Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 16:50:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Обувките!!!! част 4  (Прочетена 172040 пъти)

anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: август 26, 2009, 21:12:07 »

Много сладки обувки сте избрали всички, все момичета с вкус сте се събрали smile

svetla_ety, много обувки има по "Екзарх Йосиф", "Пиротска", "Граф Игнатиев". Провери също по моловете. Успех!

Аз да се похваля, че си взех обувки, пардон цвички  pardon Такива исках и такива. Първо отвикнах да ходя на ток, второ любимият е висок колкото мен и не върви да се изтипосам по токчета и да си го гушна под мишница  tease

Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 26, 2009, 21:19:04 »

anabella , много са сладки, а така с тази каишчица, ще изглеждат много елегантно, нищо че не са на ток.  Така е, съобразаваме се с любимите същества, аз пък съм голям тапашон  sarcastic и все на токченца се фръцкам  danceg
Активен
pepitta_84
Ентусиаст
**
Публикации: 67

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: август 27, 2009, 07:51:22 »

anabella много са ти сладурски обувките , предполагам че ще ти е супер удобно и ще има да си тропкаш хорца и танцииии  Bravo
Активен
NansyCraft
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #258 -: август 30, 2009, 09:04:46 »

http://www.shop-eu.puma.com/Speed-Princess-Ballerina-SF/4049292261771,en,pd.html?cgid=13190
-преди ги намирах в саита, но сега не успях-същата кройка само че моите са в нежно зелено,бяло и сребърно...
наи после ги намерих...http://www.puma.com/int/en/product_catalog.jsp
нямам търпение да ги обуя danceg
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 30, 2009, 12:03:42 »

момичета аз като минала булка ще ви кажа че най важното е обувката да ви  е удобна аз и за това си взех с два пръста токче за да припкам нищо че малко застъпвах роклята де...така че и затова помислете като са ниски
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: август 31, 2009, 22:00:01 »

Съгласна съм, че обувките трябва да са удобни за многоо танци DANCE, но трябва да се има предвид и дължината на роклята. Моята беше дълга и с ниските ми обувчици трябваше да я повдигам особено в църквата при обикалянето и по време на хорцата в ресторанта. Не съжалявам, обувките ми бяха много удобни и сега си ги нося Wink
Активен
akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: август 31, 2009, 22:04:50 »

И решението за ниските обувки е просто. Дължината на роклята се съобразява с ниската обувка. Така хем не се настъпва, хем седи добре, хем е удобно на крачетата.  good
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: август 31, 2009, 22:13:05 »

И аз съм си предвидила втори , по-нисък чифт, и съобразихме дължината на роклята, за да не я настъпвам, като "сляза" на по ниско  pardon
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: август 31, 2009, 23:31:42 »

Да ви споделя и моя опит с обувките.
Както повечето знаят и съм показала по-нагоре в темата, си взех два чифта обувки - с високо токче (доста) и нисички сандали.
Официалните високи ги обух след като ме взеха от "вкъщи" и издържах с тях до Съвета. Мина подписа, излязохме за снимки, извихме едно хорце и аз на средата му се пуснах да се преобуя. Направо не издържах. Центъра е и с павета, а ресторанта е облицован навсякъде с едри камъни... Радвам се, че се преобух навреме. И ми беше много удобно със сандалите. И не се забелязваше, че съм с тях, защото роклята ми е дълга. Много съм доволна, че си взех резервни обувки. За токчетата - да, грациозно стоят на крака, но и са неудобни за този ден.
Е, успех на бъдещите булки с избора им на обувки Wink
Активен
akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: септември 02, 2009, 15:18:43 »

Аз през цялото време ще съм си с ниски. Не виждам смисъл след като роклята ми е дълга и до земята, защо да се мъча на токове, като така или иначе няма да се виждат!?  blush
Активен
anabella
Ентусиаст
**
Публикации: 99

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: септември 02, 2009, 16:28:40 »

akhala, категорично подкрепям! Ако не можеш да ходиш на токчета, не ти е удобно, няма смисъл.

Принцеске, хубаво си направила, че си сменила обувките и наистина важното е да бъдат удобни. Аз имам лош опит от абитуриентския бал, уж бяха много удобни, но в 3 след полунощ просто ги свалих и продължих боса (еех, луди-млади години  tease)
Активен
dari_pz
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: септември 02, 2009, 18:21:51 »

И аз мисля да си взема два чифта обувки:едни високи и елегантни(за снимките при забирането ми) и едни нисички и удобни ,за да мога да танцувам цяла вечер.Едва ли ще мога да издържа с високи обувки и то нови,даже от нови маратонки ми излизат мазоли  sad,май ще трябва първо да си ги понося преди големия ден.
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: септември 02, 2009, 21:43:58 »

Anabella, аз на бала си бях с ниски обувки през цялото време. И от тогава знам, че това е най-добрия вариант за дълга нощ или каквото и да е щуро Wink
Dari_pz, официалните и аз ги носих няколко пъти за да свикна с тях. Но най-интересното беше, че докато ги носех пробно вкъщи в дните преди сватбата ми бяха супер удобни. Обаче на сватбения ден просто ги чувствах като нещо, което някак си и краката ми не искат. Странно, но факт good Очаквай невъзможното винаги
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: септември 03, 2009, 08:16:22 »

намерих си обувчицииии  yahoo

по - светли са отколкото изглеждат на снимката Wink

* shoes002.jpg (47.96 KB, 640x480 - видяно 323 пъти.)
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: септември 03, 2009, 08:19:14 »

Тези обувки са уникално сладки, като се има предвид, че аз мразя токчета, не нося, нямам, и не разбирам от такъв тип обувка. Но твоите са супер джиджани....

Сводът как е, лесно ли се ходи с тях, щото не е малък тока така като гледам...?
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: