Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:29:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 172045 пъти)

kungfupanda
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: септември 03, 2009, 08:48:47 »

светле,страхотни са! да не са на ейнджъл?
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: септември 03, 2009, 08:56:58 »

На  Ботичели са и бяха на разпродажба smile А за височината да кажа от моя опит - няма значение колко е висок токът за това как се чувства кракът , а качеството на самата обувка : добрите марки са открили правилните калъпи или каквото е там... Вчера мерих подобни на моите : намалени от 51 на 14 лв - нали си представяте за какъв боклук става дума (аз в Испания ги гледах такива по китайските магазини за 4 евро). Не се възмощавам от друго, ами как там си е ясно че са калпави и всеки си преценя дали да си вземе (аз си купих няколко такива ей така за по 1, 2 разходки) , но тук като ги видите в хубаво магазинче в центъра на София за  51лв. (както е било в началото) и ще си ги вземе човек за хубави а то.... Аз се поразсеях, но мисълта ми е, че като стъпите в тях и наистина не можете да ходите - те и идея си нямат от пропорции и тем подобни неща  Wink
« Последна редакция: септември 03, 2009, 09:01:46 от svetla_ety » Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: септември 03, 2009, 11:59:06 »

Anabella, аз на бала си бях с ниски обувки през цялото време. И от тогава знам, че това е най-добрия вариант за дълга нощ или каквото и да е щуро Wink
Dari_pz, официалните и аз ги носих няколко пъти за да свикна с тях. Но най-интересното беше, че докато ги носех пробно вкъщи в дните преди сватбата ми бяха супер удобни. Обаче на сватбения ден просто ги чувствах като нещо, което някак си и краката ми не искат. Странно, но факт good Очаквай невъзможното винаги

Това се получи и при мен с балните и е така защото вкъщи колкото и да е, настилката е по-мека и по-удобна. И изведнъж излизаш на асфалт, камъни и е ужасно.

svetla_ety, страхотн обувки! Аз, между другото си взех подобни, но са маслинено зелени и ще ги нося само на работа, защото подозирам, че по улиците ще се пребия  blush
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: септември 03, 2009, 13:26:35 »

svetla_ety, обувките наистина са хубави, но ако съм те разбрала правилно, не мисля че това, че има намаление в даден магазин, автоматично означава че не са хубави. Моята бивша шефка си взе нещо подобно на твоите, само че в лилаво, и пак на Ботичели. Бяха намалени от 50 и няколко на 20. Беше ходила с тях даже на някаква сватба и й бяха супер удобни и сладурски. Аз пък никога не съм смятала, че марката определя обувката или дрехата, или каквото и да е. Но това си е лично мое мнение. Надявам се и ти да ме разбереш правилно blum Wink
Активен
Peteto23
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: септември 06, 2009, 19:34:19 »

намерих си обувчицииии  yahoo

по - светли са отколкото изглеждат на снимката Wink
Обувките са страхотни,много са готини
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: септември 07, 2009, 16:24:09 »

Обувките са страхотни,много са готини
judges направо ми останаха очите Bravo
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: септември 08, 2009, 21:09:20 »

yahoo да се похваля и аз с моите обувчици

* обужките.jpg (46.38 KB, 480x360 - видяно 325 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: септември 08, 2009, 21:21:28 »

Честити обувчици и на двете ви много ми харесват  give_rose
Мой ред е да споделя опита с моите обувки.
Моите обувки за сватбата, с които мерихме и дължината на роклята са си удобни обувчиците и издържах с тях цялата фотосесия два часа, църковния и гражданския брак, но в ресторанта вече бях пред умиране. Аз ги разтъпквах и преди това, но нали имам травми точно на костите на ходилата, чупила съм и двата крака и като е топло се подуват и като се подуха ми излязоха и пришки - беше ужасно  sad и добре че ди джея пусна рокенд рол, че ги събух и си заподскачах съвсем босичка. После си обух абсолютно равните бели сандалки и през цялото време до края на вечерта си бях с тях и си придържах роклята. Не ми беше неудобно въпреки, че роклята беше дълга и се влачеше супер си бях с равните сандалки.
И моя съвет е да си подсигурите втори чифт, при това да сте го носили и да сте сигурни в него  good
Активен
kungfupanda
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: септември 09, 2009, 00:38:17 »

катето, супер обувки! И мисля,че амибиан е напълно права за подхода!
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: септември 10, 2009, 09:59:44 »

Момичета тествайте си обувките преди сватбата задължително!!!!!! Горчив опит sad - на 29.08 бях на една сватба и малко преди това си купих едни безумно сладки сандалки на геокс (в предните мнения ги има) и си мислех, че по-удобни от тези едва ли ще има! Бях решила и все още май, да ги разтъпча на тази сватба и после да ги обуя на моята. Постъпих глупаво и сложих лепенките след като дойде болката  cray Имах 8 лепенки и никаква полза. На края (бях с тях от 12 на обяд до 02.30 вечерта) в рестаранта ги събух и си седях седнала шросто защото повече не можех да издържам на болката. Дано не е било  Offtopic, но просто ако това беше моята сватба, щях да се чувствам ужасно зле. Мисля да ги тествам още веднъж, ако се получи същото, няма да са те. sad За това - поносете ги по-дълго, колкото и префектно удобно кожени и с мекичко да изглеждат.  angry
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: септември 10, 2009, 13:56:41 »

Момичета сега се сетих каква грешка правя и аз като си купя нови обувки.Разтъпчвам си ги вкъщи ,но когато излезна навънка е съвсем друго и веднага ми се появяват мазоли въпреки ,че съм ги носила у нас толкова пъти.Но сега ме е страх да излизам с тях ,за да не ги изцапам  sad.И моите сватбени обувки ми изглеждат много удобни сега,но ме е страх на сватбата да не илезне друго  sad и реших да си взема с мен едни стари чехлички за всеки случай.
Активен
новата_Павлова
Любопитен
*
Публикации: 33

Нашата нестандартна приказка продължава....

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: септември 10, 2009, 15:05:25 »

Anabella, аз на бала си бях с ниски обувки през цялото време. И от тогава знам, че това е най-добрия вариант за дълга нощ или каквото и да е щуро Wink
Dari_pz, официалните и аз ги носих няколко пъти за да свикна с тях. Но най-интересното беше, че докато ги носех пробно вкъщи в дните преди сватбата ми бяха супер удобни. Обаче на сватбения ден просто ги чувствах като нещо, което някак си и краката ми не искат. Странно, но факт good Очаквай невъзможното винаги
здравейте,
отскоро съм във форума и много ми харесва. Разглейдате въпроеси които в момента ме  интересуват. моята сватба е скоро. yahoo
аз мисля също да си взема и едни ниски само че незнам какви да са. Иначе  за свтбата са ми много удобни и високи но може да изпищя  angry
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: септември 18, 2009, 12:59:49 »

Welcome  новата_Павлова  гледай, найстина да имаш резарвен чифт.При мен така се получи,че след като свърши церемониалната част и влязохме в ресторант, веднага усетих умората.И си сложих удобните обувчици.Хубаво е да ги съобразиш и с роклята си,понеже моята беше малко по- дълга от очакванато и резервните не бяха мн ниски от официалните, но пък тока им явно беше по- удобен.Хубавото е,че и при нас имаше мокет и не се усещаше твърдостта която предават едни плочки. smile
Успех ти желая и една много красива сватба и да бъдеш много щастлива булка!!! give_rose
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: септември 18, 2009, 13:22:11 »

welcome-2 новата_Павлова, сватбата ти наистина е много скоро. Според мен обувките са много важни за всяка булка за една много весела и изпълнена с танци сватба blum
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #284 -: септември 21, 2009, 09:46:44 »

Започнахте да ме притеснявате сериозно с тези оплаквания за обувките и големите болки. Аз по принцип си ходя на висок ток, защото съм 1.50 и мъжо стърчи над мен с две глави. Но бях шаферка на една моя кака и уж с разтърчени обувки (вкъщи, де) краката ми умаляха. Имаше идея да се ходи след подписването до ресторанта пеша, но аз не можех да си помисля да продължа. Ужасно е.
Другото нещо, което съм забелязала е, че в булченските магазини има ужасно грозни обувки, а в магазините за обувки рядко има нещо, което да прилича на сватбена обувка. Аз искам обувките за сватбата ми да бъдат бижу, а не да се опитвам да ги скрия под роклята. Направо не знам като дойде момента какво ще правя. Сигурно ще обикалям като луда - дълго и безрезултатно.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: