Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 22:56:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 8 част  (Прочетена 168267 пъти)

Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: март 14, 2009, 22:28:42 »

Благодаря ви момичета, аз утре съм при доктора, за да видим какво е положението след лелката и да се разберем за лекарството, защото явно 2*1таблетка ми идва в повече. Днес целия ден продължава да ме боли главата. Първоначално реших, че се разболявам, ама след като изпих 2 тайлол хота и 2 парацетамола, а продължава да ме боли не е от настинка. Ще видим утре какво ще каже чичо доктор.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: март 15, 2009, 03:00:47 »

Рени, успех при доки smile
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: март 16, 2009, 09:57:36 »

Рени, да кажеш после как е минало при доктора.

а и аз май ще се наложи да посещавам моя, дали ми изписа Дуфастон за да спре извънменстуално кървене но ето че пак се появи beating абе през 2 седмици съм неразположена  и има ли смисъл изобщо да се тъпча с лекарства когато няма резултат.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: март 17, 2009, 19:45:42 »

Рени, аз като пиех Клостилбегит имах главоболие, но и също напълнях , може би защото беше в комбинация с Дуфастон. Имах зверски глад за сладки неща и набивах по 3 шоколада, 3 сникърса, 3 меденки на ден и още куп други сладки неща. Както Гучи е казала , най-добре се посъветвай с доктора.
При мен май този месец няма да дойде М , преди седмица се изпъпчих цялата, ей така без причина, което би могло да означава,че тестостерона се е увеличил . Аз тоя месец , бях много нередовна с взимането на всичките му билки и хранителни добавки, както и диетата. Вече съм 29 ден от цикъла, ама овулация не съм усетила да имам. Но на доктор май ще ходя чак април месец.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #394 -: март 17, 2009, 20:12:03 »

Имам въпрос...някой подлагал ли се е на т.нар.Обелване на яйчниците?
Активен
magynzeto
Новак
*
Публикации: 10

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: март 18, 2009, 09:30:00 »

Здравей ,mwpo !
Аз съм преминала през т.нар.обелване на яйчниците(Фенестрация) преди година.То се наложи с цел да се стимулира отделянето на яйцеклетката, защото това не се случваше пре мен изобщо.Да ти кажа ефект почти нямаше.Едва след година тъпкане с най-различни хормонални лекарства се постигна овулация и то само веднъж.Това е положението при мен ,при теб може да е по-различно.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: март 18, 2009, 10:12:36 »

Момичета, аз да дам малко отчетче от вчерашния преглед при доктора. Клостилбегита си и свършил работата и имаме образвани фоликули. ЗА сега нямаме доминантен, защото доктора каза, че било рано и в четвъртък пак съм на преглед. Дано всичко е ок.

Рени, аз като пиех Клостилбегит имах главоболие, но и също напълнях , може би защото беше в комбинация с Дуфастон. Имах зверски глад за сладки неща и набивах по 3 шоколада, 3 сникърса, 3 меденки на ден и още куп други сладки неща.

Мири, от Дуфастона и аз качих доста килограми. Сега все още се боря с тях, но почти съм ги преборила. За съжаление от него обаче освен кг. друго нищо не си докарах.

Касмет на всички!
Активен
Mariqnkata
Ентусиаст
**
Публикации: 106

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: март 18, 2009, 13:46:30 »

Рени, ще стискаме палци всичко да е ОК. mwpo аз имах доста проблеми с яйчниците и съм преминала две лазерни операции. Едната беше за изчистване на натрупаните гадни кисти и съответно премахване на кората от яйчниците. Въстанових се доста бързо. Тогава лекарите ми казача че до 6 месеца шанса да забременея е 100%, но аз тогава нямах такива намерения. 
 Сега е различно, и адски много искам бебо. Винаги ме е било страх с мойте проблеми, че няма да се получи.
  Този месец поработихме сериозно по въпроса и все се надявам че чудото може да е станало, но нямам никави признаци освен много силни болки в гърдите.
   Успех на всички и ще ви кажа какво ми казваше професора по време на прегледите: Най лошото което може да се случи е да си мислиш че няма да забременееш. Така че вярвайте момичета  give_rose kiss2
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: март 18, 2009, 13:47:53 »

Рени,  Bravo за добрите ррезултати, дано в четвъртък вече картинката да е какт трябва.

аз да кажа и за моя преглед. оказа се че Дуфастоне не ми помага и затова ще го спирам( за което много се радвам че го пиех с такова нежелание). ще изчакаме 1 месец да ми се изчисти организма и ми назначи един куп изследвания които да правя 3 пъти в месеца за да може да се види дали имам овулация и изобщо как съм.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 18, 2009, 18:02:17 »

Ечи, почти всички сме минали по пътя на изследванията, няма нищо страшно и всичко ще е наред. А като чуя, че на някое от момичетат са му изписали Дуфастон и се побърквам. Аз много зле се чувствах от него. Късмет на всички!!!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: март 18, 2009, 18:46:46 »

Рени, поздравления за хубавите резултати и успех в четвъртък smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 19, 2009, 10:19:31 »

И аз този месец си оставам тук... cray
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 19, 2009, 12:41:37 »

plamik, късмет следващия месец.

Аз да ви кажа днес съм с много остри болки ниско долу в корема, все едно че всеки момент ще ми дойде. Дори на моменти така ме срязва, че клякам от болка. Дано доктора да ми каже днес от какво е това, че нито спазмалгон, нито но-шпа ми помогнаха.

anita81, правили си теста отново?
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #403 -: март 19, 2009, 13:13:32 »

Благодаря за отговорите на всички и успех.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: март 19, 2009, 16:30:04 »

Рени, направих го, отрицателен е отново, което подвърждава резултата от миналия
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: