Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 20:32:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Асеновград - 3"  (Прочетена 172341 пъти)

23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: май 08, 2009, 11:23:32 »

Тези металните обръчи как се закрепят?
Аз не съм от най-запознатите, но мисля, че обръчите по роклите са пластмасови.  crazy Може и да греша! huhhuh.gif
Нека някой по-компетентен да се изкаже!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #106 -: май 08, 2009, 11:28:48 »

Не са само пластмасови, зависи какви ви сложат, но като знаете, че има и други видове - настоявайте да не са от пластамасовите. Аз лично няма да оставя с такива обръчи да ме пременят, защото първо са чупливи и е грозна картинката на висяща рокля, второ са ужасно неудобни. КАто седнеш в кола и се вирват на врата ти.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: май 08, 2009, 11:29:32 »

И моята бална рокля беше с малък обрач отдолу,не беше метален,обаче май не беше и точно пластмасов,нещо подобно на "еластична пластмаса"/леле ама как го обесних  sarcastic/ защото заемаше всякаква форма като се движех и беше найстина удобно,въобще не ти пречи на крачетата и можеш да си вървиш супер спокойно.А моя беше закрепен долу в самата пола,имаше направено улейче в плата и там се мушкаше обръча.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: май 08, 2009, 15:38:58 »

момичета, а снимки имате ли на тези бални рокли, че аз нещо не мога да си го представя
обемни ли бяха роклите, ча аз съм си харесала права надолу, а те нали са без обръч или бъркам?
а не ми харесва идеята нещо да ми се лепи по крачетата
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #109 -: май 08, 2009, 15:41:54 »

Щом ти е права роклята, едва ли ще ти сложат обръч. Но моята не беше много обемна  sad даже никак! за затова страдам и до днес, понеже аз пък исках такава. Бяха ми сложили малък номер обръч и не стоеше обемна. А що се отнася до маретиала, не си залагам главата, че е метал. Но е огъваемо.
Активен
Suei
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #110 -: май 08, 2009, 16:03:33 »

Моята бална рокля баше с тюл, цели 3 пласта и те страшно много ми пречиха. В ресторанта посях навсякъде парчета тюл, защото токчетата на обувките ми се закачаха и го раздираха, докато танцувам.заради тази пречка не можех да играя хора, защото се спъвах.  cray
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #111 -: май 08, 2009, 16:40:59 »

Пак да се включа:) Не искам с обръч, защото ми се струва, че ще ми е неудобно сядането. Да не говорим, че за да мина през врата трябва да го повдигам настрани  blum. Иначе не си личи толкова и от тази гледна точка не е грозно. Роклята е страшно лека и не е обемна. Просто долу завършва с дантела и за да стои добре трябва да e по-разперена. Жалко, че не успях да я снимам. На първа проба ще я щракна на манекена. Малко се притеснявам, че ателието не е от известните и не съм чувала никакви отзиви за него. Дано да се справят с шиенето.
« Последна редакция: май 08, 2009, 16:54:37 от Zaio » Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #112 -: май 08, 2009, 18:17:33 »

Кое е твоето ателие?
Активен
zipper
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #113 -: май 08, 2009, 18:55:27 »

Кое е твоето ателие?
Vanessa.......на главния път, като идваш от Пловдив, по в началото.
Активен
avgustina25
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #114 -: май 09, 2009, 23:56:51 »

абе и без Асеновград ще минем ))...там е "опасно" да казваш че идваш от София за рокля))...понякога цените се променят някак си неусетно...имам малко bad експириънс))хехе
та затова решението е- бял сатенен косюм- сако и панталон+секси сандал...з ашапка нещо в стил Марлене Дитрих го мисля као визия- обща де)) Wink
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: май 10, 2009, 09:41:57 »

avgustina25, това, по принцип е добро решение, ама сатенените бели панталони изискват да си малко по-слабичка от Кейт Мос, иначе бляска и е тъничко и всяка мазнинка си личи. И щом можеш да си надвиеш на глезотията да си със специална рокля - давай!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: май 10, 2009, 10:34:32 »

avgustina25 много добре си я замислила визията
и аз съм си мислила преди време да речема само ако ще подписваме без да правим сватба за костюм, но си мислех за такава малка шапка с мрежа като на мадона по клиповете ама бяла  girl_wink
а миналата година си харесах една къса бяла рокля на гай ларош и си я бях заплюла за малка сватба
обаче сега съм на друг акъл  pardon

а това със секси сандалките трудна работа аз търсих търсих не намерих секси сандалки в бяло  sad
Активен
dindin
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #117 -: май 11, 2009, 13:43:26 »

здравейте на всички smile дали някоя от вас си е шила в асеновград рокля по модел на PRONOVIAS и при коя дизайнерка? трябва да си поръчам рокля и все още имам съмнение дали ще ми я направят добре по снимка от интернет  pardon
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: май 11, 2009, 15:57:46 »

Моята ще бъде по модел на PRONOVIAS и най-вероятно другата седмица ще ходя в Милена, но не знам кога ще е готова, за да кажа как се е получила.
ако искаш пусни модела да го видим  give_rose
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #119 -: май 11, 2009, 16:11:39 »

здравейте момичета аз съм нова но реших да се включа за да обменяме опит..така както гледам всички сте за Милена и аз на там съм се насочила но някой има ли живи наблюдения от там- готова рокля която да е харесал как е направена
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: