Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:35:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Велико Търново - 2 част  (Прочетена 140674 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юли 06, 2009, 13:27:11 »

Teddystone добре дошла give_rose. Аз също съм се спряла на Жана и се надявам да оправдаят доверието ми. Доколкото знам Enigma е много доволна-тя също беше доверила организацията на тях. Тъй като аз много държа на украсата вярвам че момчето с което работят (Дидо) ще се справи добре smile Да се надяваме всичко да е наред. А на теб успех с подготовката!
Активен
teddystone
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юли 06, 2009, 21:15:58 »

Благодаря!
Днес си харесах роклята - най-хубавата blum
имам проблем с поканите - не мога да си харесам и нз къде да търся
чували ли сте някакви отзиви за ДЖ и водещ от Пловдив
с халките - голям проблем, много скучни и еднакви са навсякъде, но май се спрях на модела на Булгари
чаши си харесах от Рабел /там също са много мили и любезни/
ами това е за сега, скоро пак ще пиша  danceg
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юли 08, 2009, 17:23:47 »

моя ДЖ бе от Пловдив Цеце Топалов  ВОДЕЩАТА Бояна също аз и моите гости бяхме много доволни тези хора са страхотни професионалисти...за съжаление в нашият регион такива няма.Водещата разплака доста голяма част от гостите ми и всички казаха , че такива дъми не били чували.
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юли 09, 2009, 20:46:35 »

teddystone, както ти е написала perli4ka, аз бях с "Фиеста". Доволна съм от тях и тъкмо затова, че са различни, им се доверих. Най малкото което не ме гледаха странно като казах, че искам цикламени ленти по масите, а казаха, че ще купят. На другите места се мъчеха да ме минат с това, което имат, изобщо не им се експериментираше. Можеш да разгледаш каква е била украсата в сватбения ми албум. Надявам се да ти направят хубава украса! А халките на Булгари в Търново ли ги намери? Аз много търсих такива, но във ВТ не открих, затова ми е любопитно.
Активен
teddystone
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юли 10, 2009, 16:31:09 »

здравей Енигма,
халките на Булгари ги има във всички магазини, но сигурно скоро са ги пуснали
цената им варира от 270 лв до 400. разбрах, че са по калъп и впоследствие не могат да бъдат коригирани
ти с кой ДЖ беше - този от Пловдив ли??? малко скъпо ми се струва
не се съмнявам, че симеон и жана ще ми направят различна сватбата, но някои неща ми се струват по скъпички и мисля да си ги набава от други места
Ти техните фотограф и оператор ползва???
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юли 10, 2009, 16:53:27 »

teddystone, видеооператорът и фотографът бяха от същата агенция. Наистина е по-скъпо, но разликата не е чак толкова голяма. От видооператора съм много доволна, гледах DVD-та, обложката и самите дискове са добре направени, филмът също е добър. Харесва ми, че има кратко въведение преди да почне самият филм, ако искаш да покажеш по-важните моменти от сватбата на някого. От фотографа честно казано има какво още да се иска. Вярно, че е направил страшно много снимки, ама то въпросът не е в това, а как са направени. На Фотошоп изобщо не ги е барнал, а уж трябваше, няма нито една снимка с някакви специални ефекти или фон, аз сама си направих вкъщи на Фотошоп, но не в това е въпросът. Все пак си плащаме за удоволствието. Сватбеният албум не го одобрих изобщо, защото майка ми е говорила един час с него кои снимки да извади и въпреки това той е извадил каквото е преценил. Вследствие има много хубави снимки, които не са извадени, а три почти еднакви снимки са сложени в албума. Самия албум си го представях по-луксозен, а той е съвсем обикновен албум за снимки. Колкото до DJ-я - бях с пловдивския и съм доволна от него. Единственото, което не ми хареса, е, че музиката беше много силна и някои гости се оплакаха. Но това не е нещо, което не може да се оправи. Общо взето беше на ниво, но както казах можеше и да бъде по-добре.
Активен
teddystone
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юли 11, 2009, 09:11:37 »

благодаря за информацията. беше много изчерпателна
ако не е проблем ми пиши на лс колко плати за дж
разгледах албума ти - интересна окраса!!!
тортата също ме впечатли - не съм очаквала, че тези цветове могат да изглейдат добре
моята ще е от лучия - за мен те предлагат най-доброто, винаги ползвам тях
тортата съм си я избрала от кувейтски каталог и ще е единствената /дано да я направвят/ после ще я публикувам. не че се съмнявам, ама доста ще ги затрудня   smile
за фотографа, това което си писала не ми хареса много, но ще си говоря с него...
хубав ден, утре пак ще пиша smile
Активен
¤ Enigma ¤
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юли 11, 2009, 10:57:02 »

Радвам се, че съм ти помогнала с нещо! Тортата е от "Лучия" и всички гости казаха, че е била много хубава и вкусна. Всъщност розичките на тортата са цикламени, но не знам защо на всички снимки за излезли яркочервени и така изобщо не се връзват с украсата pardon. Не се притеснявай, ще направят тортата, пък и да не е точно същата, поне ще е вкусна! Успех с подготовката и ако има още нещо питай, не се притеснявай! Другото на лични smile.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юли 11, 2009, 11:40:56 »

И ние ще поръчаме тортата в Лучия, останах много доволна от професионалното отношение там. Избрахме си кремчета за пълнежа, донасоха ни да ги дегустираме, дават ни 10 % отстъпка ако поръчаме при тях кумската торта, пиле и пита и мисля да се възползвам  Wink
Колкото до фотографа, teddystone разгледай албума на Таничка, ако ти хареса фотографката е Йоана и работи с агенция Сиана. На мен лично снимките много ми харесаха и наехме нея за нашата сватба  smile
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юли 11, 2009, 12:48:16 »

Здравейте!
Фотографът на моята сватба също беше, Йоана. И аз я харесах от снимките на Таничка. Мога да добавя, че не ме разочарова ни най-малко, подходи с голяма отговорност и резултатите по мое мнение са чудесни. Можете смело да й се доверите! Bravo
Активен
kathrin8508
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #325 -: юли 11, 2009, 16:17:46 »

Здравейте аз съм бъдеща булка в Търново!  yahoo
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юли 11, 2009, 18:29:34 »

Здравейте аз съм бъдеща булка в Търново!  yahoo
Честито и успешна подготовка ! Ох това Търново направо да ви завиди човек ! Влюбена съм в този град и незнам защо но си е чист късмет да си направиш сватбата там !  yahoo yahoo yahoo
Активен
kathrin8508
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #327 -: юли 12, 2009, 13:51:10 »

За сега най-голямата ми неизвестна е кой ще е ресторанта, някой да има предложения за 60 човека  blum
Активен
Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юли 12, 2009, 15:10:56 »

За сега най-голямата ми неизвестна е кой ще е ресторанта, някой да има предложения за 60 човека  blum
Моите гости бяха толкова и бяхме в ресторанта на хотел "Янтра". По принцип навсякъде ни казаха, че за 60 човека имаме голям избор, навсякъде можем да бъдем, въпрос на цена е вече, за "Янтра" минималния куверт е 35 лв на човек.
Активен
kosivasilev
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #329 -: юли 12, 2009, 15:34:33 »

Във всяко едно заведение във Велико Търново, в което се правят сватби, за 60 човека няма проблем. Проблемът е ако хората 120-150 човека.
В Арбанаси също има доста ресторанти.
« Последна редакция: юли 12, 2009, 15:41:51 от kosivasilev » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: