Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 01:53:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 3 част  (Прочетена 155783 пъти)

siiu
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Happy bride

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: юни 16, 2009, 17:04:54 »

важното е да ни радва  girl_wink
Бухтичка мерси много за споделеното мнение  give_rose
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: юни 16, 2009, 19:50:47 »

trinity_vn  - коя е фризьорката ти? Аз също се уговорих с Маруся за грима, но си търся и добра фризьорка. А агенцията за украса - на кои се спря?
  Ами за сега фризьорка ще ми е една позната -приятелка на моя приятелка  smile,а за агенция си харесах Бижу,защото много ми допадна отношението им.Аз съвсем случайно се натъкнах на техния офис и ми обясниха много подробно какво предлагат и кое колко ще струва,след като аз им казах какво искаме да има като украса.
Активен
flower
Регистриран

Публикации: 5

The key to happiness is having dreams.

« Отговор #437 -: юни 17, 2009, 07:07:40 »

Здравейте момичета...Остават точно два месеца до сватбения ми ден, никакво време, а имам още толкова много неща да уточнявам.Едни такива уж дребни детайлчета ,а се оказва , че и те си искат време и обмисляне  crazy Много ми помагат мненията ви в сайта,супер изчерпателни сте всички. Имам ниаколко въпроса, ето го и първият:
Кажете предложения за хубави места във Варна за фотосесията преди ресторанта ?   smile
Активен
antoinette
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: юни 17, 2009, 08:51:57 »

Нашият ресторант беше в Дружба ("Св. Св. Константин и Елена") и затова предпочетохме и фотосесията да е там - за да не губим време в обикаляне. Снимките бяха на "Сириус" и на Гранд хотела. Много хубави станаха smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: юни 17, 2009, 08:57:05 »

flower, по принцип самия фотограф би трябвало да ви предложи места, ако е от Варна разбира се.
Аз като места мога да препоръчам Морска гара и градинката на Гранд хотела  good
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: юни 17, 2009, 09:01:20 »

Flower има тема за сниките на сватбата както и варненска тема и в двете може да питаш това което те интересува, няма смисъл от създаването на нови теми за всеки възникнал проблем.ЧЕТЕТЕ ФОРУМА МОМИЧЕТА И ПРАВИЛАТА МУ.НЕ ПУСКАЙТЕ ТЕМИ ПРЕДИ ДА СТЕ ПРЕГЛЕДАЛИ ДАДЕН РАЗДЕЛ!
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: юни 17, 2009, 14:07:08 »

Тази сладкарница Л'амор която споменавате има ли сайт или някави кординати ако имате.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: юни 17, 2009, 14:51:28 »

кв. Галата  ул. Крайбрежна № 11. Обаче някой ако има актуален мобилен да даде, защото преди да се ходи е добре да се обадиш, защото е цех, не сладкарница и може да няма никой. Поне такава е моята информация.
Активен
blagovesta_i_toni
Любопитен
*
Публикации: 34

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: юни 17, 2009, 15:57:13 »

052377736
0887594463
Работят мъж и жена, уникално готини са, ние си поръчахме тортат при тях надявам да имам същото мнение и след 10 дена smile !
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: юни 17, 2009, 15:59:18 »

Здравейте момичета...Остават точно два месеца до сватбения ми ден, никакво време, а имам още толкова много неща да уточнявам.Едни такива уж дребни детайлчета ,а се оказва , че и те си искат време и обмисляне  crazy Много ми помагат мненията ви в сайта,супер изчерпателни сте всички. Имам ниаколко въпроса, ето го и първият:
Кажете предложения за хубави места във Варна за фотосесията преди ресторанта ?   smile
Аз също бих ти препоръчала за снимки морска гара ама зависи по кое време ще се снимате за да е подходяща светлината.Също може на сириу на Св Константин и Елена,на Гранда ,хотел Естрея ,ресторант Хоризонт в морската градина.Абе изобщо можеш да си избреш там където ви харесва или ви преложи фотографът ви danceg
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: юни 17, 2009, 17:01:39 »

А от сладкарница Валентино в Чайка някой поръчвал ли си е торта, никъде не срещнах коментар за тях. Харесала съм торта там, но само от снимка... pardon
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #446 -: юни 17, 2009, 17:04:20 »

За фотосесия също бих препоръчала Римските терми -нещо по-различно, което не се вижда във всеки сватбен албум; харесва ми и градината на една църква на центъра (забравих й името blush ), която до скоро беше музей; на самия плаж също е хубаво; в морската градина има невероятни местенца с високи дървета от двете страни, които образуват нещо като свод над младоженците  smile
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: юни 17, 2009, 17:32:12 »

В Еко парка до Дружба също е подходящо за снимки
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: юни 17, 2009, 17:32:40 »

За фотосесия също бих препоръчала Римските терми -нещо по-различно, което не се вижда във всеки сватбен албум; харесва ми и градината на една църква на центъра (забравих й името blush ), която до скоро беше музей; на самия плаж също е хубаво; в морската градина има невероятни местенца с високи дървета от двете страни, които образуват нещо като свод над младоженците  smile
Мила предполагам че говориш за бившият музей на Възраждането-църквата се казва Архангел Михаил.
Абе изобщо направете си расходка и си откийте вашето кътче за вашите снимки така ще е по сантиментално дори smile.Едни приятели ходиха да се снимат в морската на алпинеума и мостчето и станаха много хубави снимки,страшно много зеленина имаше  Bravo
Активен
amera
Ентусиаст
**
Публикации: 97

« Отговор #449 -: юни 17, 2009, 18:17:42 »

Ако имате повече време може до двореца в Евгиноград да отидете. Малко е далече ( 30 мин. с кола), но съм гледала снимки от там и са наистина уникални!
antoinette, страхотна булка си била!  give_rose Сега ти гледах снимките, а освен всичко останало и букета много ми хареса. Къде ти го правиха?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: