Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 10:42:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Песен за Първи Танц - трябва ми помощ!! - 3 част  (Прочетена 217840 пъти)

D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 18, 2010, 08:40:19 »

Виждам, че много бъдещи младоженци пишат тук и си търсят подходяща песен (чужда или Българска)
с целесъобразен любовен текст и музика. Ще си позоля малко по-дълъг пост... smile
Наистина има страшно много красиви любовни балади, някои до болка познати и известни, други не чак толкова, някои с невероятна музика, а неподходящ за първи сватбен танц текст и обратно. Списък с песни както аз, така и всеки мой колега може да Ви предостави на Вас - младоженците, което е облекчение, малка помощ и ориентир, но дали ще си харесате и се спрете на някои от тях зависи и от начина по който ги търсите, защото само по текст не винаги се асимилират и бихте се сетили на момента за въпросната песен без да е чуете.
Сайтовете youtube и vbox7 са много полезни точно за това. Пример: (повечето от Вас сигурно знаят и ползват този начин на търсене и преслушване на песни, които са с най-висока посещаемост и рейтинг)

В сайта vbox7 на търсене пишете ключови думи свързани с вида на танца: любовна балада, уникална балада, балада, любовна балада превод, страхотна балада, убийствена балада, страхотна б-да, рок б-да и още подобни... след това под търсене се появява поле сортирай по: избирате популярност и се показват песните с най-висок рейтинг и гледаемост (което е знак, че песента е хубава, известна и гледана повече, като е получила и най-много и различни коментари от потребителите)
В другия по-голям сайт за клипове и музика youtube.com по същия начин на Search: любовни балади, като всички други ключови думи които написах за vbox-a само, че на английски - love ballads, unique ballads, great ballads и тн. След това под него избирате Search options, а от там на Sort by: View count

Мисля, че това е най-лесният начин (за тези, които нямат любима и точно определена песен и ги издирват в интернет) да добиете представа от списъка и песните, които виждате и търсите тук и може да ги съпоставите от към музика и текст. Специално тези в vbox7 повечето имат и превод.
Дано правилно съм обяснил и е полезно дори като информация за някои от Вас.
Активен
Bankova
Любопитен
*
Публикации: 31

Любовта!? Това сме АЗ и ТИ!

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 18, 2010, 17:09:02 »

Eйййй чудесно браво Алекси, аз това не го знаех! Със сортирането излизат наистина най-хубавите и гледани песни и си ги преслушваме така. Ние си имаме вече за първия ни танц на Селин Дион, но по този начин ще изберем за нашите кумуве и родители искаме да ги изненадаме и тях с хубави песни, а песента с която искаме да свърши сватбата ни е на Слави и Невена - Ето моето сърце ето моята душа ... Само мен! Много харесваме Слави Трифонов и даже търсихме негова песен за 1-ви сватбен танц  Dance2.......... ама мъжо държеше на Селин Дион и се съгласих с него.  smile heart
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 19, 2010, 12:11:10 »

Да се похваля и аз с нашата пеърва песен smile. Ние сме големи фенове на Здрач (аз де, но запалих и него някакси lol и ето това ще е нашата песен. Толкова е нежна, че дори не мога да си представя нещо друго като нашият първи танц smile
http://vbox7.com/play:3c9389bc
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 21, 2010, 21:59:05 »

smile
Благодаря момичета,за прекрасните предложения,повечето да си кажа честно ми харесаха и то много ,но снощи разбрах една новина от любимия ,който ми каза ,че той вече е избрал песента и когато аз го попитах "Коя ще е ?" той ми се изсмя и каза ,че била изненада и аз ще я чуя в момента ,когато Дж-я ни покани на дансинга ,за да я изтанцуваме  . И в крайна сметка не си знам песента ... 
Активен
VeniNY
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #244 -: март 22, 2010, 13:45:41 »

Момичета и аз да се похваля и ние си имаме песееееен  heart. Много си я харесваме и е много романтична поне за нас  twohearts   Eros Ramazzotti & Anastasia - I belong to you

http://www.youtube.com/watch?v=xlVZisnfVDI
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 22, 2010, 14:24:06 »

..момичета..прекрасни са ви песните...много романтични...

аз да ви споделя моите си мисли и притеснения...
та значи...моето мило е германец ( за тези на които не съм казала) и всъщност нашата песен е немска..първата песен на която танцувахме и пяхме заедно  twohearts

но на мен на сватбата ми се искаше песента да е с английски текст за да е разбираема не само за немските гости....оба4е сега като се замисля май е по важно това наистина да е нашата си песен...а не просто някаква на английски...

вие как мислите?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 22, 2010, 14:52:51 »

Тони, какво по-хубаво от ваша си песен, нали това е вашата сватба и е добре избраната песен да значи нещо за вас самите, а и още нещо, те повечето хора и английски не знаят добре, така че едва ли ще разберат и текста( по-голямата част) ако е на англйски.
Активен
divaorhidea
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #247 -: март 22, 2010, 21:48:05 »

Здравейте,
нашата песен е на Van Morrison - These are the days. Песента е от филма 9 месеца, гледали сме го много пъти, но последния беше в много личен за нас момент и решихме, че тя ще е. danceg
Сега го навивам да има и танц изненада за гостите, но засега без успех. pardon
Активен
toni8301
Професор

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 22, 2010, 21:54:42 »

roumyana - благодаря ти за твоето мнение...и аз днес като размишлявах стигнах до извода че ще си използваме нашата си песен за първа такава на сватбата...
а ето я и нея... с много красив текст...  girl_in_love

http://www.youtube.com/watch?v=XvTe4T9Tf9s
Активен
bibilqna
Сватбар
Публикации: 200

« Отговор #249 -: март 23, 2010, 10:17:40 »

toni8301 а мислила ли си само да преведеш текста и преди DJ  да ви обяви той или някой друг да го цитира, така всички ще знаят за какво става дума.
Активен
toni8301
Професор

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 23, 2010, 11:52:25 »

toni8301 а мислила ли си само да преведеш текста и преди DJ  да ви обяви той или някой друг да го цитира, така всички ще знаят за какво става дума.

хей това е добра идея..може би да го разпечатаме на лист за БГ гостите и да има за всеки....хм, май ще се замисля дали да не направя точно така...благодаря ти за идеята..записвам си я веднага ( вече нищо непомня...от толкова идей накрая все забравям нещо)  write
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 23, 2010, 12:35:44 »

Тони, другият вариант, за който се сещам е да напишеш текста на песента на гърба на тейбъл картичките на масите.
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #252 -: март 23, 2010, 12:50:05 »

Аууууууу, това е разкошна идея за написването на текста на гърба на тейбълките...Даже сега си мисля, че може да се напише и на два езика ...ала-бала...Ооо, би било много романтично, поне аз като ходя по сватби все държа конкретни моменти да ги забележа и запомня, например кой е първия танц на младоженците, ама с какво е свързан ...Еххх, размечтах се Party time
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #253 -: март 23, 2010, 13:17:17 »

Аз гледах едно клипче от сватба преди няколко дни и много ми хареса песента, която беше за фон. И толкова много я търсих... В песента се пееше "Ti amo..ti amo" и аз изгледах всичките клипчета във vbox, докато намеря точно тази песен с надеждата наистина да се казва така. И успях. Предлагам ви да я чуете - наистина е много красива.

http://vbox7.com/play:c1d2b568

П.С. Идеята да се напише текста на песента е страхотна идея, даже си я записвам да не я забравя, някой ден да го осъществя  good yahoo
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 24, 2010, 19:37:30 »

Днес случайно чух по радиото една песен на Стефан Митров и се заслушах в текста и много ми хареса.Какво ще кажете за неяheart
Toni8301, nadelina88, вашите песни са много хубави.  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: