Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 19:26:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122404 пъти)

hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 25, 2009, 12:35:11 »

момичета здравейте и аз вече се присъединявам към мамите дето знаят какво ще е бебчето им вчера бях на фетална морфология-всичко е наред с бебето и ще е момчееееее :girlhide:терминът ми е за 3 септември-много съм щастлива и дано всичко до края да бъде наред !!!!!!
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 25, 2009, 12:54:51 »

hristi, честити сини гащи  Bravo
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1022

Мама на сладко бебе Ивелина

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 26, 2009, 13:48:36 »

hristi честито и от мен!  smile
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 26, 2009, 17:55:42 »

Чакайте сега да ви хвана докато сте повече бургазлийки на едно място! Wink
Първо искам да попитам за ФМ,при кой гинеколог в Бургас ходихте ако изобщо сте ходили в Бургас или се насочихте към други градове,защото чета разни мнения в един друг форум и всички са против да се прави ФМ в Бургас и аз сега съм в чуденка! GROAN
Hukuta,кога е следващата лекция и къде,има ли предварително записване?
Чули ли сте нещо за болницата във Ветрен,защото аз искрено се надявам докато ми дойде време да раждам да е отворила!

А относно ходенето на плаж,аз също не смятам да се лишавам от това удоволствие,но ще ходя или сутрин или следобед! Swiming
« Последна редакция: април 26, 2009, 17:58:01 от -Ади- » Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 26, 2009, 19:13:11 »

Ади,  ..... много болезнен въпрос повдигаш с ФМ и Бургас. Има два варианта - абстрахираш се от всичко, което си чела, чула и прочие по повод бургаските светила в медицината и отиваш при твоят си док да ти прави ФМ. Зависи при кой ходиш, вероятно няма да я направи супер професионално, но поне основните неща ще види и ще ти каже. Вторият вариант е да се впрегнеш, че не искаш да си причиняваш подобно нещо и да се грабнеш да отидеш до Варна, поне е наблизо. Тук има доста варненки - Тонита, Сиска, Юлия и т.н. - изброявам само първите ми дошли наум майчета, да няма засегнати сега. Сигурно ще ти съдействат за телефони или препоръка. Ако ще си по-спокойна там, нищо не ти пречи, хем ще се разходите из града.
Прецени си ти.....
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 26, 2009, 21:27:03 »

-Ади- 1. Аз лично ходих при Калчева.
                   2. За клиниката във Ветрен заговориха предния път на курса, че със сигурност ще открие врати май месец, ама нищо повече. Но мацките казаха, че са поканени там на откриване и т.н. така че предполагам, че ще са запознати и ще могат да отговорят на много въпроси.
                   3. Следващият път ще са в Бургас, мисля на 13 май се пада, можеш да дойдеш и без час, никого не връщат  blum
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: април 27, 2009, 09:49:48 »

О виждам че сте засегнали въпроса с плажа и аз искам да ходя но като стане време ще съм като балон вече а и ще съм в 8 - 9 месец и незнам дали е позволено sad
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #277 -: април 27, 2009, 10:17:55 »

Оххх и аз как обичам да ходя на плаж, ама за сега не си правя планове да ходя - даже си казвам, че няма да ходя, че да не ме е яд после  pardon
Активен
elica_n
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 27, 2009, 10:55:13 »

Здравейте, момичета моят термин е за 12 август , това ми е първа бременност и очакваме момиченце. Чета Ви често , но все не се наканвам да пиша .
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #279 -: април 27, 2009, 11:13:18 »

Добре дошла при нас  give_rose Пожелавам ти лека бременност, сладко и здраво бебче  smile И естествено да се отчиташ редовно  girl_wink А ти от къде си?
Активен
elica_n
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 27, 2009, 13:04:41 »

Аз съм от Добрич, но съм решила  да раждам във Варна в Майчин дом има ли от вас мами ,които посещават тази болница
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 27, 2009, 14:18:17 »

elica_n Добре дошла и лака бременност! @}->--Аз се записах в МД на консултации при д-р Станева,а акушерката е Рени Корновска и засега мога да кажа само положителни отзиви *THUMBS*Всичко ти правят на място,следят каквото трябва,любезни са,чистичко е и не се разправям с лаборатории и чуденки кога какво да си изследвам.Мъжа ми всеки път влиза с мен на видеозона и доки му обяснява най-подробно и му показва докато види и рзабере всичко 8PНо за раждането още не съм решила къде ще е...като наближи още ще имам подробен разговор с доки и ще искам да огледам каквото ме интересува girl_wink
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 27, 2009, 14:35:23 »

Hristi, честито момченце:)) да е здравичко най-важното! Elica-n добре дошла при нас! Леко бременеене и едно хубаво бебче на финала!
Момичета, отсега си запазихме почивка малко преди да изляза в майчинство. Мисля че за 5 дни нищо няма да ми стане, а и да сменя климата малко.
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 28, 2009, 10:30:45 »

Здравейте мамчета,
добре дошли на новите мами и честити сини и розови гащи на тези,които вече си ги знаят  baby_girl baby_boy
След кратко отсъствие и аз да се отчета. Слава Богу вече не ме боли корема и се надявам да е така за в бъдеще.Вече съм в София и успях да отида при двете ми докторки тук и те ме посъветваха да сменя Магнерот-а с Диаспорал.Така че сега съм на Диаспорал. Вчерашният ден ми дойде в повечко, тъй като бях на лекции от 10 до 20 ч и като се прибирах не можех да ходя изправена-коремчето ми така се беше втвърдило и ме опъваше на долу, че ходих прегърбена.Изобщо не ми е ясно как ще издържам до края на семестъра.
Ходих на ЖК и всичко е наред с мен и  бебчето(още не смея да кажа бебка,но утре след ФМ ако потвърдят ще се осмеля  blum) Вървим със седмичка напред, но незнам колко да вярвам на това. Оказа се ,че все още не ми е определена кръвната група,тъй като в лабораторията са ми изследвали антитела вместо група,но този месец пак съм на изследвания и се надявам да не стане пак грешка.
До сега съм качила общо 4 кг и си мисля ,че е ОК.Вие как сте с килограмите?
Утре вечер след ФМ ще гледам да се отчета пак(ако не в четвъртък)Стискайте палци всичко да е наред  good
Пожелавам на всички един прекрасен ден  give_rose
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 28, 2009, 10:48:55 »

iv4e83 Тъкмо се бяхме притеснили къде изчезна  blush
 Bravo за добрите резултати, само ми кажи защо са ти сменили Магнерота??? И колко време ще си на хапчета???
Супер си с килограмите, само така да я караш!!! Аз съм много зле   girl_impossible чак ме е срам да си призная....ама под секрет...16 кг съм напред  blush
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: