Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 14:23:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168546 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 10, 2009, 22:42:07 »

Целия спор е преместен в Кошчето и ще помоля да се спре с коментарите.Благодаря Ви.Темата си има предназначение и всичко което не е по темата отива в Кошчето.
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 10, 2009, 22:46:02 »

Дани, кога трябва да махнете полипа? Лекарят какво казва?
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 10, 2009, 23:05:12 »

Рени мила от известно време се каня да те питам дали сте правили фоликометрия и цветна снимка на тръбите за проходимост.И в крайна сметка дойде ли ти.
Дани браво за резултатите дано и полипа оправите и да видиш скоро  PREGQ
Кристинка дано не се задържиш за дълго.
Феникс честито мила.
Маги стискам ти и пръстите на краката скоро да ми се похвалиш че си  pqz pqz pqz
Капризче айде марш и ти от тук.
Тонитка ми се губи а това някой да се губи обикновенно значи добри новини и напускане на клуба.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 10, 2009, 23:26:21 »

Гучи, какво да ти кажа. Да ми е дошло не ми е дошло нормално. Последният ми цикъл беше около 6 часа и то не нормално кървене. Преди няколко месеца правихме фоликуметрия казаха ми, че уж всичко е нормално и си имам и овулация и ми изписаха дуфастон, за задържане. Цветна снимка все още не съм правила, защото в момента се опитвам да направя всичко възможно да ми се появи цикъл и да разбера имам ли киста вкрайна сметка или не. И как така за една седмица се образува и стана видима и ми спря цикъл три месеца назад. Чакам и моят мъж да се осводоби от работа, че в момента им е доста натоварено и мисля да ходя в Пловдив при един лекар, който ми препоръчаха. Преслава _82 каза, че е доволна от него. И май ми се иска да направим всички изследвания отново, че последния път като ходих на лекар си загубих резултатите от хормоните, пък и нова спермограма на мъжа ми да направим. Все пак това не са постоянни изследвания, може да са се влошили показателите. Най-вече обаче трябва да се събереме двамата вкъщи без единия да е заспал преди другия да се е прибрал от работа и да поработим по въпроса с бебето.   laugh

При теб как са нещата? Какво казват лекарите? Да не си решила да си правиш снимка за проходимост на тръбите?
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: февруари 10, 2009, 23:48:48 »

Според мен имаме още едно майче тук, което си мълчи  Girl_hide
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 11, 2009, 00:10:10 »

Дано скоро си каже, че нямам търпение да честитя, ако е същото мамче, за което си мисля blum
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 11, 2009, 08:00:04 »

Момичета,аз и този месец бях точна като часовник :\Дойде ми лелката,но нищо аз съм оптимистка Wink
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 11, 2009, 09:01:10 »

Ами Рени не няма да правим цветна снимка засега.Просто се интересувам.В петък ще ми излезе цитонамазката.
Рени ти няма ли да отидеш при свестен специалест който да ти каже какво става с теб.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 11, 2009, 09:13:07 »

Момичета, днес в 15ч съм на док, големи планове имам, цитонамазка,микробиология, хистеросалпингография,тироидни хормони, дано успея всичко да направя, стискайте палци
Дано получа някакъв адекватен отговор защо не се получава
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 11, 2009, 09:15:16 »

Валка какво е хистеросалпингография.Колко време пробвате и какво си правила като иследвания.Мъжа ти ходи ли на спермограма.Дано всичко да е наред и бебчето да е въпрос на време.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 11, 2009, 09:24:22 »

Онова сложното име е проходимост на тръбите, от година и 4 мес, Имам LH,FSH,Estradiol,Prolaktin,Testosteron,Progesteron, Спермограма и микробиология на сперм.

Имам редовен цикъл, редовна ову(с тестове)...незнам
Всички изследвания ми се струват с добри резултати ,само дето на милото му откриха някаква бактерия...ама и с нея ще се справим
За всичко това съм писала по-напред в темата good

« Последна редакция: февруари 11, 2009, 09:40:57 от valka27 » Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 11, 2009, 09:35:18 »

Рени ти няма ли да отидеш при свестен специалест който да ти каже какво става с теб.

Гери, запланувала съм другия месец да отида при д-р Борис Кузманов в клиника Торакс в Пловдив. Една позната каза, че бил доста добър и обръщал внимание на пациентките си, пък и според информацията, която получих се занимава със стерилитет. Поне ще направим нови изследвания да видим какво ще се случи. Същото ми го каза и преслава_82, която е негова пациентка. До тогава ще се моля или да стане бебето или да ми дойде. give_rose
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 11, 2009, 20:37:13 »

Момичета, здравейте smile И аз да се отчета с моите резултати, а пък ако някой има идея за какво става въпрос да сподели... =]Днес си взех изследванията - цитонамазка РАР 1, биопсия - съмнения за HPV, но "да продължаваме да си правим бебето - ако стане, стане!". O_OНякой правил ли си е тест за това HPV, къде, колко струва? crazy huhhuh.gif
За проходимостта на тръбите - понеже и при мен има съмнение за хидросалпингс (токсична течност в тръбата) се порових малко в нета за тези цветни снимки..Това, което прочетох е, че се правят под анестезия, защото е болезнено самото "пълнене" на тръбата с контрастното вещество. Освен това, казват че при леки запушвания, самата експлоатация на тръбата води до отпушване, т.е. има вероятност при подлагане на манипулация за цветна снимка тръбата да се отпуши сама. В общи линии кофти диагноза са запушени тръби, но пък има много жени, които са забременели инвитро и без тръби..Така, че  - след като мнооого искаме да си имаме бебчета, значи че ще имаме! good Victory Късмет и успех на всички в бебеправенето! Good luck Good luck Good luck
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 11, 2009, 21:01:26 »

hoty, ти не си ли отишла с резултатите при лекаря?! За HPV - http://www.hpv-bg.com/.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 11, 2009, 21:18:54 »

да се отчета и аз... нямам хламидий danceg, микробиологията и цитонамазката ще ги взема другата седмица
Бях писала по-напред, че на милото в спермата откриха няква бактерия, обаче аз си мислех, че тя не може да е причина, да ама не, тази гад повишава левкоцитите...док каза, че нищо чудно тя да е проблема...
Хистеросалпингографията се прави до 11 ден и ще я направим, док каза, че не боли чак толкова..."Всеки си има различна граница, представи си, че е малко по-болезнено от менструалните болки..."
Еми, това е от мен Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: