Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:31:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 6 част  (Прочетена 127901 пъти)

zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #45 -: май 14, 2009, 17:04:01 »

tsvet_3 , честито за роклята. Много е sexy Wink
Може ли някоя вече бивша булка с халки от Сара-трейд да сподели как се държат във времето? Нещо не ме кефят на 100%, но са доста по-евтини, та се чудим от къде да поръчваме.
Активен
zipper
Ентусиаст
**

« Отговор #46 -: май 16, 2009, 11:41:30 »

Поръчахме си халките при един златар в Пловдив yahoo. Бяло и розово злато, моят има и малко камъче. Дано да станат добре.
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: май 16, 2009, 12:26:37 »

честито! стискам палци всичко да е наред и после да показваш снимки. blush
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: май 17, 2009, 08:55:39 »

Ехоооо, и аз се завърнах  yahoo
така де, пуснах си интернет че бях тотално изчаткала без него..
Зайче, честито за халките, после да показваш.
Цвет, видях ти роклята в галерията, многооооо е сексии, много ми допада.честито и поздравления за избора. Bravo
Да ви кажа аз до къде я докарахме
ходихме с агентките в ресторанта да ми направят една маса и да ви кажа стана уникално красивооо,представям си целия ресторант като се украси как ще изглежда.снимки имам но няма да показвам от сега  blum blum blum
дадох си роклята да ми я скъсят-утре ще е готова
Май това е за сега, за друго не се сещам. crazy
и да ви споделя една малкааааа тайна-видях се със Cinderella, да ви каца суперррр готино и лъчезарно момиче,голяма скица е blum
Активен
zipper
Ентусиаст
**

« Отговор #49 -: май 17, 2009, 09:39:20 »

Момичета, от къде си поръчахте тортите? Аз много се колебая. Харесала съм си тортите на "Сладък рай"...майката на милото ме натиска за "Светлана"...
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: май 17, 2009, 10:34:42 »

и ние с милото клоним към сладък рай. за светланата от няколко съфорумки знам че тортите им не са нищо особено и залагат на сметаната. а аз не ям сметана. паризианата също ни е вариант евентуално.
Активен
zipper
Ентусиаст
**

« Отговор #51 -: май 17, 2009, 10:44:55 »

и ние с милото клоним към сладък рай. за светланата от няколко съфорумки знам че тортите им не са нищо особено и залагат на сметаната. а аз не ям сметана. паризианата също ни е вариант евентуално.
И аз не обичам много сметана:( Имаш ли идея каква е цената в "Светлана" на тортите с фондан? Бяхме проверили приблизително цените там и ни казаха около 1.50 на парче, обаче сигурно става дума за сметаново покритие.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: май 17, 2009, 12:16:04 »

за съжаление нямам представа. една съфорумка беше писала в темата за тортите, но споменаваше че в светланата са предимно сметанови.
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: май 17, 2009, 22:47:00 »

Момичета,някоя от вас знае ли къде от Пловдив мога да си купя празни бутилки за ракията.Мисля,че бях чела някъде из форума,но сега не мога да го открия.
Активен
m_cholakova
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: май 18, 2009, 07:07:16 »

tsvet честито за роклята, много оригинален модел и ти стои добре!

zaio за торти можеш да провериш и в Попимони. Нашата беше с фондан, а пълнежа от виенски крем. Беше много и красива и вкусна /всички гости казаха че много им е харесала/ на цена 1.90лв за парче. Цената варира в зависимост от пълнежа и покритието на тортата от 1.50 до 1.90лв. Отделно се заплащат украсите.

Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: май 18, 2009, 08:01:08 »

Мерси за милите думи Кристинка и аз си мисля същото за теб, явно е че си допаднахме, мисля си да вземем да си направим една пловдивска среща, да се видим и запознаем и с другите сладурки.
Колкото до тортата аз за сега клоня към Сладък Рай, не сме ходили на място, тази седмица ако отидем ще докладвам.
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: май 18, 2009, 08:11:26 »

приветствам идеята с две ръце Bravo и аз много искам да си организираме среща на пловдивските булки. blum
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: май 18, 2009, 17:35:12 »

И аз съм  " за" срещичка.Онлайн съм винаги, така че давайте да се организираме и да се съберем.
Активен
esperansa
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #58 -: май 18, 2009, 18:15:17 »

Момичета,чували ли сте за сладкарница МонШери?Моя позната ми е препорьча.Правили интересни торти и по твои модел.
Активен
dessii
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #59 -: май 20, 2009, 01:51:05 »

и аз чух много добри отзиви за мон шери и си поръчахме тортата от там, правят ти каквото искаш по снимка, надявам се да сме доволни Bravo ще дам отзиви след сватбата
« Последна редакция: май 20, 2009, 01:54:11 от dessii » Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: