Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 21:27:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 6 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част (Прочетена 127895 пъти)
valia_diva
Баш Майстор
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 6 част
«
Отговор #120 -:
май 26, 2009, 15:35:03 »
Благодаря за подкрепата момичета, и въобще не се обиждам. Дадохте ми страхотна идея и с малко повече политика може и да успея, защото младоженека е от Пазарджик и ще тръгват от там, а аз вече един път им казах, че много държа да ме снимат как се приготвям и т.н., което не позволява фотографа да е на двете места едновременно и това ме карада си мисля, че може и да се преборя за този вариант с двата фотографа. Всичко идва от там, че свекървата настоява да се свием с разходите, но аз съм готова да си го поема изцяло като разход, още повече че нашите са ми казали, колкото пари, толкова - в рамките на разумното разбира се ( с тях разногласията са ми единствено, кой да дойде на сватбата - 2 месеца не можем да се разберем за гостите и менюто) имам надежда благодарение на вас, още повече, че фотографа, който искам е още свободен на моята дата.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #121 -:
май 26, 2009, 15:39:29 »
Валя, действай смело. То всеки се притеснява за бюджета, това бяха и моите съображения, но после виждаш, че това са само пари, а и на сватбата ще получите доста, така че, направи си всичко, както искаш.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #122 -:
май 26, 2009, 15:42:39 »
Цитат на: Zaio в май 26, 2009, 15:28:49
Валя, това си е вашата сватба и само ти и мъжът ти трябва да взимате крайни решения за нея. И при нас има доста вмешателство от мъжката страна, но аз нали съм си магаре
си правя каквото си искам. Дори и да имате моментни спорове, едва ли те ще прераснат в нещо по-сериозно. А какво мисли по въпроса твоят човек?
Ами аз идеите първо се опитвам на него да ги "прокара" ако мога така да се изразя, защото той много не им дава да му променят решенията и така миналата седмица например на него му разказвах надълго и нашироко, колко ще е хубаво с уелкъм дринк и после без обиколки по масите, защото аз това искам, а знаех, че свекървата не го иска така. Но после и на нея обясних спокойно, след като знаех, че и той се е съгласил вече. Но за фотото е много сложно. Дълго за обяснение
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #123 -:
май 26, 2009, 16:28:16 »
Отново съм аз момичета. Да ви кажа малко се чувствам като предателка, защото току що изпратих запитване до фотографа, който съм си харесала след като майка ми каза, че ме подкрепя за втория фотограф.
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #124 -:
май 26, 2009, 16:37:39 »
Само така Валя, няма да се даваш
Аз като вече минала по този път, искам да ти кажа, че снимките са най-хубавото нещо, което остана след сватбата ни - всеки ден си ги гледаме.
А Д. Яков не бих заменила с никой друг фотограф - всички гости, родителите ни и приятелите са възхитени от уменията му
Аааааа искам да ви споделя нещо - моята приятелка, която хвана букета, получи предложение за брак 6 дни след сватбата.... и това ако не е съдба
Ще се женят през септември
Активен
petia81
Ентусиаст
Публикации: 95
«
Отговор #125 -:
май 26, 2009, 17:12:28 »
Момичета, имам чувството, че ден-два като не отворя форума и после трябва да чета толкова много и съм пропуснала сума ти важни постове!
Елеан, добре дошла отново след сватбата във форума - чакаме снимки!!!
Ваня пс, честито за ресторанта, фотографа и дж-я! И ние сме в Империал, вие на коя дата сте?
Валя Дива, браво за смелостта! Стискам ти палци!!!
Аз пък да споделя, понеже сме на разстояние и никой не се бърка кой знае колко, но имам малко чувството, че понеже карам майка все да ходи да изпълнява нашите поръчки, че малко изолирахме на моя любим техните... Трябва нещо да направя по въпроса, да видим... А иначе нашите ни подкрепят за всичко,... с изключение на избора ни за кола
Ние искахме ретро... Доста мислих, дали да се наложим, понеже майка наистина много ни помага с организацията, пък не иска и да чуе за ретро (щяла да се срамува да каже, че това в колата е дъщеря й...). Накрая решихме, че все пак е нашата сватба и я уредихме без нея, ама пък изпитвам чувство на вина... Уф, не е лесно с тия родители, а?
Да са ни живи и здрави, каквито - такива
«
Последна редакция: май 26, 2009, 17:14:33 от petia81
»
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #126 -:
май 26, 2009, 17:23:20 »
браво валя, само така. стискам палци всичко да се нареди.
Активен
vania_ps
Любопитен
«
Отговор #127 -:
май 26, 2009, 18:09:51 »
petia81 сватбата ни ще е на 20 септември и май сме големи късметлии, защото в деня, когато оставихме капарото, управителката ни сподели, че няколко двойки са идвали за ресторанта точно на 20-ти, но им е казала, че е обещала на нас. Не крия радостта си, че сме точно там. А вашата сватба на коя дата е?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #128 -:
май 26, 2009, 18:47:28 »
Криси
, ако все още ти трябва препоръка за химическо чистене - моята рокля я дадохме след сватбата да се изчисти в химчито на Отец Паисий точно на градинката на римския. Те чистят специално булченски рокли, шивачката, която ми скъси роклята ни прати там и много добре се справиха. Роклята ми е като нова сега.
Активен
zizi_
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #129 -:
май 26, 2009, 21:15:07 »
здравейте ! случайно попаднах на този форум и съм
страхотни сте ще се радвам да стана част от вашата група @}->--нашата датичка е 13.09 и засега съм още спокойна!иначе си имаме ресторант джия бийч и оператор студио дит и фотограф който сме капарирали но нещо взех да се колебая като никъде не виждам мнения за него
иначе да похваля свекито още не ме дразни но за сметка на нея свекъра ми мрънка постоянно и имам чувството че ще съм булка с херпеси по устните
но ще си даваме кураж момичета имам чувството че мога вече доста умело да преговарям даже и с терористи
след всички преговори с новата рода
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #130 -:
май 26, 2009, 21:23:59 »
Елиии, благодаря много, още утре ще отида, мисля че се сетих къде е.
Да ви се оплача-днес нямаше вода в моя квартал и нямаше как да ми направят косата, но за сметка на това, утре на срещата ще ме видите на живо
Вале, давай в същия дух и ще постигнеш своето.това все пак е вашият ден
Зизи,
пожелавам ти приятна подготовка и да си споделяш емоциите с нас
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #131 -:
май 26, 2009, 21:36:17 »
zizi
и успешна подготовка. пожелавам ти опознаването на новите ти роднини да ти донесе само положителни емоции.
Криси чакам с нетърпение да ти видя втората прическа на живо.
Активен
23
Професор
«
Отговор #132 -:
май 27, 2009, 08:29:58 »
zizi,
добре дошла и спорна подготовка!
Вале,
това си е вашият ден! Направи така, както сметнеш, че е добре за вас!
Още повече.... имаш подкрепата на майчето ти!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #133 -:
май 27, 2009, 08:45:14 »
Благодаря ви много за подкрепата, момичета. Вие ми помогнахте да взема решение и да разбера какво точно искам и как да го направя. Аз все още чакам да получа отговор.
zizi
,
и от мен. Пожелавам ти лека и много приятна подготовка
Активен
prosto jena
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #134 -:
май 27, 2009, 12:29:23 »
Момичета...виждам че всички много се кефят за ресторантите,фотото и DJ.
Никой обаче не хвали Видеооператорите и по малко ценят труда им....а тяхната работа е най отговорна..има толкова добри опрератори като Студио Зани,Димитър Димитров,Краси от Дит,Илко Илиев и т.н моята приятелка си избра Димитър Димитров..просто го прави като филм..
Успех на всички бъдещи булки
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11