Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 19:22:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От кой сватбен салон е роклята ти - бял и черен списък н  (Прочетена 299985 пъти)

asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: декември 28, 2009, 12:01:37 »

3. Bridal Fashion - едната консултантка ме изнерви ужасно, имаше малко селска мания за величие, в стил "ама трябва да си запишете час, за да мерите" с надменно вирнат нос, без да си направи труда дори да погледне, че отивам СЪС записан час. Другата беше просто страхотна - мила и страшно отзивчива, даваше и добри идеи, искрено казваше какво според нея ми стои и какво не. Пробвах рокли безброй, изрових магазина (бях с майка ми и бъдещата свеки и те не оставиха нищо непрегледано  Wink ). В интерес на истината имаше страшно много рокли извън официалните колекции, които бяха на съвсем прилични цени (сравнени с нормалните цени на Проновиас). И като капак - момичета, които сте пробвали Проновиас някъде в чужбина и не сте се харесали в роклите - пробвайте в София! Има разлика в размерите, които поръчват, а българките сме си явно по-фини жени.  Wink На мен роклите в София ми стояха много по-добре, отколкото тези, които мерих в Мюнхен, просто тези немските трябваше много да ги пристягат отзад, понеже ми бяха големи. Съответно целият модел се изместваше и стоеше сякаш малко момиченце се е навряло тайно в дрехите на майка си.  tease
Защо не купих оттам - ами пробвах много рокли, но някак си в нито една не се почувствах себе си. Нямам идея защо, може би трябваше да се върна след като съм пробвала пак други рокли и тогава можеше и да си взема нещо. Но така или иначе вече е късно.  smile А, и пари за пробване не са ми искали.

4. Астела - там ме замъкнаха почти насила, тъй като мислех да си купя една рокля на Ателие Симон. Нея обаче на второто пробване нещо вече не я харесвах толкова и отидохме и в Астела. Там пробвах техни модели (много голям избор нямаше на булчински, тъй като точно се местеха), вкл. и нормални официални рокли. Там наистина бяха страхотни, предлагаха ми много различни варианти, смяна на плат, дантела, ушиване в друг цвят и т.н., което за съжаление не получих на другите места. Сметнаха ми колко би струвала едната рокля, която харесах, с друг плат на долната част, тъй като оригиналният ми идваше претрупан, с по-малко пластове тюл отдолу и т.н. Цената излезе дори по-ниска, а в събота дойде дизайнерката (бях се уговорила с тях), взеха ми мерки, с нея обсъдихме всичко в детайли, даде ми препоръки относно нещата, които исках да бъдат променени... Не си натрапваше мнението, беше много внимателна и мила, но и обясняваше защо да речем твърде ниска талия не би ми стояла и др. такива. В крайна сметка се оказа, че ще шия при тях, макар никак да не бях навита на варианта с шиене. Бяха много отзивчиви, ще имам две проби, като се прибера май месец и ако се наложи, последни корекции в седмицата преди сватбата.
Надявам се да не съм досадила.
« Последна редакция: декември 28, 2009, 12:11:34 от asseto » Активен
cherity
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #286 -: януари 03, 2010, 15:53:23 »

Слагам салон МАРЦИЯ на бул. Евлоги Георгиев в най-черния от всички черни списъци.  NO
Поръчах роклята си при тях 4 месеца преди сватбата. Получих един парцал, бегло наподобяващ роклята ми едва 3 дни преди сватбата. Наложи се в последния момент да купувам нова рокля, толкова отчайващо грозна беше тази, която Марция ушиха. А от тях не получих нито парите си обратно, нито дори едно извинение!
Мили бъдещи булки, стойте далеч от Марция!
Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 03, 2010, 17:01:38 »

а някои ходил ли е до бутик Палома на пиротска  smile
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 05, 2010, 16:52:55 »

Ехааа, asseto, страхотно подробно и полезно мнение! Точно каквото исках да знам!  Bravo
Активен
Neli_87
Ентусиаст
**
Публикации: 108

Щастлива майка на прекрасни деца!

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 25, 2010, 16:54:49 »

Здравейте!Преди 4 години поръчах балната си рокля в модна къща "Аз и Ти"-гр.Смолян.Когато пристигна бях очарована от качеството на платовете и перфектната изработка!Още тогава реших,че когато дойде време за сватба пак ще се обърна към тях.Преди 6 месеца бях булка отново с тяхна рокля.Работят барзо,коректи са с поръчките и личи,че роклята е създадена точно за Вас!Нямаше нужда от никакви корекции!Аз съм от Враца,а роклите пристигнаха от Смолян без да ходя до там!Просто са перфектни! good
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: февруари 01, 2010, 23:48:05 »

Булчинските салони, които посетих са 4, всичките са в София и ще ви разкажа за тях преди да съм забравила подробностите. smile

1. Bridal Fashion - отношението, което получих там беше достойно за похвала. И двете консултантки, една от които е собственичка бяха изключитлно мили. Беше ми обяснено с какво разполагат, какви са цените на всички рокли, за които попитах, които никак не бяха малко (около двайсетина) funnytooth, дадоха ми съвети според моята фигура и не налагаха мнението си. Нямаше ограничение за броя на премерените рокли. На много от роклите, които мерих щяха да ми дадат отстъпка, което предполагам беше заради факта, че съм там със сватбен агент, с който те често работят. Дадоха ми да правя снимки без никакъв проблем и бяха съгласни да ми поръчат от рокли, които по принцип не внасят, стига да поискам. Единственият проблем там беше, че бяха свършили повечето рокли и в ателието имаше много малко на брой модели и почти нищо от това, което аз исках.

2. M. Tyler - Може би най-доброто отношение, което получих от 4те бутика! И двете жени (една, от които е собственичка) ми обърнаха много голямо внимание. Там получих много ясна представа за материите, цветовете, моделите и всичко, за което може да се сети човек. Нямаше ограничение за мерене на роклите и ми позволиха да правя снимки на воля. Беше ми обяснено подробно за всяка една рокля в бутика. Предложиха ми и много намаления. Въобще, много добро отношение! Bravo Единственият проблем там беше, че роклите ми бяха много тесни. Аз не съм от най-слабите, но не смятам, че съм и прекалено едра. Всичките модели, които имаше там бяха един размер по-малки от останалите бутици и не се чувствах много удобно в тях. Като тип рокли бяха много красиви, но просто не бяха моят тип.
« Последна редакция: февруари 02, 2010, 01:15:51 от Ariel » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: февруари 01, 2010, 23:59:40 »

3. Areti - на всеки, който иска да види роклите на Demetrios във вида, в който са на сайта им препоръчвам да си спести ходенето до Арети. Там преживях най-големия си ужас и побързах да се махна възможно най-бързо. Роклите изглеждат износени и захабени, леко жълтеникави. На въпрос зададен от мен коя рокля се доближава като линия до това, което търся ми беше отговорено да си погледна сама на снимките и да си преценя...  Oh my ... Не ми дадоха да си сваля дънките когато меря роклите  crazy поради каква причина не разбрах, сигурно да не им губя време. Едната жена настъпи роклята ми с обувките, с които излиза навън, което беше последвано от дружен смях. Беше ми обяснено, че тъй като нямали място роклите били тъпкани, затова са намачкани. Много мразя да ми се налагат, а една от жените постоянно повтаряше, че трябвало да пробвам техните корсети, макар да й казах, че рокля с корсет не искам. Апартаментчето беше малко и неугледно, въобще ужас...  NO

4. Princess - това е и мястото, откъдето взех своята рокля. Жената, която беше там не беше собственичката. Получих страхотно внимание и обслужване. Въпреки, че в ателието влизаха често хора, тя не се опита да ме претупа или да ги обслужи за сметка на мен, с идеята да не изгуби клиенти. Нямах ограничение за мерене и консултантката мислеше заедно с мен какво би могло да ми подхожда, даваше идеи и ме консултираше според бюджета. Премерих роклите, които исках и ми беше изключително приятно да съм там.  good Снимки там не съм правила, защото просто не стигнах до там и така и не попитах дали позволяват. Още преди да отида знаех, че това е бутикът, който най-много искам да видя, защото много исках да меря рокли на San Patrick.

Успех на всички момичета и дано всяка от вас намери своята рокля!  give_rose
« Последна редакция: февруари 02, 2010, 01:20:56 от Ariel » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: февруари 02, 2010, 11:47:46 »

Моята е от M. Tyler smile Не знам дали някоя от тях е собственичка, но и двете мацки бяха мили и отзивчиви. И на мен разрешиха да меря и снимам, колкото искам. Налагахме шалове в друг цвят, за да видим комбинацията между различни цветове. Абе, готини са!
Е, цените също са готини pleasantry Много се двоумях заради това. Но пък роклята все ми беше пред очите - и вечерта, и на следващата сутрин. Звъннах на кумицата ми и тя отиде да я капарира.
Има големи отстъпки за рокли, които са от колекция от предната година и ако си избереш такава, чийто номер е наличен там в бутика. Както стана при мен. Отстъпката ми беше повече от 300 лв.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #293 -: февруари 02, 2010, 11:52:37 »

За съжаление, истината за бутик Арети е точно такава. Моята рокля е от Деметриос, но естествено не я купих от наличните в така наречения бутик, а си я поръчах по каталога и дойде чисто новичка в калъф от Америка. Не знам как може да поддържат такъв смотан "салон" - ако изобщо това е салон някакъв. Аз съм ходила в бутика на Деметриос в Солун - нямате си представа колко е пищен и прекрасен, чувстваш се като принцеса. А тук е мизерия, набутани в този апартамент, пробваш роклята до радиатора, няма място... За продавачките - има едно по-младо момиче, което е свястно и любезно, обаче има една по-възрастна, която прави поправките на роклите - пълен крокодил  diablo. Според мен не трябва да я показват на хората.
Активен
dundichka
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: февруари 05, 2010, 20:04:48 »

Zdraveite,
Momicheta bih iskala da vi popitam, nqkoi znae li dali v salona na Romantika iskat kaparo samo, za da se probva roklqta - 50 leva ????????????????????????????
Активен
Lilium
Ентусиаст
**
Публикации: 83

« Отговор #295 -: февруари 25, 2010, 08:56:28 »

Моята е от M. Tyler smile Не знам дали някоя от тях е собственичка, но и двете мацки бяха мили и отзивчиви. И на мен разрешиха да меря и снимам, колкото искам. Налагахме шалове в друг цвят, за да видим комбинацията между различни цветове. Абе, готини са!
Е, цените също са готини pleasantry Много се двоумях заради това. Но пък роклята все ми беше пред очите - и вечерта, и на следващата сутрин. Звъннах на кумицата ми и тя отиде да я капарира.
Има големи отстъпки за рокли, които са от колекция от предната година и ако си избереш такава, чийто номер е наличен там в бутика. Както стана при мен. Отстъпката ми беше повече от 300 лв.

Velvet , Роклите на М.Тайлер ми харесват много  - вярно ли е че искат пари за проба  sad И колко струваше най-евтината рокля, че това ме притеснява. Предстои ми търсене на рокля през пролетта, но отсега вълненията са ми големи   blush
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 557

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: февруари 25, 2010, 16:14:24 »

Лилиум, не съм Велвет, но на мен не са ми искали пари в М. Тайлър. Информацията ми е сравнително актуална, бях при тях втората половина на декември.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: февруари 26, 2010, 00:04:56 »

Lilium, и на мен не ми искаха, нито ме ограничиха в бройката на роклите, които мога да пробвам.  smile Аз бях там в края на януари. Мисля, че можеш да си спокойна!
Активен
tsvetentse1
Сватбар
Публикации: 183

« Отговор #298 -: февруари 26, 2010, 00:12:20 »

shok shok Направо ме шокира това! Не мога да повярвам - пари, за да пробваш, как така? Ако ми поискат такова нещо от вратата, най-добре направо да си изляза. Ако наистина правят такова нещо, чудя се как си го отчитат, касови бележки??? Легално ли е въобще?

Някак си не мога да го повярвам  nea crazy Дано да не е така....
Активен
Tarna
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #299 -: февруари 26, 2010, 11:11:23 »

В Романтика искат пари за проба. Става дума за този на Витоша. Може да се мери една рокля и за всички останали се заплаща. Дори не питах колко струва пробата, защото смятам, че това е незаконно-нелоялна търговска практика по Закона за защита на потребителите. Написах жалба до Комисията за защита на потребителите и чакам отговор.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: