Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 08:59:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Козметиката по време на бременност - 2 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Козметиката по време на бременност - 2 част (Прочетена 142444 пъти)
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
Отг: Козметиката по време на бременност - 2 част
«
Отговор #255 -:
септември 24, 2011, 18:30:59 »
Мони, пробвай с различни мазила и дано откриеш своето. Аз съм с 17 кг отгоре и нямам стрии, но съм се мазала по 3, 4 пъти, даже и повече, като усетих че ме сърби и веднага мазане. Този крем на (Kokona and Mother ми го препоръча козметичката ми, тя знаеше че кожата ми е адски суха. Докато доки все ми казваше, че е до тип кожа, "е какво, да не се мажа и да стискам палци да не се появят?"
По въпроса с Mama Dona, на мен ми го подариха, но само при миризмата му и
ужас, нещо не ми понесе.
Активен
rosit@
«
Отговор #256 -:
септември 24, 2011, 18:58:38 »
Подкрепям те Боги за този крем с две ръце!
Моята леля,която беше наддала с около 25кг,след мазане само с този крем няма и една стрия по себе си!Сега и аз го използвам и се надявам и края да нямам нито една!
Така,че горещо го препоръчвам!
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #257 -:
октомври 10, 2011, 02:26:02 »
Здравейте и от мен момичета
Бях чела, че маслото от ший е много полезно с цел еластичност на кожата и борба срещу стриите. Купих си такова маслко от био магазина и сега си се мажа всяка вечер след баня. Понеже съм в началото и коремчето има тепърва да расте, мисля по-натам да сменя с каковото масло, което толкова много препоръчват. Ето как изглежда маслото ми от ший:
http://www.zdravosloven.com/magazin/naturalna-kozmetika/za-tyalo/maslo-ot-shiy-cattier-s-ekzotichni-tsvetya-bio--100-gr-8358.html
Има ли още някой който вече е ползвал масло от ший?
Активен
dodo23
«
Отговор #258 -:
октомври 10, 2011, 08:13:03 »
Стеличка,това беше и моя първи избор за козметика през бременността.Аз ползвах масло от ши(карите) на Икаров(,което е няколко пъти по-евтино от това,което показваш) през първия триместър.Самото масло обаче беше трудно за нанасяне заради гъстата си консистенция и го смених с олио на Юсерин.
Нямам нито една стрия,но съм се мазала прекалено оскъдно за да смятам,че е резултат от козметика.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #259 -:
октомври 11, 2011, 13:02:46 »
Супер! Моето масло се разнася сравнително лесто. То се стопява в ръцете и се нанася после директно на кожата. Вярно, че е малко скъпо, но уж е добро. А и като имам в предвид цената на всички други кремове на скъпите марки, е приемливо...а и изглежда ще ми стигне за дълго време. После ще взема наистина и аз олио. За съжаление от преди си имам малко стрии на краката, та предполагам сега хич няма да ми се размине ако не взема мерки по от рано.
Активен
dodo23
«
Отговор #260 -:
октомври 11, 2011, 20:14:59 »
Цитат на: steli4ka в октомври 11, 2011, 13:02:46
За съжаление от преди си имам малко стрии на краката, та предполагам сега хич няма да ми се размине ако не взема мерки по от рано.
И аз така си мислех,но.....
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
Re:Козметиката по време на бременност - 2 част
«
Отговор #261 -:
май 04, 2014, 09:30:02 »
Момичета, отдавна не е писано в темата, та да питам вие с какво се мажете против стрий и ползвате ли друга специална козметика? Аз се мажа с олио на Веледа, а за друга козметика, по принцип ми избиха много пъпки на лицето, пробвах доста мазила, но хормоните не се подават на мазила, с течение на времето сами започнаха да изчезват.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #262 -:
май 04, 2014, 09:44:15 »
Какаовото масл на Пламърс с него се мажех последните месеци от бременността.Преди това с млякото на Пламърс в съвсем първита месеци.а протокола нямам и една стрия.Мажех се от коленете до шията
Има и наследственост естествено, но според мен това си и помага.И майка ми и сестра ми имат стрии в следствие на бременносттите си.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #263 -:
май 04, 2014, 11:12:41 »
Виви, аз съм с кожа предразположена към стрии (имам си стари много преди бременността) затова като бях бременна се мажех редовно и резултата: нито една стрия от бременността. Мажех се редовно обаче без пропуск: сутрин, обед и вечер. През деня мажех какаовото мляко за бременни на Палмерс, а вечер мажех Bio Oil, то специално ми беше препоръчано от много познати.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790
«
Отговор #264 -:
май 04, 2014, 12:51:21 »
Благодаря момичета, аз се постреснах тая седмица, че корема ми изведнъж стана много голям, а имам още 3 месеца и не знам колко ще порасне още и въпреки че се мажа още от началото реших да поразпитам, понеже се мажа с 1 марка, може да разнообразя, макар че не знам оттук нататък дали би имало ефект. Аз имам на био ойл олиото, ще започна с него сутрин и вечер с Веледа (то се усеща също много добре като се намаже, доста е приятно и съм нямала сърбеж или дразнене). Аз също имам стари стрий още от ученическите си години по бедрата и майка ми има и за това ми е леко нервно, понеже като четох останах с впечатление, че в моя случай е малко вероятно да се размина, но вие ми вдъхнахте кураж, ще се мажа старателно, да видим.
Активен
Magi_Angelova
Любопитен
Щастливо омъжена 21.06.2014
«
Отговор #265 -:
юли 24, 2014, 15:37:28 »
Едно време като е нямало такива мазила .............доколкото знам са се мажели само с свинска мас и е имало ефект някой да се е мазал и да има някакви наблюдения?
Активен
Alichka
«
Отговор #266 -:
юли 25, 2014, 08:15:39 »
Аз не бих ти препоръчала нещо подобно! Мастта не позволява на кожата да диша, защото прави филм отгоре. Другото е, че защитната реакция на свинския организъм е да трупа всичко вредно там. Т.е. ако прасето е лекувано или тъпкано с антибиотици, медикаменти за растеж и наддаване и тн, тези медикаменти се отлагат в мастта. Как си представяш ти да се намажеш с нещо такова?!? Същото се отнася и за бебето - никога не бих си намазала бебето с нещо подобно! Вярно е, че препаратите против стрии са химия, но химия предназначена за бременни!
Последно - мастта е много важно по какъв начин е направена. Не разчитай мастта по магазините да има нещо с домашната такава.
Активен
Magi_Angelova
Любопитен
«
Отговор #267 -:
юли 25, 2014, 10:02:54 »
Имах впредвид домашната разбира се не тази по магазините и в никакъв случай не съм споменала мазане на бебето,изобщо не ми пука ако знам че няма да стана на стрии ще се мажа с каквото и да е. В сферата на козметиката съм и просто не мисля че от тези продукти ще има някакъв ефект
,по склонна съм да използвам натурална козметика (масла.олио и т.н)
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #268 -:
юли 25, 2014, 11:27:11 »
Във връзка с горното на мен много ми помогнаха маслата на "Икаров". Специалното за бременни, както и бадемовото. Дори имаше ефект върху по-стари стрии. Но аз имах малък корем и като цяло не качих много килограми.
Не знам доколко са им натурални продуктите, ала вършат добра работа - отпускаха ми напрежението от опъването на кожата и я правеха по-мека и еластична.
Активен
Magi_Angelova
Любопитен
«
Отговор #269 -:
юли 25, 2014, 11:45:48 »
И аз използвам олиото против стрии на Икаров и на мамма донна серума засега и аз съм много доволна само то отпуска така добре кожата когато я чувствам опъната но скоро влизам в 5 тия месец и ми се иска да добавя още някои натурален продукт просто защото кожата ми е склонна към образуване на стрии
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
Нагоре
Изпечатай