Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 20:39:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Координатор на сватбата!
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Координатор на сватбата! (Прочетена 188808 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: Координатор на сватбата!
«
Отговор #60 -:
април 18, 2009, 22:09:36 »
Цитат на: Amelia в април 18, 2009, 13:38:58
Много благодаря и на двете.
Може ли на ЛС да ми пратите с кои агенции сте били, за да знем към кого дасе насочвам.
Хармония, аз разбрах, че си доволна от агентката си. Пиши ми на ЛС от коя агенция е. Твоята с украсата в ресторанта занимава ли се е?
П.С. Май украсата си е отделно ноистина. Аз гледах сега сайта на Сватбарите и си имаше отделно цена за украса.
По принцип координатора няма нищо общо с украсата ! Ако е мащабна украса тя се прави с доста повече хора и се започва минимум 3-4 часа преди тържеството ! Вече ако я помолите да сложи някои елементи като подаръце на гостите или нещо друго това си по лична договорка !
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #61 -:
април 19, 2009, 00:28:01 »
Да, разбирам, че е така. Просто аз съм си избрала по-проста украса и за това така си питам. за мен в ума ми просто не е толкова сложна задачата...но така или иначе вече видях, че цените за украсяването са си отделно от присъствието на деня и като му дойде времето ще се говори с агенцията. Видях цените и съм много щастлива, че този форум го има! аз какво бях гледала не знам , но бях сигурна, че координаторът излиза към 700-900лв, а всъщност може да се приключи до 200лв!
Сега имам друг въпрос - поръчвахте ли куверт и за координатора? Все пак си мисля,ч е е редно...цял ден да се занимава...
И на коя маса седи???
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #62 -:
април 19, 2009, 09:20:18 »
Да,куверти имаше и за двамата DJ-и,ФОТО И ВИДЕО.Координатора седи на тяхната маса.Поне така беше при нас.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #63 -:
април 19, 2009, 18:29:39 »
И при нас беше така - една маса близо до изхода на кухнята и сервитьорите за четирима - фотограф, 2 видеооператоти и агентката. За тях също имаше куверти, както и за ди - джея
Активен
thomson
Любопитен
«
Отговор #64 -:
април 21, 2009, 12:42:31 »
Няма ли момичета от Търново.....исках да ви попитам за конкретно за една агенция
Активен
happyfoto
Любопитен
«
Отговор #65 -:
април 22, 2009, 17:47:02 »
Цитат на: aurora в април 21, 2009, 12:42:31
Няма ли момичета от Търново.....исках да ви попитам за конкретно за една агенция
На лични-мога да ти дам инфо за всички-тук във форума реклама няма да правим.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #66 -:
април 22, 2009, 22:53:21 »
Цитат на: aurora в април 21, 2009, 12:42:31
В темата -/
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,17644.0.html
Има ли булки от Търново/ ,момичетата са доста информирани за агенциите там и за всичко останало !
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #67 -:
април 23, 2009, 12:29:04 »
Момичета отзиви за агенция Сбъднати мечти - мисля да наема координатор от тях т.е двама
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #68 -:
април 24, 2009, 00:58:51 »
Цитат на: tasty в април 23, 2009, 12:29:04
Момичета отзиви за агенция Сбъднати мечти - мисля да наема координатор от тях т.е двама
Аз мисля ,че ако ти е допаднал човека от среща и те е накарал да се чувстваш по спокойна и сигурна значи това е твоят сватбен агент ! Много е важно да има лесен диалог между вас и най вече да чувстваш че този човек / агентката ти/ приема сватбата ти лично а не като задължение или поредната ! Каквото и да ти каже някой като мнение ти най добре можеш да прецениш дали ще се сработите с дадения човек ! Не че не е хубаво да се допиташ ,напротив колкото повече информация толкова по добре ,но крайното решение ще го вземеш след няколко срещи с дадения човек дори и да не си го наела официално е хубаво да се видите и да поговорите ! Дано да съм ти помогнала !
Активен
buboleche
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #69 -:
април 24, 2009, 07:27:12 »
Цитат на: nasi в април 24, 2009, 00:58:51
Аз мисля ,че ако ти е допаднал човека от среща и те е накарал да се чувстваш по спокойна и сигурна значи това е твоят сватбен агент ! Много е важно да има лесен диалог между вас и най вече да чувстваш че този човек / агентката ти/ приема сватбата ти лично а не като задължение или поредната !
напълно съм съгласна с Наси... аз се срещнах с няколко агенции и се чудех коя от тях да наема... и така до срещата, на която се видях с моята агентка. Колкото и банално да звучи веднага разбрах че тя е моя човек. Някак си бяхме на една вълна, със сходни идеи... и ме разбираше с няколко думи. Изключително съм доволна. Освен координация тя ми помага и за много други неща и проблемчета, които възникват. Дори пазарува разни дреболии вместо мен, понеже нямам много време. Препоръчвам я от сърце.
«
Последна редакция: април 24, 2009, 08:14:17 от buboleche
»
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #70 -:
април 24, 2009, 08:27:00 »
Цитат на: buboleche в април 24, 2009, 07:27:12
напълно съм съгласна с Наси... аз се срещнах с няколко агенции и се чудех коя от тях да наема... и така до срещата, на която се видях с моята агентка. Колкото и банално да звучи веднага разбрах че тя е моя човек. Някак си бяхме на една вълна, със сходни идеи... и ме разбираше с няколко думи. Изключително съм доволна. Освен координация тя ми помага и за много други неща и проблемчета, които възникват. Дори пазарува разни дреболии вместо мен, понеже нямам много време. Препоръчвам я от сърце.
може ли да споделиш коя е тя може и налични
Активен
zora
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #71 -:
април 25, 2009, 10:30:03 »
Бухтичка, би ли ми пратила на личния твоя координатор?
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #72 -:
април 26, 2009, 17:21:15 »
Момичета, имате ли представа координаторът дали помага като сватбеният агент примерно в преговрите с управителя на ресторанта или идва само на сватбата и другите неща не са му в задълженията? Дали координаторът би ми съдействал да си изовювам това масите да се сервират след влизането или някакви подобни детайли?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #73 -:
април 26, 2009, 20:17:24 »
Цитат на: Amelia в април 26, 2009, 17:21:15
Момичета, имате ли представа координаторът дали помага като сватбеният агент примерно в преговрите с управителя на ресторанта или идва само на сватбата и другите неща не са му в задълженията? Дали координаторът би ми съдействал да си изовювам това масите да се сервират след влизането или някакви подобни детайли?
Зависи каква ви е уговорката ! Дали ще го наемете за организацията кто цяло или частично или само за деня на сватбата ! Би трябвало да си имат опция различни хонорари в зависимоста какво точно искате от него !
Активен
Amelia
Баш Майстор
«
Отговор #74 -:
април 26, 2009, 20:37:43 »
Бих искала само за деня и за това се чудя. Чувах отзиви за много работливи координаторки, които са помогнали за много неща, макар и наети само за деня.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...