Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:29:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138658 пъти)

Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: април 19, 2009, 02:33:55 »

Христос Воскресе!!!
Пожелавам на всички момичета весело изкарване на празниците!!!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 19, 2009, 23:13:23 »

Во истина возкресе!
Мир, любов и благоденствие на всички!!!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 19, 2009, 23:15:51 »

Мили момичета, някой ако знае някакви складове за платове в Асеновград, където мога да намеря и дантела френска - нека да ми пише на лични! Защото мойта шивачка само едни и същи дантели от нейния каталог ми показва, а аз искам малко по-богат избор. А нямам време. Дано до утре някой ме прочете и отговори - много ще съм благодарна за координати!!!!! good
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 19, 2009, 23:43:21 »

elean аз отдавна не съм ходила, понеже ме няма, но помня че в Капана в П-в имаше даже 2 или 3 магазина и там продаваха френска дантела и други. Значи намира се както е пресечката на Макалали кафе навътре към капана вървиш и първата пресечка завиваш в ляво, и вървиш посока бул. 6-ти Септември, не е голяма пресечката точно там мисля че има 2 магазина, даже има и едно малко магзинче, за шив. материали и други камъни, манисти, дантелки, ленти, органзи и други такива нещо ако ти трябва и там можеш да видиш. Дано си ме разбрала ако не си и целия капан да обиколиш не е кой знае колко голям, може и повече магазинчета да намериш, купувала съм от там, дано си свършиш работа
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 20, 2009, 09:45:38 »

Мили момичета, някой ако знае някакви складове за платове в Асеновград, където мога да намеря и дантела френска - нека да ми пише на лични! Защото мойта шивачка само едни и същи дантели от нейния каталог ми показва, а аз искам малко по-богат избор. А нямам време. Дано до утре някой ме прочете и отговори - много ще съм благодарна за координати!!!!! good
Ще се опитам да ти помогна и да ти обесня къде се намира склада ! Той е много голям на три етажа и вътре можеш да намериш всичко ! Като влезеш в Асеновград и карате само на право и стигате едно кръгово движение .Обикаляте по него и тръгвате пак на обратно от където идвате само че вече в другото платно и от дясно на ъгала има едно готино кафе и улучка завивате на дясно / то е първата в дясно / и ще го видите голям маказин / склад / с големи витрини . Аз от доста време пазарувам от тях те са вносители и цените са по ниски от останалите магазини и голямо изобилие . Там можеш да намериш дори най дребните елементи за една рокля .Дано да си ме разбрала и да го откриеш !  good good good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 20, 2009, 22:15:26 »

сърдечно благодаря,Наси! ще потърся другата седмица!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: април 21, 2009, 07:52:46 »

здравей Елеан,
аз знам един склад в Асеновград, от който пазаруват почти всички магазини, само не знам как ще ти го обясня. като отиваш към  Вера от Версай точно на голямото кръстовище пред нея ще завиеш на ляво и ще караш доста, малко преди нели праматарова ще спрете и се минава по едни малки улички в ляво от големия път, не се вижда от пътя, но е много голям склад, сигурна съм , че като питаш хората ще те упътят.
желая ти успех.
Активен
Dika_R
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #277 -: април 21, 2009, 10:27:37 »

Здравейте момичета,
Първо честит празник на всички, здраве и късмет  smile
Имам малък проблем и искам да споделя с вас. В началото на януари си запазих дата и час за църковен брак. Казаха ми, че трябва да заплатя 60 лв. за венчавка, 30 лв. ако искаме да снимаме с камера в църквата и 10 лв. ако ще се снима с фотоапарат. В събота отивам да покажа кръщелните и да заплатя таксите, които ми казаха, но те ми отказаха. Оказа се, че тези такси за заснемане са за 1 бр. видеокамера и 1 бр. фотоапарат и ако 10 мои роднини и приятели снимат с апарат, ще трябва да заплатя 100 лв. отгоре. Първо трябва да преброят камерите и апаратите, които са в църквата и тогава ще ми сметнат окончателната цена. Направо останах втрещена и това ми го казват две седмици преди сватбата, когато нямам време за никаква реакция. Стори ми се пълен абсурд, имайки в предвид, че никъде в тарифата не е уточнено, че тези такси са за 1 бр. Някой имал ли е подобен проблем и какво направихте?
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 21, 2009, 12:02:41 »

Мила за коя църква е това?Аз за първи пър чувам такова нещо,ние сме в Света Богородижа и никой не ни е искам пари за камера и фотоапарати.... *crazy*Вече се чудя дали да не отида да питам,та да не ме изненадат в самия ден.
Активен
Dika_R
Новак
*

« Отговор #279 -: април 21, 2009, 12:07:44 »

lady_in_love става въпрос за църквата в кв. "Смирненски", "Св. Климент Охридски" се казва. Нова е, мисля че миналата година е открита. Другото, което преди малко разбрах е, че в някой църкви ако искаш да си използваш твои свещи, също се заплащало допълнително
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 21, 2009, 12:15:29 »

Ами мила на мен и това не са ми искали,казаха ми само 155 лв май беше за ритуала и 20лв,за да ни бият камбаните,от там нататък нищо повече не са ми искали,дори ми казаха,че нямало нужда да нося чаша,защото те си имали.Защо не потурсиш друга църква мила,където няма да ви искат толкова парички за снимките?
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 21, 2009, 12:19:33 »

Dika_R, при нас (Казанлък) има такса за камера 15лв и за фотоапарат 5лв, но никой не ни е казвал дали е на бройка  crazy
Дори лелката в църквата ни "даде акъл" ако искаме да спестим тези пари да сме се снимали само в градинката навън  pardon
Активен
Dika_R
Новак
*

« Отговор #282 -: април 21, 2009, 12:19:49 »

Ако бях разбрала по-рано, може би щях да избера друга църква. Сватбата е на 02.05.2009 и вече почти всичко е уредено. Неприятно е, че разбрах това в почти последния момент. Споделям, за да го имат в предвид другите момичета и да не останат зашеметени като мен.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: април 21, 2009, 12:23:14 »

Леле ужас,много неприятно се е получила точно в последния момент.Вече не мога да се начудя какви хора има в тази нашата държава,и това е църква,направо нямам думи!!!
Активен
Dika_R
Новак
*

« Отговор #284 -: април 21, 2009, 12:25:43 »

Наистина е ужасно, не знам дали има смисъл да си търся правата или да оставя нещата така. Ако реша да предприема нещо би се получила много грозна картинка. Най-фрапиращото е, че се случва в църква, бих го приела от всяка друга институция, но не и от тази.
« Последна редакция: април 21, 2009, 12:30:43 от Dika_R » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: