Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
март 04, 2025, 19:09:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и декември (Прочетена 150745 пъти)
BaBy
Сватбен ШАМАН
Отг: Очакваме нашите съкровища октомври,ноември и деке
«
Отговор #210 -:
май 28, 2009, 15:06:11 »
Адри, Капаска в Мола е на втория етаж, да не би да имаш предвид Калиопе, щото Калиопе и Теранова са на един производител и там се намират евтини и небрежнои дрешки:)))
Активен
Addri
Сватбар
Публикации: 188
«
Отговор #211 -:
май 28, 2009, 15:30:03 »
Аааа, да. Калиопе имам предвид. Хич не ги помня тия марки, никога не съм била фен на пазаруването в мола
Активен
elf
Ентусиаст
«
Отговор #212 -:
май 28, 2009, 15:36:20 »
jozka
моята информация е че седмиците за БХС са или 11-14 седмица, когато се откриват над 90% или варианта когато ходих и аз -15-20 седмица. На мен резултата ми е много добър и с милото сме много щастливи от този факт
Момичета, а да давате съвети за моите размери - номер на обувките 34, ръст - 152 ... и сега си преставете когато започнах в началото да обикалям по магазини за бременни и да питам "А случайно нещо по малко да имате?"
Активен
Addri
Сватбар
«
Отговор #213 -:
май 29, 2009, 09:35:17 »
Да се похваляяяя - потвърдено ми е, че бебчо Алекс е момче!
Вчера бях за пръв път на преглед в клиниката на Щерев (там смятам занапред да си следя бременността и да раждам). Като цяло останах с много добри впечатления. Малко се наложи да чакаме докато ни приемат въпреки записания час, но все пак беше доста по-приятно отколкото в Майчин дом - удобни диванчета, телевизор, списания, приветлива обстановка и пълно отсъствие на натрапчивата миризма на болница, млад и усмихнат персонал. Докторката също беше много мила, внимателна и подробна. Прегледът ми струваше 40 лева вместо 60 колкото давах за частно внимание в Майчин дом и определено беше по-подробен и извършен с далеч по-качествена апаратура. Днес сутринта си пуснах и Биохимичният скрининг, макар че до последно се колебаех дали да го правя. Казаха ми след седмица да им се обадя за да ми предадат и разтълкуват резултатите.
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #214 -:
май 29, 2009, 11:13:06 »
Здравейте и то мен
Днес бях на лекар, за съжаление обаче нашето бебе е много срамежливо и не показа пола си...
Беше през цялото време с гъбче към нас и си смучеше пръстчетата
Иначе лекарката каза, че според нея всичко е наред и чудесно!:)
По измерванията й сме точно 21-ва седмица
Дадох кръв за ПКК и урина, утре ще й звънна да ми каже как са резултатите
А не, че не забравих резултатите от БХС
, за да й ги покажа, но и другия път може
Иначе на 17, каза, че не е много късно за 3Д-то, и ми пожела тогава да разберем какво бебнце чакаме
А и най-интересното- таткото влезе с мен да гледа на видеозона и беше много щастлив,че макар и малко е видял от бебчето, гледахме му крачетата, мерихме главичката
Ами това е засега от мен, нищо интересно, но след 17-ти ще разказвм повече
Активен
Addri
Сватбар
«
Отговор #215 -:
май 29, 2009, 11:59:28 »
Бейби
, на 3д-то вече няма как да не му видят пола на бебчо колкото и да е срамежлив.
Моят пакостник е толкова див и така се подмята и подскача постоянно докато сме на прегледи, че винаги успяват да го огледат от всички страни, но никога за достатъчно дълго защото не се спира и за секунда. Почва се едно гонене с ехографа и снимане по 10 пъти докато го хванат.
А иначе е много хубаво когато пуснат таткото вътре за да види и той малкото човеченце
Някак си се събуждат повече бащинските инстинкти. При нас снощи беше страшна комедия защото ме гледаха на вагинален ултразвук и ме качиха на магарето, а то централно срещу мястото, на което беше седнал мъжа ми. Той си умря от смях като се разчепих на един метър от носа му, аз му се карам да не ме разсмива, сестрата и тя се забавлява като ни гледа какви сме образи, а докторката ми вика "Искаш ли да го изгоня ако ти пречи?"
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #216 -:
май 31, 2009, 21:05:13 »
Здравейте момиета! От няколко дни не съм писала, а имам доста работи да казвам, така че ще гледам да бъда кратка, да не се получи дълъг пост..
Първо,
Addri
, да ви е честит
синия
бонбон!
Алекс галеното име на Александър ли е? На мен това име ми е фаворит за име момче!
;)Много тежко, величествено и благозвучно е! Изборът ви е страхотен!
И да ти кажа, доста се развеселих от разказа ти за прегледа с вагинален ултразвук
Аз изобщо не мога да си представя каква картинка бихме били ние с нашия татко, ако присъства на такъв преглед!
Сигурно доста ще се сконфузи миличкия...
Второ,много ти благодаря за подробните разяснения относно дрехите, но май ще остане ходенето до мола за тази седмица..
Аз междувременно понеже работя в младост и ходих вчера до outlet-a - има страхотни намаления, а от моделите роклички подходящи и за бременни си харесах два-три модела за по 30-тина лева (намалени от 100 лв). Но бях там в обедната почивка и нямаше време да се вихря да меря, та може би тия дни пак ще намина, за да отразя малко шопингче
Baby
, честито за резултатите от прегледа, сигурна съм, че като ти видят и БХС-то резултатът ще е супер! Що се отнася до 3Д-то - аз лично смятам, че за да се види пола трябва да си поне след 16 седмица, така че няма как да е късно. По-важно е да те насочат за най-благоприятен период, за да могат да видят как се развива бебчо, след като вече са се развили окончателно органите му.
jozka
, elf много правилно ти е отговорила за периода когато трябва да се прави БХС..Аз си го направих в 17 седмица по препоръка на лекарката, която ми прави 3Д. Резултата ми излезе, според мен е доста добър, но ще кажа като ми го "преведе", като ходя пак на 3Д на 12-ти..
Днес ходихме с таткото до Вис Виталис на Симеоновско шосе, ориентирахме се в цените на количките и креватчетата
. Аз лично съм много доволна, защото се оказа, че със скромния ми бюджет се събирам и за хубаво креватче и за хубава количка. Самият магазин ми се стори с много прилични цени, което доста приятно ни изненада.
Ама ще разгледаме и другите големи магазини, за да придобием по-пълна представа
Ако вие сте харесали нещо за вашите бебчовци - споделяйте идеи
Хайде лека от мен! Ще пиша пак като имам врем, че ето какво става като "липсвам" два дни от форума - пиша дъъълги постове!
Прегръдки на всички@
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364
«
Отговор #217 -:
юни 01, 2009, 06:33:19 »
Addri
, честита синя новина!
Надявам се, че при всички от вас има хубави новини
Все още не съм насмогнала с прочитането и осмислянето на всичко, което сте споделили. Бързам да прегледам форума, че днес ще имаме профилактика на тока и ще си стоя цял ден "на тъмно".
Полежах в болница за малко, на системи, заради това отлепване, което имах. За това сега съм се изцъклила от 6 часа сутринта - там ни събуждаха в толкова..... Иначе сме ОК, все още трябва да се пазя и да пия една шепа хапчета. Няма начин - бебето определя режима сега
А за пазаруването - и аз искам да попълня малко летния гардероб, че имам само един ленен панталон, който ми става и е подходящ за това време.
Активен
jozka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #218 -:
юни 01, 2009, 09:47:41 »
cherry_tea
съжелявам за това което ти се е случило, дано сега сте по-добре и занапред нямате повече такива посещения в болницата
Активен
buba_katinka
Любопитен
«
Отговор #219 -:
юни 01, 2009, 10:04:18 »
Здравейте, момичета. Може ли да се присъединя към вас. Чакам второто си дете на 25.10.2009г. Чета редовно форума, но рядко пиша. Пожелавам на всички здрави бебета на финала.
Активен
Addri
Сватбар
«
Отговор #220 -:
юни 01, 2009, 10:21:40 »
Цитат на: hoty в май 31, 2009, 21:05:13
Здравейте момиета! От няколко дни не съм писала, а имам доста работи да казвам, така че ще гледам да бъда кратка, да не се получи дълъг пост..
Първо,
Addri
, да ви е честит
синия
бонбон!
Алекс галеното име на Александър ли е? На мен това име ми е фаворит за име момче!
;)Много тежко, величествено и благозвучно е! Изборът ви е страхотен!
Мерсии
Алекс е от Александър - да. Просто не ми харесва Сашко
Активен
jozka
Ентусиаст
Публикации: 122
«
Отговор #221 -:
юни 01, 2009, 11:38:53 »
buba_katinka
добре дошла сред нас
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #222 -:
юни 01, 2009, 12:06:23 »
Здравей и добре дошла buba_katinka!
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #223 -:
юни 01, 2009, 17:03:09 »
Jozka, ти прави ли си някакви изследвания и ако да - какви са?
Защото аз си мисля , че трябваше да ми назначат някакви , но уви! Сега на 16.06.съм на прегледи поне ако не ми кажат да си ги поискам.
Активен
elf
Ентусиаст
«
Отговор #224 -:
юни 01, 2009, 18:11:03 »
здравейте мамчета и добре дошла buba_katinka
Addri, честита синя новина!
И на всички други мами пожелавам много здраве и спокойствие
При нас засега всичко е наред, резултатите от БСХ са много добри, ходихме на 3Д във Фемина и докторката каза да се готвим за
Утре ще ходя в 3-та градска на фетална ехокардиография и после ще ви разказвам за какво иде реч ... за мен поне е ново понятие ... поне както обясни докторката било специализирано ехографско изследване на сърцето на плода
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...