Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:38:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141336 пъти)

*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: април 28, 2009, 21:27:09 »

anbibian кaчила  съм едни снимки на розички дето направих и мисля тях да залепя отгоре на бонбонките,но ще се разходя утре да проверя магазина дето ми каза едното момиче ако има други розички по-хубави може и такива да сложа.
« Последна редакция: април 28, 2009, 21:34:57 от trinity_vn » Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: април 28, 2009, 21:39:18 »

амелия виж и аз си направих с три бонбончета от детска радост и не са много големи .подбрах да са по-малки все пак.Но аз по принцип исках да са по-шарени цветова и направих от всички бонбони които купих и ги направих и различни видове зашото ме завладя музата една вечер  smile
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 28, 2009, 21:56:43 »

anbibian,всичко започва от квадрат,който сгъваш първо на две,след това още веднъж,да стане пак квадратче,после ти пращам снимки.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: април 28, 2009, 22:00:14 »

розичките са много нежни  Bravo и това последното с трите бонбонки много ми хареса
майка ми се е добрала до бонбонки детска радост и се надявам скоро да почна и аз с късметите
страх ме е само да не ми хареса много и да има серийно производство и да станат на гост по 3 късмета  pleasantry
trinity_vn  кошницата в албумът ти пак ли сама си си я правила или е купувана, много ми хареса
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: април 28, 2009, 22:01:01 »

krisssy  Bravo ще го пробвам този трик, благодаря ти  smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #320 -: април 28, 2009, 22:13:04 »

амелия виж и аз си направих с три бонбончета от детска радост и не са много големи .подбрах да са по-малки все пак.Но аз по принцип исках да са по-шарени цветова и направих от всички бонбони които купих и ги направих и различни видове зашото ме завладя музата една вечер  smile

Да, не е много голямо. Но моите бонбонки са някакви мутирали и са огромни. Нищо, аз ще пробвам.
Много ми харесват късметчетата ти.   Bravo Не мога, обаче, де си намеря жълти розички.  sad  Днес си купих оранжеви - 2лв за 100бр. имам и бели на същата цена, но жълти не мога да намеря.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 28, 2009, 22:18:16 »

такива розички съм виждала в едно магазинче близо до Рам,от същата страна е,но е преди него,като идваш от Пиротска,не мога съвсем ясно да го обясня,защото не познавам добре София,но магазинчето е за всякакви панделки,конци и всякакви такива.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #322 -: април 28, 2009, 22:21:12 »

Знам го магазинчето. Те всъщностг са 2 и от другата страна на тротоара има такова, но по-мъничко. Да, но там не са на същите цени. В края на краищата ако не си намеря на едро от там ще си взема.

Момичета, а какво ще кажете ако за сватба 70 човека направя повече от 150 късметчета?  blush  Просто искам да има много.
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: април 28, 2009, 22:31:09 »

anbibian кошничката си я направих самичка от подръчни материали  Wink
Amelia за какви розички питаш от сатенена панделка дето са или за изкуствени цветя?
Активен
Били
Сватбар
Публикации: 171

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: април 28, 2009, 22:32:51 »

Аз до колкото знам късметчетата трябва да са равни на броя на годините на булката. Ако е на четни години + или - една.
Виждам, че обсъждате няколко магазинчета в София. Може ли някой в синтезиран вид да ми препоръча къде да отида, докато съм в София? Много ще съм ви благодарна.
И да се похваля- наперих си сватбени чаши с пеперуди  yahoo Утре ще ги поръчвам
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: април 28, 2009, 22:34:12 »

Amelia и моите късметчета мисля да ги напрая повечко .понеже ще имаме ритуал в обредната зала във варна и там ще дойдат много хора които не сме поканили за ресторанта,а също мисля да напрая и късметчета за хвърляне в църквата за да има повечко , Wink пък и много ми се занимава с такива нещица  give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #326 -: април 28, 2009, 23:04:26 »

От сатенена панделка става въпрос.
Май и аз ще имам повечко, защото и на мен ми се занимава. а и специално късметчетата са ми много сантиментален спомен и са ми скъпи. Та май ще ги направя повече.

а това за годините - аз не се вълнувам от такива суеверия. Не смятам, че ще е добре да са толкова, защото тогава ще има много хора, останали без. А и като имаме няколко ритуала...
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: април 28, 2009, 23:19:57 »

От сатенена панделка става въпрос.

Ами незнам за Варна мога да ти кажа къде има ,но за друг град потърси по кинкалериите,а и плюс това аз мойте си ги направих самичка каквито цветове ми харесаха и намерих доста евтини сатенени панделки, по 2 лв за 10м
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: април 29, 2009, 08:53:26 »

И аз съм го чувала това за годините на булката,но аз знам,че трябва само да са нечетен брой,аз за 130-140 човека съм направила 31 късмета.,просто ми свършиха материалите иначе щях и още да правя,много е приятно.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: април 29, 2009, 09:06:47 »

Ами незнам за Варна мога да ти кажа къде има ,но за друг град потърси по кинкалериите,а и плюс това аз мойте си ги направих самичка каквито цветове ми харесаха и намерих доста евтини сатенени панделки, по 2 лв за 10м

Та къде във Варна казваш има тези цени за 10м?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: