Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:31:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 5 част  (Прочетена 138666 пъти)

pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 09, 2009, 14:57:05 »

Късметчета има много и на различни цени / от 0,15лв до 0,60лв / по улицата, която започва от Дома на младоженците до Джумаята / Хр. Г. Данов /
Активен
princesata9
Сватбен ГУРУ
Публикации: 530

Най-щастливата Г-жа Узунова

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 09, 2009, 15:00:50 »

pepina83 ме изпревари и вече ви сподели blum Ами не си спомням магазина как се казваше, но беше горе-долу до Главната. Мъничко магазинче за опаковане на подаръци. До него от лявата страна имаше голям магазин за козметика. Тези дни ако ходя до там ще проверя и ще ви кажа. good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 09, 2009, 16:52:02 »

момичета привет, да използвам да ви попитам "наготово" - някой срещал ли е хубава кутия за пари (за пликове), която да се ползва при събиране на подаръците?
Благодаря smile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 09, 2009, 17:01:58 »

Еlean аз мисля да си взема една кутия от магазина на "Отец Паисий" за опаковането на подараци и да я дам там където ще ми правят подаръчетата,сватбената книга,кошниците и съответно ще ми я украсят и нея,за да може всичко да  е в една и съща цветова гама.Смятам,че това е добра идея,защото кутийте там са нещо от порядъка на 5-10 лв мисля и още толкова за украса/а разбира се който искам и му се отдава може да си е украси сам/ и ще стане идеална.Аз се спрях на този вариант най-вече заради факта,че много добре знам как искам да изглежа и ще ми е трудно да намеря същата,затова предпочитам да ми е направят точно както желая.Ако си я купиш и си я украсиш сама ще ти излезне още по-евтино,защото те масово иначе май вървят над 30лв и нагоре.
« Последна редакция: април 09, 2009, 17:03:29 от lady_in_love » Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 10, 2009, 09:11:25 »

да, ще се ориентирам и аз тези дни из Пловдив! На Отец Паисий като търсех преди време не можах да улуча цвят, но надявам се сега да има повечко избор!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 10, 2009, 10:53:24 »

Еlean моята идея е да е взема от там и отгоре да я облеча със бял сатен,такче от долу няма значение какъв цвят е.Аз мисля,че със санет ще стане красиво и отгоре с допулнителна лилава украса,за да се върже на цялостната цветова гама. smile Ще потърся дали имам сникма на такава кутия,да пусна,за да разбереш нагледна за какво говоря.
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 10, 2009, 12:12:58 »

момичета да ви питам вие купихте ли си вече кошничките за късметчетата за шаферките? аз имам колебания по въпроса и се чудя дали да не си купя кошнички и да ги занеса да ми ги украси дизайнерката, която ще ми прави другата украса. един вид да са в тон. вие как мислите? blush
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 10, 2009, 12:44:39 »

Аз ще имам кошнички,ще са украсени с бял и лилав сатен и тюл,става много красиво.Миналия ден когато бях да си поръчвам подаръчетата,тъкмо правеха такива в абслолютно същите цветове и направо ми останаха очите.Много бяха красиви.Само,че аз няма да купувам кошнички,а ще ползвам тези на кумата ми  yahoo,иначе една кошница май върви над 8 лв.,зависи от големината.Аз ще имам една голяма за питата,една голяма за подаръците на гостите,една малка за късметчетата и една малка за листенцата от рози на шаферката.
Активен
ianusha13
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 10, 2009, 20:44:54 »

Предстой ми сватба през месец август. За сега сме запазили ресторант "Малкия бунарджик". Искам сама да подготвя всичко. Затова ако някой е бил там на сватба ще съм благодарна ако сподели идеи.
Активен
petia81
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #234 -: април 11, 2009, 10:10:53 »

Здравейте, момичета!
След дълго отсъствие, ето ме пак и мен! smile Гледам, че пловдивските булки се увеличаваме  Bravo Welcome Welcome Welcome на всички новодишли!!!

Аз да се отчета и похваля: имаме си дата за изнесения ритуал в ресторанта, църква и видео! Фотограф и ДЖ така или иначе имаме, така че "големите" неща са резервирани  Bravo Решихме се и за кумове и ги поканихме, както и за шафери пак едни приятели. Тези дни се поуспокоих и почнах да си правя кошничката за късметчетата и самите късметчетата за хвърляне. Чакам едни малки розички да дойдат и като ги довърша, ще ви ги кача, за да си кажете мнението.

Пожелавам ви много слънце и приятна подготовка!
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 11, 2009, 10:47:29 »

Скоро ни предстои да си вадим медицински - моля някой, който е минал по този път вече, да сподели къде се ходи и какво се прави, може ли да се извадят на едно място за кратко време/примерно в събота/, защото през деня сме на работа и нямаме време да обикаляме града.
Благодаря ви  girl_in_love
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 11, 2009, 15:35:00 »

момичета днес си поръчахме халките с милото danceg . ще са готови на 24.04 и ще ви ги показвам като станат готови да си кажете мнението danceg danceg danceg
Активен
tsvet_3
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 11, 2009, 15:37:55 »

pepina83 за медицинското мисля че трябва да се отиде при личната лекарка и оттам тя ще ви насочи, но не съм сигурна. нека някой, който е минал по този път да каже.
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 12, 2009, 21:16:44 »

привет момичета и честит имен ден на Цвет smile и на всички други от вас, които са с имена на цветя.
Да ви кажа, бях на проба на роклята - направо не знам, струва ми се че не става каквото очаквам. Е, вярно - първа проба, ама на 30 април трябва да е втората и 3-4 дни след това да си я взема окончателно. То верно че и фигурата ми не предполага много фантазии, но да видим. А има и друг фактор - аз никога не съм носила бяло и едва се възприемам cray
Както и да е, надявам се всичко да се нареди накрая - иначе спазват изискванията ми, материите са хубави, дано само и хубава дантела се появи (избрах една, но останахме с уговорката ако се намери по-интересна, да я слагат)...
Друго - бях на фризьор...или поне се предполагаше, че ще бъда. Фризьорката каза да я изчакам час и накрая се уговорихме да е по към сватбата пробната прическа - демек между 1 и 6 май... И между другото каза, че косата ми е ужасна. Просто много успокоително ми стана! И се поядосах, ама карай. В крайна сметка и аз самата си знам, че е ужасна - та нали затова я пускам да расте и съм кат самодива!
Уф, напълних ви главата с глупости, ама трябваше да си го кажа на някого.
И като се сетя колко малко остава... Казах на нашите да раздават поканите, и ние тук ще пораздадем.
Само дето сега ми се появява малък проблем - в работата съм решила да поканя 6 колежки. Но не мога да поканя другите 20. Лошото е, че всичко ще се разбере за минути - то не е лошо де, ама едните сигурно ще започнат да се чудят що не ги каня... Защото при нас всички са свикнали колективно да се празнува. Но аз просто нямам възможност. И направо се чудя и мая как да ги поканя утре...(тоест като им давам поканите)... Та такива неща ме мъчат и тормозят сега...
Хайде лека от мен, че взех да досаждам!
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 12, 2009, 21:19:38 »

... и между другото, и аз ще оценя инфо за медицинските, защото имам свободни само съботи!
То май и през психото трябваше да се мине? А те май не работеха в събота... Леле...
А сега се зачудих, че трябваше и до ритуалната да се иде, но май и нея ще я оставя в крайния момент... Ей, почвам да се сбърквам вече (то не че досега не се, ама...)
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: