Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 14:41:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122144 пъти)

_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: май 03, 2009, 18:45:49 »

Момиче да ви попитам чували ли сте ,че не е хубаво да се подстригвате докато сте бременни. Защото смятам да ходя на фризьор и приятелки ми и свекърва ми  говорят глупости , че не било хубаво. щяла съм да му одрежа .... ако е момченце някакви такива неща дето са смешни. Вие вярвате ли на суеверия, защото аз съм крайна непукиска и хич не обичам да ми говорят такива неща.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: май 03, 2009, 18:51:37 »

Миме аз по принцип съм суеверна ама чак пък за тваааа ми се струва вече прекалено
Аз си ходя всеки месец на фризор  smile И момченце чакам  blum
Няма да ходя рошава шък сега отивай си спокойно
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: май 03, 2009, 18:54:56 »

smile Ами и аз така мисля Диде , то детето ще се стресира ако ме види без да се пострижа девет месеца 
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: май 04, 2009, 09:13:43 »

Специално за постригването съм твърдо Против да се спазва това нещо nea.Аз по принцип не съм изобщо суеверна и не виждам смисъл в това....Така,че момичета постригвайте се на воля и не му мислете Girl_hide
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: май 05, 2009, 09:10:33 »

Здравейте, мамчета!  Girl_hide Честити новини на всички, разбрали цвета на гащите си! Bravo

Стана ми смешно за подстригването crazy, еййй, суеверия, суеверия...  =]постригах се онзи ден, между другото, така че, момичета, по-добре не се вдвайте толкоз на суеверия!  give_rose Мисля, че ще вие по-спокойно така. give_rose Аз направо бих тръгнала да купувам разни неща например, ама мъжооооо ще издивее beating- не можело, рано било...не знам от някого специално разрешение ли чака, какво ли- някой да каже „айде, вече не е рано, време е”.  pardon

Радвам се, че се движат добре нещата при всички ни!  Girl_hide Аз нямам нещо по-особено за казване. Ритаме си, да сме живи и здрави, поболява си ме опашната кост, качила съм си килца /вече съм 69 килограма на ръст 176 см./ и такам.  girl_wink

Единственото ми притеснение, честно казано, идва от предстоящата ми серия от пътувания из Южна България. crazy crazy crazy Но лекарите казват, че не е препоръчително, но все пак може, ако е с паузи и не много далече, пък и аз се чувствам добре при пътуване засега.  =]Ако все пак нещо усетя, че ми идва в повече, спирам и хич не ми пука.  angry

Та така засега. Вие много морски мамита се събрахте, ехейййй  Girl_hide Girl_hide Girl_hide Ще сте здрава компания мацки-майчета.  give_rose Целувки ви пращам на всички! heart
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #320 -: май 05, 2009, 09:22:45 »

Fenix, в 25-та седмица пропътувах 2 000 км за няколко дни. Не само, че нищо ми нямаше, ами се заредих с много положителни емоций от пътуването (все пак беше малка екскурзия и вярно, че европейските магистрали нямат толкова дупки като българските пътища). След като се чувстваш добре и ако внимаваш по пътя, няма нищо опасно и обезпокойтелно в това да пътуваш.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 05, 2009, 11:43:55 »

виждам че си говорите за подстригването.....и реших да ви питам мен ме късае въпроса с .....-правенето на кичури,след 2 месеца е сватбата на сестра ми и ми се иска да си ги направя,но не знам дали може,моля ви ако някой знае нещо по въпроса да сподели........
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 05, 2009, 13:48:51 »

Момичета не се губете а се правете крассиви какво да пречи за кичури масове мами се изрусяват цялостно ти се тревожиш за кичури
Бебео заслужава красива мама  girl_wink
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 05, 2009, 14:20:42 »

Fenix,аз ъщо пътувах 800 км преди 2 седмици и единственото нещо,което може да стане е дискомфорта от седналото положение,но както си казала ако ти е някак си терсене спирай за почивки и да се разтъпчеш малко,ние така правихме и нямах никакви проблеми good
hristi,за кичурите не се притеснявай ама изобщо,прави се хубава и това е girl_wink
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: май 05, 2009, 21:00:01 »

А относно това за подстригването и кичурите - я да сме хубави , няма да се изоставим я. Аз в събота съм кума и ще трябва от към прическа да се избарам да компенсирам корема, не че ме е срам ама все пак булката е много мъничка и аз см като слон пред нея smile smile smile Смятам да си подновя кичурите иначе от както съм бременна вече съм си правила така че не мисля че е проблем - трябва дасме неотразии мамчета
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: май 06, 2009, 10:12:42 »

Хайде мили мами, честит празник! На тези, които имат имен ден-честито и да се свети името ви!  Bravo
Относно дискусиите по-горе...правете си прически да сте красиви, няма нищо по-хубаво от една добре изглеждаща бъдеща мама!!!  Girl_hide
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: май 06, 2009, 18:39:14 »

Относно пътуванията - аз вчера се прибрах от Балчик, пропътвахме 1100 км общо на отиване и връщане и не е толкова страшно колкото си представях. Е, колкото по-често се правят спирки за почивка е по-добре smile

А за косата - вие сериозно ли? Това е широко разпространена бабина деветина, като още много други. Е, ако човек е суеверен - тогава просто няма да се подстригва.. Ама това всеки сам си решава.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 07, 2009, 07:01:53 »

За пътуването - ние всяка седмица пътуваме  и това не ме притеснява, чувствам се чудесно и докато е така не виждам причина да се ограничавам. Вече като напредне тумбакът може би ще ми е по-трудно.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: май 07, 2009, 09:21:10 »

Оо определено като напредне тумбачето става по-трудно, то всичко става по-трудно де!  funnytooth Аз например като пътувам с кола ми е много дискомфортно на дупките и неравностите, които са често явление по нашите пътища  nea И искам да ви споделя, че сякаш изведнъж ми порасна коремчето мноооого  pardon и вече се чувствам доста тромава и всичко ме боли-кръст, гръб и не мога да спя спокойно, постоянно се събуждам, защото нещо ме боли или не ми е удобно. И рано-рано ставам, като караконджул съм  angry
А бебчето шава ли шава  Bravo ,онзи ден беше застанало с главата на долу и ме риткаше в посока диафрагмата-луда работа. Ама чесно да си призная много се забавлявам като си гледам тумбачето да мърда, това са най-сладките юмручета и ритничета!!!  yahoo
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 07, 2009, 09:27:41 »

Да наистина гледката е много мила. Аз също имам проблеми със съня, будя се много рано сутрин и няма заспиване. Вече почвам да си мисля, че това е естествена подготовка на тялото за безсънните нощи,които следват. Аз вече почнах да усещам затруднения с обуването на чорапите, епилиране и т.н. дейности свързани със сгъването.
В този ред на мисли в кои седмици се обръща най-често бебето? Защото аз постоянно усещам ритничета на най различни места и не знам кое къде му е на бебето. Утре съм на ЖК - не съм била повече от месец и нямам търпение вече за срещата.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: