Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 01:09:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Пловдив? - 4 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Пловдив? - 4 част (Прочетена 154101 пъти)
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
Отг: Има ли булки от Пловдив? - 4 част
«
Отговор #105 -:
януари 23, 2009, 09:19:28 »
Цитат на: lady_in_love в януари 22, 2009, 23:31:21
Момичета някой може ли да препоръча танцов ансамбъл?
Да ансамбъл "Етноритъм".
Активен
svetlan4e
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #106 -:
януари 23, 2009, 11:30:10 »
:)аз съм от пловдив,т.е живея в пловдив,но ще съм булка в едно селце.иска ми се да разбера повече за организацията на сватбата.нашата сватба ще ена 04.07.09
Активен
svetlan4e
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #107 -:
януари 23, 2009, 13:58:32 »
привет на всички ,тъй като съм нова още не съм в час с боравенето в сайта затова на ми се смейте моля ви.да се похваля ,че вече си имамем дата за сватбата ,но сме само до тамл.голямото събитие ще е на 04.07.09.исках да попитам дали не закъснявяме с организацията,понеже една моя прителка започна подготовка цяла година преди сватбата.като се почне с дата и резервация за ресторанта и още и ище неща.и сега си мисля дали не съм закъсняла.ние не бързаме ,тъй като нашата сватба ще е в едно селце родопско и там нямат опашки за ресторанта и гражданското.но като влезнах във форума и взех да се притеснявям.и таааа започнах и аз да се замислям дали не е време да се поразгледаме за тортата за дреболийките.пишете какво мислите,а и ще съм блогодарна ако пишете и относно други неща.
Активен
tsvet_3
Професор
«
Отговор #108 -:
януари 23, 2009, 14:11:33 »
здравей svetlan4e и
в нашия форум. моята сватба също е на 04.07. и преди две седмици започнах с организацията. не мисля че е късно, просто трябва да си организирана и да проучиш добре нещата и времето ще ти е достатъчно. успех!
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423
www.album.bg/kate_to
«
Отговор #109 -:
януари 23, 2009, 14:28:09 »
Добре дошла svetlan4e!Питай за всичко каквото се сетиш. Тук всеки помага с каквото може, така че ще получиш отговор на всички въпроси
Активен
reni111
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #110 -:
януари 23, 2009, 20:03:12 »
Привет на Светланка.Тя е най-новата булка след мен.Не се притеснявай,че започваш късно с организацията.Вашата сватба я планирате за юли,а нашата ще трябва да е юни месе.Засега се спрахме на две дати.Уточняваме дали са свободни тогава хората,които предпочитаме да ни веселят на сватбата-ди джей,фотограф,оператор.Днес ходихме набързо и до ресторанта с милото.Ей така,по пътя по време на работа.И между другото много ни хареса бизнес ресторанта на Ленинград.И май щее там.Ако побързаме с датите де.
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #111 -:
януари 23, 2009, 21:20:26 »
на всички нови булки тук!Пожелавам ви само приштни емоции и ще помагаме с каквото можем.
katya_79
благодарш ти много за бързия отговор и ако имаш кординати били ми ги изпратила на лични.
Сега вече мога да споделя голямата си дилема аз си харесах един фотограф и си запазих - Бони Бонев,обаче сега си харесах стршно много още един -Камен Вълканов
и сега вече незнам какво да правя
Искам ги и двамата
,ама наистина много ги искам,просто не мога да избера единия,както и да го мисля не мога да реша.Услугите на двамата ще ми струват към 800 лв.Кажете момичета какво мислите,как ви се струва идеята за двама фотографи.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #112 -:
януари 23, 2009, 21:26:25 »
Цитат на: lady_in_love в януари 23, 2009, 21:20:26
на всички нови булки тук!Пожелавам ви само приштни емоции и ще помагаме с каквото можем.
katya_79
благодарш ти много за бързия отговор и ако имаш кординати били ми ги изпратила на лични.
Сега вече мога да споделя голямата си дилема аз си харесах един фотограф и си запазих - Бони Бонев,обаче сега си харесах стршно много още един -Камен Вълканов
и сега вече незнам какво да правя
Искам ги и двамата
,ама наистина много ги искам,просто не мога да избера единия,както и да го мисля не мога да реша.Услугите на двамата ще ми струват към 800 лв.Кажете момичета какво мислите,как ви се струва идеята за двама фотографи.
Аз лично мисля че е напълно излишно ! Колкото и да са добри все пак важните моменти са едни и същи и снимат едно и също само че от различно място ! И крайния резултат ще е 1000 снимки от които 500 са еднакви ! Виж ако говорим за двама видео оператори там нещата стоят по друг начин ,защото двамата снимат от различни места и после правят невероятни клипове и обработки със двойна гледна точка . Нещо което с фотографа е излишно ! Поне аз така мисля естествено ти най добре си знаеш каква ти е идеята разбира се !
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #113 -:
януари 23, 2009, 21:32:27 »
lady_in_love
, и аз мисля, че е излишно да имаш двама фотографа. От това, което виждам на уеб сайтовете им, на Бони Бонев снимките повече ми харесват.За мен снимките на Бони Бонев са по-естествени и затова повече ми допадат. Виждала ли си цели сватби, пресъздадени от двамата? Тогава мисля, че можеш да добиеш много по-добра представа от отделни снимки, които ти дават да гледаш. Едно е да видиш цяло събитие, друго е да гледаш най-добрите им снимки, избрани от тях самите.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #114 -:
януари 23, 2009, 21:38:11 »
Цитат на: ellie_bellie в януари 23, 2009, 21:32:27
lady_in_love
, и аз мисля, че е излишно да имаш двама фотографа. От това, което виждам на уеб сайтовете им, на Бони Бонев снимките повече ми харесват.За мен снимките на Бони Бонев са по-естествени и затова повече ми допадат. Виждала ли си цели сватби, пресъздадени от двамата? Тогава мисля, че можеш да добиеш много по-добра представа от отделни снимки, които ти дават да гледаш. Едно е да видиш цяло събитие, друго е да гледаш най-добрите им снимки, избрани от тях самите.
Абсолютно съм съгласна ,че едно е да видиш цяла сватба друго е да видиш само най добрите им снимки ! Така че можеш да пойскаш и това но повечето не предоставят цели сватби но все пак може и да има такава !
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #115 -:
януари 23, 2009, 21:45:48 »
А, да така е Наси, аз имах предвид, че може директно от някоя булка да се видят снимките. Аз когато си избирах фотограф, го избрах, защото ми харесаха всички сватби, които видях снимани от него, а не защото съм гледала уеб сайта му.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
«
Отговор #116 -:
януари 23, 2009, 23:10:30 »
lady_in_love
, аз пък намирам идеята за двама фотографи за добра!
Особено пък, ако и двамата имат различен стил на работа! И не е вярно, че снимките ти ще бъдат еднакви, защото всеки фотограф си вижда нещата по негов собствен начин и снима винаги от различен ъгъл, улавя различни емоции... Направи си удоволствието, все пак един път правиш сватба!
На нашата сватба Бони си снимаше и се получи много добре, почти всички снимки са сполучливи. Но и зет ми снимаше със същата професионална камера като на Бони, и той също има много сполучливи моменти
неща и пози, които Бони не беше успял да хване. Например: докато ние правихме фотосесията в Стария Град, той беше снимал гостите в ресторанта, масите, украсата... това не може да се постигне с един фотограф.
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"
«
Отговор #117 -:
януари 23, 2009, 23:14:07 »
И ние бяхме с двама фотографи и мисля, че се получи много добре! Бони е професионалист и съм сигурна, че ще получите хубави снимки! Успех!
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Blinded by love
«
Отговор #118 -:
януари 23, 2009, 23:41:57 »
ellie_bellie
относно въпроса ти да гледала съм две цели сватби на Бони и са просто перфектни,даже първата негова сватба която гледах,просто се влюбих в снимките и те са причината да се спра на него,страхотни снимки.За другото аз мисля като Misis_T двама фотографи с различно виждане могат да правят различни снимки.А главната ми идея е,че искам единия бъде с мен от самото начало,още от фриьора,такъв е и стила на Бони,това значи,че ако съм само с него няма да имам професионални снимки от младоженеца и кумувете/айде най-много да измислим вариант да отиде малко у милото иначе просто не става/.Точно поради тази причина не мисля,че е лошо да бъдат двама.Ели аз също харесвам повече снимките на Бони,по естествени са,по топли,но й другия фотограф хваща много добри и красиви момент и си заслужава,какво пък накрая ще имам двойно повече снимки и все ще са хубави.И аз не мисля,че трябва да снимат едно и също,единия ще бъде с мен,другия с милото,после ще се съберат на църквата,единия ще си снима ритуала,а другия след това ще направи общите снимки с гостите пред църквата,после ние ще отидем да си направим фотосесия с Бони,а другия ще снима гостите и ресторанта,след това вече в ресторанта съм обедена,че ще има достатъчно стойностни неща за снимане и за двамата.Поне аз така набързо си го нахвърлих.Не съм решила още,засега го обмисляме,но ми се струва,че може да се получи добре.Ще видим какво ще измисля накрая....
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #119 -:
януари 24, 2009, 00:00:10 »
Цитат на: lady_in_love в януари 23, 2009, 23:41:57
ellie_bellie
относно въпроса ти да гледала съм две цели сватби на Бони и са просто перфектни,даже първата негова сватба която гледах,просто се влюбих в снимките и те са причината да се спра на него,страхотни снимки.За другото аз мисля като Misis_T двама фотографи с различно виждане могат да правят различни снимки.А главната ми идея е,че искам единия бъде с мен от самото начало,още от фриьора,такъв е и стила на Бони,това значи,че ако съм само с него няма да имам професионални снимки от младоженеца и кумувете/айде най-много да измислим вариант да отиде малко у милото иначе просто не става/.Точно поради тази причина не мисля,че е лошо да бъдат двама.Ели аз също харесвам повече снимките на Бони,по естествени са,по топли,но й другия фотограф хваща много добри и красиви момент и си заслужава,какво пък накрая ще имам двойно повече снимки и все ще са хубави.И аз не мисля,че трябва да снимат едно и също,единия ще бъде с мен,другия с милото,после ще се съберат на църквата,единия ще си снима ритуала,а другия след това ще направи общите снимки с гостите пред църквата,после ние ще отидем да си направим фотосесия с Бони,а другия ще снима гостите и ресторанта,след това вече в ресторанта съм обедена,че ще има достатъчно стойностни неща за снимане и за двамата.Поне аз така набързо си го нахвърлих.Не съм решила още,засега го обмисляме,но ми се струва,че може да се получи добре.Ще видим какво ще измисля накрая....
Действай тогава за да не съжаляваш после ! Още повече че имаш точно план кой какво ще снима и си наясно какво точно искаш !
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...