Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 20:52:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища Юли ,Август и Септември! 3  (Прочетена 122504 пъти)

bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: април 22, 2009, 13:59:17 »

Здравейте и от мен! Гледам че сте напред с ремонтите. Ние още не сме започнали, но планираме за края на април.
Mamche, относно тези ампули Тотема - и на мен ми действат по подобен начин и чета, че при повечето бременни предизвикват повръщане. На мен ми се гади от тях само, ако не съм закусила и пия ампулата на гладно. Лекарят ми каза да ги взимам през ден с 2 хапченца витамин С. Бях също и на зъболекар, където ми препоръчаха да пия Флорин за деца-те са едни малки шишенца с мн хапчета - по 6 бр на ден до края на бременността.
Активен
mamcheto
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1158

« Отговор #211 -: април 22, 2009, 14:11:01 »

Mamche, относно тези ампули Тотема - и на мен ми действат по подобен начин и чета, че при повечето бременни предизвикват повръщане. На мен ми се гади от тях само, ако не съм закусила и пия ампулата на гладно. Лекарят ми каза да ги взимам през ден с 2 хапченца витамин С.
На мен ми я смениха със Сорбифер (мисля че така бяха, че не са при мен в момента) и днес мога да кажа, че нямам проблеми  danceg
Активен
Ивче
Сватбар
Публикации: 218

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: април 22, 2009, 15:26:21 »

Здравейте мами,
и аз да се отчета какво става с нас- за съжаление от 3 дни имам болки ниско долу и вчера ходих на лекар. Изписа ми магнерот и нош па и трябва да полежа поне 2-3 дни sad Не трябва и да пътувам, затова си оставам в Бургас, но се надявм другата седмица да мога да отида до София,защото имам час при доц.Томова за ФМ и изобщо не ми се иска да го пропускам.
И сега новината -ще си имаме момиченце  baby_girl, но като че ли не смея да се зарадвам като гледам колко бебчета объркаха напоследък,затова чакам Томова да потвърди пола на бебчето и всичко да е наред и мноооого да се радвам  Girl_hide

darling ,вашето бебче кога го бяха гледали преди това?Да не би да е било прекалено рано за определяне на пола?
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: април 22, 2009, 17:02:56 »

Ivche, бебо досега не искаше да ни се покаже така че едва вчера ни се разкри Wink. Аз не мисля че е рано и с първата бременност ми казаха горе-долу по това време. Освен това казват, че по-често объркват момичетата, които после се оказват момчета, отколкото обратният вариант  smile 
Аз ти честитя розовата новина и се надявам и Томова да ти я потвърди good. А ти се пази на топло.
Днес и аз съм с ужасни контракции. Вече пих Но Шпа, взех и магнезия и лягам да чакам да ми мине smile
Fenix   smile  и като ми мине утре ще се накипря и ще изляза на разходка в този мъжки свят   Wink  А като те зная теб и ти не си от тези дето не обичат кипренето blum Като идваш в София да се обадиш да направим една срещичка да обменим опит  smile
И момичета нещо ми се губи KlaraFina, дали всичко е наред с нея ?
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: април 22, 2009, 17:07:05 »

Иве,дано да е baby_girl
Дарлинг,май вече не съм единствената с разбитите мечти за обличане на роклички и връзване на панделки Girl_hide,но пък малчугана ,който ще се появи ще е на мама златото Girl_hide.Абе да са ни живи и здрави това е най-важното
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: април 22, 2009, 17:12:47 »

Jasmine сигурно ще го кажа за 100тен път, но повярвай ми невероятно е да си имаш момченце. Аз много исках Жорко и сега съм една разглезена жена у нас. Даже малкият се грижи повече за мен от колкото баща му. Винаги ми прави подаръци, бере ми цветя, когато го вземам от училище винаги ме пита как ми е минал денят и куп други неща. Така че ти пожелавам  и ти да си такава горда и щастлива мама ! А пък ти може и да опиташ вторият път за момиче  Wink 
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: април 22, 2009, 18:24:25 »

Благодаря момичета, само да са ни живи и здрави бебетата и да дойдат когато им е времето,а пък няма значение дали са момиченца или момченца. И ние да сме спокойни,че лично мен тези непридвидени посещения при доки ме притесняват.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: април 22, 2009, 19:27:10 »

Малеее колко сте изписали :girl_impossible:Много ви се радвам! give_rose
darling   много ти благодаря за куража с описанието за синчетата,че и аз съм от тези дето винаги са искали момиченце дето да го кипрят и да са си първи приятелки blushНо понеже ми е първа рожба и толкова много искам бебче,та гледам да не мисля такива неща за горкото човече вътре в мен.
И аз ще ходя на ФМ на 4-Д при моята наблюдаваща и аз смятам да не ходя на много лекари и се доверявам,че ако има нещо ще ми каже.
Fenix   представям си се и се сънувам с бебовци всякакви.По едно време даже сънувах как раждам,ама толкова истинско,с такива подробности....Но най-интересното е,че в началото на бременността си сънувах много странен сън,че ми казват,че ще имам дъщеря и аз се разочаровам и искам син ohmyИ така като се събудих и бях много очудена и наистина си се представих по-добре с момченце,така че може и да е било предчувствие :girl_wink:Абе каквото е-това според мен е част от магията на бременността-да тръпенш в очакване какъв ще е пола,как ще изглежда,на кого ще прилича heart
Fenix   и моя мъж е същия-споко :girl_wink:Той на всеки преглед е с мен и само сочи по екрана на видеозона и разпитва доки-голям специалист 8PА ти да разкажеш как мина прегледа ей!
Аз да ви се похваля май от 2 дни усещам бебо!Даже съм сигурна,че е той!Особено вечер като си легна и усещам едно не пърхане или бълбукане,а направо побутване отвътре и страшно си се радвам и заспивам с усмивка yahoo
Активен
Fenix
Професор

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: април 22, 2009, 20:55:41 »

Момичетааа, и аз имам новина от 4Д днес- и тя е  baby_girl

Дарлинг, с удоволствие ще се уговорим за кафе!  girl_wink Аз имах планирано пътешествие/командировка, да не помислите друго! girl_wink/ из 6 града в северна и 4 в южна България, ама днес като споделих с лекарите, категорично казаха- НЕ!  diablo Така че, живот и здраве, най-далеко до Бургас ще стигна.  pardon

И, между другото, никой от роднините не беше изненадан за бебка- някак всички бяхме с тази нагласа.  :danceg:И сме големи- 340 грама сме!!!  Oh my ... Не можахме обаче да снимаме физиономийката- най-демонстративно ни обърна гръб и край- ама то при цял ден прегледи и тормоз му писна на детето pardon

Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: април 22, 2009, 21:00:55 »

Fenix, честита розова новина  Girl
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: април 22, 2009, 21:03:07 »

Така че, живот и здраве, най-далеко до Бургас ще стигна
Ухаааа, кога ? Аз на 2 май ще ходя на сватба в Казанлък и мислехме да минем през Зарата.... Да видим МОЛ-а ви и теб особено, хи хи хи....
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: април 22, 2009, 22:16:51 »

Eй сладурки, честито на всички ви за розовите и сините гащи give_rose Радвайте се, чувството е невероятно независимо дали ще е в рокличка или панталони... и то се знае - ще се явяваме на поправка  след някоя и друга година, за ... баланса  blum
Само да не стане като еднаприятелка: първо дечко - момченце, напоправка за момиче- обаче близнаци МОМЧЕТА tease tease tease

Силни прегръдки и стиснати палци на всички ви! Наслаждавайте се на пупите си... heart heart heart
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: април 23, 2009, 07:50:58 »

Fenix , миличка честито!!! @}->--Много се радвам за момата ви! *YAHOO*Така нашия господин ще има мадама, която да води на плажа другата година :PЕх,така нямам търпение да дойде и нашият преглед на 8-ми :girlhide:Добре,че в почивните дни ще ходим до Трявна,та да мине времето по-бързо.
Хайде лек и спокоен ден от нас! give_rose give_rose give_rose
Активен
bandidi
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: април 23, 2009, 07:57:43 »

Iv4e83 i Fenix, честити розови новини!!! Ще връзвате красиви панделки и ще обличате принцеси:))) Да са живи и здрави бебките. Хубав ден на всички!!! Bravo
Активен
Ивче
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: април 23, 2009, 09:52:33 »

Добро утро момичета, меси за пожеланията и вас да ви се връщат здрави и послушни бебета!!!
Искам да ви питам вие как ст с кръвното,че аз нещо май много ниско поддържам.Незнам дали се дължи на това че се застоях в къщи вече трети ден или е нормално.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: