009, 15:00:57 »

Привет и от мен!
Като стана въпрос за прегледи и ехографи аз утре съм на последната ФМ. И ние миналия път не правихме клипче,че не беше застанала много като за снимка  blum но този път дано стане фотосесията  blum
Както и да е, то другото да е наред, пък после ще се снимаме  photograph
Между другото на последната лекция на сп.9месеца лекторката каза да не прекаляваме с видеозоните, защото след шестия месец слуха на бебето е напълно развит и то чува ултразвуковите вълни като излитане на самолет. Обаче не било доказано дали този шум би навредил на слуха му.
Да ви кажа, не знам при вас как е, но моето човече се е свило нагоре е като буца под гърдите ми. Нито ми дава да ям, нито да дишам спокойно  pardon Няма ли да му е по-удобно, а и на мен де, да се смъкне маалко по-надолу  blum
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 22, 2009, 15:01:15 »

Здравейте,момичета!
И аз като hukuta се замислям дали да не отида на 4Д.Но не защото на ФМ не успяхме да видим бебчето,напротив и снимка и клипче си имаме,а защото някакви бабки и лелки непрекъснато ми внушават,че няма начин да родя момиче,тъй като момченцата много често ги бъркали и до последно не ги виждали,а пък аз с моя остър корем и чисто лице и запазена фигура,нямало начин просто да нося момиченце.И това ежедневно,включително и майка ми,която до скоро си траеше сега всяка вечер ми разказва за поредното родено момченце гласено за момиченце и това честно да ви кажа много ми влияе на психиката вече.А и искам да започна малко по малко да се подготвям и да си купувам някои неща като се върна в Бургас,но с това втълпяване от всички страни,аз няма да посмея нищо да купя. Та за това си мисля да отида,не знам дали изобщо има смисъл,но все пак.....
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 22, 2009, 16:46:13 »

iv4e83 ,а при мен е обратното-все ми повтарят как можело да е момиче с тоя объл корем и т.н. 8PАма аз пък честно казано не се впечатлявам,в крайна сметка най-много да имаме изненада :girlhide:И ние не можахме да видим бебо отпред на 4Д-то предния път,защото си спинкаше с гръб и ми е любопитно да го видя,но пък не е болка за умиране.А и като прочетох това дето Марианка е писала за звука ohmyне бях го чувала честно казано,но смятам да поразпитам...
Аз взех много да се изморявам...направо не мога да се позная :girl_impossible:И като изляза с бързоходката както съм свикнала и това ти човече като ме подпре и хем се клатя,хем тежи,хем притиска мехура :girlhide:И само след час-два и вече съм каталясала huhhuh.gif
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 22, 2009, 16:47:37 »

iv4e83 и аз като теб от месец насам се чудя какъв ще е полът на бебето  crazy Ама при мен лошото е, че не само разни "разбирачи", ами и лекарите не могат да се разберат момче ли е, момиче ли е  beating И дрешките, които купувам са все в жълто, зелено, шаренко...ама все ми се иска и нещо по-определено да взема  pardon
А съм вече в края  на 8-я месец и 4Д едва ли ще го обърка!  blush Че да му цъкнат половите органи и да мирясвам вече по този въпрос!  blum Поне черно на бяло ще го има! хи-хи  smile
mariana може би си права за ехографите, едва ли са абсолютно безвредни, ама пусто любопитство... blush
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 22, 2009, 17:04:03 »

Ох,момичета,явно не съм единствената с този проблем.Ще си помисля малко и може да отида.Като за начало съм на ЖК в четвъртък и ще гледаме пак дали има нещо между крачетата,но то на мен вече ми е неудобно да питам,да ви кажа честно,защото до сега където и да са ме гледали(и на ЖК и на ФМ) все момиченце казват.Само тези пусти "разбирачи" дето много знаят и ми лазят по нервите. beating
А сега пък ми дойде друго на ум.Както ви казах тази седмица съм на ЖК и ще се разделям с  моята лекарка тъй като си отивам в Бургас и ще трябва да си взема всички документи от нея.А в една книга прочетох,че който ти води ЖК ти прави някаква здравна книжка за бременни или нещо подобно.Вие имате ли такова нещо,да знам дали да я питам да не се излагам  Girl_hide
Айде това е пак за сега от мен,изчезвам,че утре съм пак на изпит,а много се застоях пред компютъра.
Приятна вечер на всички! give_rose
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 22, 2009, 18:16:04 »

Ивче на мен акушерката дето ми води ЖК ми води и здравен картон,който май се казва здравно досие на бременната и в него ми слагат всички резултати от проведената ЖК-тегло,обиколка на корема,резултати от озследвания,снимки от видеозон и т.н. и си ми стои при нея.Така че ако е за това-трябва да ти го водят,така че питай и си го вземи-важно е :girl_wink:А щом лекарите виждат момиче,какво слушаш "разбирачите"!? crazy
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #298 -: юни 23, 2009, 10:53:50 »

То това май е при всички ни - все има по някой, който се изказва за пола smile На мен доки ми каза 8 пъти под ред едно и също "ЩЕ Е МОМИЧЕ", а всички около мен "Ти с тоя корем острия няма начин - момче ще е". И така до следващия преглед  ROFL. Абе да са ни живи и здрави пък каквито излезнат  blum
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #299 -: юни 23, 2009, 12:00:14 »

Леле момичета, моля ви Tc, то че лекарите грешат понякога, грешат, ама това с формата на корема е направо абсурдно  girl_impossible. То не е само формата на корема, пъпките по лицето, храни, които ти се дояждат и още един куп глупости, за които няма никаква научна обосновка. Хич не се връзвайте на такива приказки.

В Швеция бабибите деветини са с броя на сърдечните удари на бебето. Границата не е много ясна, но минава някъде между 140 и 150 удара в минута. Ако е под 140 ще е момче, ако е над 150 ще е момичи. Ако е по средата на мен поне не ми е много ясно какво ще е. Във всеки форум за бременни има анкети до колко това е било вярно за вече родилите се бебоци и нищо странно, че резултата винаги е около 50 на 50, т.с. бабини деветини.

Може и ние да си направим една такава анкета за формата на корема и да видим в колко от случайте това е вярно. Моя корем е едно към едно по форма като този на mamcheto и ние чакаме момиченце, та да видим накрая...

Мога да включа и три приятелки, които родиха през последните месеци момиченца и коремите им бяха точно толкова остри като моя.
« Последна редакция: юни 23, 2009, 12:02:04 от KlaraFina » Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: