Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 07:18:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - част 7  (Прочетена 141817 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 16, 2009, 08:41:09 »

Искам да благодаря на jujencee  butterfly
Поръчах си торбички от органза и панделки от сайтът, който даде. Много се притеснявах, но днес си ги взех от пощата и са страхотни!  yahoo
В сайтът изглеждаха много бледи, притеснявах се и дали съм улучила размера и дали ще дойдат все пак. Поръчах ги на 9.04 и днес ги взех. 90 бр торбички от органза, точно каквито исках + 2 рула сатенени панделки (те ми се виждата малко твърдички, ама карай) всичко за 30.10 лв с доставката от САЩ.  yahoo
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 16, 2009, 08:47:56 »

anbibian -  Bravo за торбичките.

А за кутията - ние си купихме едно сандъче - дървено, в което сега ми стоят всички картички от сватбата, а и продължавам да си трупам и други картички, които получавам по разни поводи blush (нали съм "вещоман") Кутията стоя през цялата сватба на нашата маса (до колкото си спомням, защото може и да е стояла при бабка, ама май си беше при нас) и нямаше никакви проблеми pardon
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #77 -: април 16, 2009, 09:12:29 »

Ох, току що намерих най - иделната шампаниерка за шишенцето с бейлиса, обаче не доставят до Бг. Някой да е виждал подобни по магазините. http://www.myweddingfavors.com/miniature-champagne-bucket.html

Мислех да се примиря с метална чашка, обаче,като видях, че си има истински такива миниатюрки и металните чашки взеха да ми избледняват.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 16, 2009, 09:22:50 »

Ох, току що намерих най - иделната шампаниерка за шишенцето с бейлиса, обаче не доставят до Бг. Някой да е виждал подобни по магазините. http://www.myweddingfavors.com/miniature-champagne-bucket.html

Мислех да се примиря с метална чашка, обаче,като видях, че си има истински такива миниатюрки и металните чашки взеха да ми избледняват.

Хубави шампаниери има в Genesis (не са много евтини обаче) и в едно магазинче в Sky City на втория етаж. Друг вариант за по-малка като размер шампаниера е да ползвате ледиера (леле, така ли се казва това чудо girl_impossible ) - предполгам ме разбра какво имам е предвид. Пак на същите места има. Ако искаш повече инфо за другото магазинче, кажи и ще ти обясня точно къде е, че не помня как се казва.
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #79 -: април 16, 2009, 09:26:03 »

Ммм, дори съд за лед, ще е прекалено голям, защото става въпрос за съвсем малка бутилчица "Бейлис", тя е от тези за минибар и е само 50 грама. Затова ми трябва нещо миниатюрно.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 16, 2009, 09:29:55 »

Ама тя наистина е от най-малките.
Аз реших, че е от тези по 200 ли 250мл ли бяха. Ами тогава освен някаква иноксова чашка  pardon
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #81 -: април 16, 2009, 09:33:08 »

Ъхъ, аз също бях за иноксова чашка докато не видях шампаниерките, ех! А бутилчицата не може да е по - голяма, защото чашките са съвсем мънички шоколадови и не могат да съберат повече. Освен това трябва да ги събера на подносчето заедно с кошничката за халките и венчето за хвърляне в реката, та всичко трябва да е супер дребосъчесто.
Активен
maria23
Любопитен
*
Публикации: 41

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 16, 2009, 09:46:52 »

Момичета, някой да знае в това магазинче дали има пиефлори / или пък на самата борса/ и от въпросните химикали, които се слягат на цветята, за да издържат по-дълго?

Amelia, тези пиафлори и химикали ги има в магазин Флора. Пращам ти линк http://www.flora-com.com/index.php?ul=2. А за гривничките скоро съм на сватба и моята приятелка, която ще се жени ми обеща да ми запази нейната гривничка, да я разглобя и да видя как става. Като имам повече инфо ще пиша smile
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 16, 2009, 10:35:47 »

anbibian,ще ми пратиш ли линк на този сайт за торбичките,аз съм решила също да ги ползвам.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 16, 2009, 10:50:14 »

anbibian,ще ми пратиш ли линк на този сайт за торбичките,аз съм решила също да ги ползвам.
http://www.yourorganzabag.com/organzabag.htm
само обърни внимание, че размерети са в инчове да не се подведеш  girl_wink
аз съжалявам сега, че не си поръчах и листенца от този сайт, има в опаковки по 100 листенца
а и като гледам сега май сайтът е по-богато зареден от предната седмица като поръчвах, или съм проспала че има панделки от органза, аз си поръчах сатенени
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 16, 2009, 10:57:46 »

А колко ти излиза като цена една торбичка,защото аз намерих в един български сайт и там са по 30 ст. бройката по-малките и по 40ст. по-големите.
Активен
Ble6tu4ka
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 16, 2009, 11:02:42 »

Ъхъ, аз също бях за иноксова чашка докато не видях шампаниерките, ех! А бутилчицата не може да е по - голяма, защото чашките са съвсем мънички шоколадови и не могат да съберат повече. Освен това трябва да ги събера на подносчето заедно с кошничката за халките и венчето за хвърляне в реката, та всичко трябва да е супер дребосъчесто.

Мен ми идва на акъла - дали не можеш да ползваш метална купичка за крем карамел. smile Ние имате такива в къщи и мисля, че са баш такъв размер какъвто ти е нужно. smile
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ

« Отговор #87 -: април 16, 2009, 11:06:43 »

Мда, за това изобщо не се бях сетила! Идеята е безценна!!! Благодаря ти, Блещучка!!!  Sunshine Flower Ще се поразходя до домашните потреби да си купя една и да пробвам.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 16, 2009, 11:11:49 »

А колко ти излиза като цена една торбичка,защото аз намерих в един български сайт и там са по 30 ст. бройката по-малките и по 40ст. по-големите.
ами аз поръчах 90 торбички и 2 рула с панделки от най-тънките - общо 30.10 лв., не помня кое колко точно струваше, но доставката е 6.50 долара
ще ти излезе по-евтино ако поръчваш по-голяма бройка и други неща
но ако ти трябва по-малка бройка и си намерила цветът, който ти трябва и от къде да си ги купиш може би е по-добре от тук, аз съм сигурна, че ако бях потърсила по складове насам - натам, можеше и да намеря, но нямам много време да обикалям, за мен оптималният вариант е ако може всичко да ми пристига по поща или с куриер girl_wink
можеш ли да пуснеш сайта да го видя?

Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 16, 2009, 11:19:31 »

http://www.hotfixcrystals.eu/organza_leather_showcases.html
ето тук има торбички по 0.25 лв
ако си от софия можеш и от там да си вземеш
но ако поръчваш от сайт не забравяй че ще трябва да си платиш и доставката с куриер
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: