Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 16:32:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122201 пъти)

Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: април 28, 2009, 11:05:24 »

hukuta ,гледах ти снимките,а и те видях в кафето-определено не си личат,че са толкова килограмите,явно си била много слаба преди това  good
А ми смениха Магнерота, защото Диаспорала е на прах и се приемал по добре от организма, иначе като състав е почти същото. А и го пия сутрин и вечер, а не като Магнерота 3 пъти на ден по 2.
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: април 28, 2009, 11:08:35 »

Първо да приветствам новата мама welcome-2
Ивче,браво ,че всичо е наред с теб и бебето,а за килограмите си направо Oh my ....Браво на тебе,аз съм + 14 вече angry...ама малко остава и все така се успокоявам,че не мога да се понасям вече такава цоца,понеже аз съм дребничка и никога не съм била повече от 48 кг,а сега с тея 62 Oh my .......
Момичета, аз съм на 11 май на преглед да видим дали се е обърнал нашият сладур tease
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: април 28, 2009, 12:19:29 »

iv4e83 Благодаря ти!  give_rose Дано си права...ама и аз се усещам вече, че ми тежат килограмите...пък и бебчо започва да натежава  Bravo Ама чесно да ти кажа много са тези килограми и аз като jasmine вече не мога да се понасям  angry
 jasmine стискам палци за 11-ти  good
Аз пък съм на 8-ми  blum
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: април 28, 2009, 12:24:40 »

hukuta , jasmine стискам палци за прегледите  good. Всичко ще е наред с бебоците!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #289 -: април 28, 2009, 13:55:18 »

Здравейте! Влизам и аз за един бърз отчет. От вчерашната ФМ стана ясно, че чакаме момиченце  baby_girl   Girl_hide Марков огледа всичко много подробно, много добро впечатление ми направи  good Като цяло всичко е наред  good 250гр тежим  Yes Каза, че кръвотока ми не е съвсем добър и дано се оправи. За това ще го следим с моята АГ. Другото притеснително е една кистичка в мозъка на бебето, но според него ще се спука  good Иначе я огледа момата от личицето до пръстчетата и вссичко е  good
Иначе аз съм доста болна вече втора седмица  angry Пазете се, че е много гадно!
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: април 28, 2009, 14:02:20 »

mariana честита розова новина! Моята такава днес не спира да ме ритка  blum
Дано всичко друго се оправи, ама щом е казал док, всичко ще е ок  good И да оздравяваш по-скоро, че хич не е хубаво да се боледува в такъв момент!  nea
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Публикации: 285

Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: април 28, 2009, 14:05:37 »

Аз съм от Добрич, но съм решила  да раждам във Варна в Майчин дом има ли от вас мами ,които посещават тази болница

Здравей Ели , аз посещавам тази болница даже смятам и там да раждам живот и здраве. Отношението там е прекрасно , не съм записана там на ЖК , защото моята лекарка не работи със здравна каса, а ми трябваше болничен, ходя профелактично при нея казва се Георгиева и е супер мила обяснява ми всичко.  Моята сестра ражда два пъти там и е много доволна. Мисля да и се доверя. Разказваха ми за Окръжна и за АГ и се отказах иначе мислих в Аг да раждам във Випа , но... много кофти  историййки и бързо сипромених мнението. Не , че за майчин дом няма кофти истории , но мисля ,че ще съм по спокойна като има някой да ми държи ръката, а не някаква лека да ми крещи да не се превземам smile
Успех в избора
« Последна редакция: април 28, 2009, 14:13:31 от _MuMeTo_ » Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: април 28, 2009, 14:11:28 »

Марианка, ако това ще те успокои на една приятелка на бебчето бяха видели подобие на туморче в мозъка на феталната морфология около твотите седмици и както лекарката прогнозирала тогава - това нещо се спукало, изчезнало ли и аз не знам точно, но сега тя се радва на едногодишно момченце.
Така че спокойно, явно се случва, а и Марков е професионалист и смятм, че можеш да му се довериш!
Стискам палци всичко да е наред и вярвам, че ще е така!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #293 -: април 28, 2009, 14:34:38 »

Мерси за успокоението, момичета  give_rose И аз мисля, че ако беше нещо сериозно щеше да каже. Каза, че всички бебета имали такива и се пукали. Така че мисля да му се доверя.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: април 28, 2009, 15:29:05 »

И аз мисля, че най-добре за нашите бебчета е да мислим позитивно и да не се притесняваме излишно.  smile mariana, сигурна съм че всичко ще е наред good
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: април 28, 2009, 16:29:29 »

mariana честита розова новина и от мен baby_girl!!!
Не се  притеснявай за бебка и аз вярвам,че всичко ще е наред и стискам палци good good good
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: април 28, 2009, 18:47:03 »

mariana, щом не ти е казал, че е притеснително, значи е ОК. А препоръча ли ти да отидете пак на ФМ към 30та седмица? Това е трета ФМ и някои лекари я препоръчват. Не го мисли много много. А не ти ли даде някоя снимчица да ни покажеш  blush

Колкото до кг - аз съм вече + 8  pardon Не знам, май е повече е желателното, ама какво да се прави, не е и време за диети.
Лошото е, че пак имам Стерптококи и пак бях на антибиотик. Явно ще си ги влача до раждането, ужким се бяха изчистили. Лекарката доста се притесни и каза, че хич не е добре.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: април 28, 2009, 19:37:37 »

Марянка не се притеснявай, ние имахме в 20 г.с. две такива кистички и на нас така ни каза Марков да не се притесняваме тъй като изчезват и наистина в 28 г.с. ги нямашеее  good good good

честита розова новина
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: април 28, 2009, 19:49:55 »

no4ko24  Какво е Стерптококи???  huhhuh.gif
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: април 28, 2009, 20:41:12 »

Марианка много се радвам за момата! Bravo *YAHOO*И аз бих се радвала на някоя снимка :girl_wink:И дано се оправиш по-бързо от гадната настинка! give_rose
hukuta и ние на 8-ми сме на ФМ и вече нямам търпение Girl_hide

За килограмите-и аз в началото качих повече от необходимото,но сега съм ги застопорила и даже всички се чудят като им кажа в кой месец съм и казват,че не ми личало,така че се поуспокоих :girlhide:Добре,че съм височка blushама пък каквото стане сега,няма да се тюхкам я girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: