Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 21:04:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150289 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: февруари 02, 2009, 09:37:21 »

добро утро, мами  blum
Мариянка, леглото е супер  Bravo а и комплектчето с чаршафчетата и шалтето е много свежарско!
Мили, видях снимките, изглеждаш много добре  good
Ели, радвам се, че сте изкарали добре  smile От време на време е хубаво да се разнообразяваме така... аз ще питам утре док дали  " ми позволява" да пътувам, евентуално да се разходим до Копривщица с половинката. А иначе с венците имам подобрение, за което съм много доволна  yahoo
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 02, 2009, 09:39:41 »

Ели,благодаря give_rose млякото ми помага само за малко и после пак bad
Мили,много си сладка Bravo изглеждаш супер good
Мариянка,кошарката е много сладурска yahoo искам и аз,ама тука няма такива  Плачещо момиче
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 02, 2009, 09:52:16 »

Мили много си хубава и коремчето е пораснало Bravo
Мариянка радвам се, че си добре , а кошарката е прелестна , много хубаво сте я подредили! Bravo
И аз вече нямам търпение да видим бебо на ехограф , ама прегледа ми е чак към 19-20 февруари , мисля да идем на едно 4 Д пак преди това , а и моя мъж е много навит blum
Момичета искам да ви питам нещо...Тези от вас , които вече са имали контракции , какво точно усещат? И има ли нещо общо болката ниско долу като при ПМС с тази при контракциите... Всички казват , че ти се втвърдявал корема , но на мен това не ми е достатъчно сякаш да я определя crazy crazy В събота усетих нещо , но по скоро беше като ПМС ниско долу , а не в корема crazy crazy
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 02, 2009, 10:25:05 »

Контракциите поне при мен ги усетих като стягане на корема, изведнъж ти се втвърдява и те боли , мен ме болеше ниско долу, като при цикъл, едно такова тъпо, болката не е силна. Контракции може да има и без да те боли.
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 02, 2009, 11:00:06 »

Марианка, много е хубаво леглото  Bravo Радвам се, че си по-добре и дано нямаш повече проблеми!
Солесито, в колко и на тонове във вторник? Хубаво е , че си по-добре с венците good
Ели, супер, че сте се разходили  Bravo Приятна последна работна седмица .
Лъвче, контракциите са като ти се стяга корема ! И аз по някой път имам чувството, че всеки момент ще ми дойде .
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 02, 2009, 11:00:46 »

Контракциите поне при мен ги усетих като стягане на корема, изведнъж ти се втвърдява и те боли , мен ме болеше ниско долу, като при цикъл, едно такова тъпо, болката не е силна. Контракции може да има и без да те боли.

а трябва ли да се вземат мерки при такова положение? да се обадя на лекар или т.н.?
тъй като ми се е случвало два-три пъти като се претоваря нещо, но това е много рядко и не болезнено и не съм обърнала по-специално внимание ???!!!!!!  sad
п.с. много ви е хубаво креватчето !!!! smile
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: февруари 02, 2009, 11:15:33 »

Ох, ами аз немога да разбера и аз какво ми става... Може и да са контракции huhhuh.gif По колко пъти или на колко често е нормално да са за 7 месец ?
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 02, 2009, 11:20:41 »

Ако контракциите са безболезнени, това са т.нар. Бракстън Хикс, те не са на равни интервали ами се появяват хаотично, те са подготвителни и в 7 месец е съвсем възможно организма да се подготвя. Те не са опасни и за тях не се изисква лечение. Ако обаче, контракциите са чести и болезнени и особено ако имат някаква закономерност във времетраенето се налага да се обадиш на лекар, за да ти изпише евентуално Магнезии, под формата на таблетки или някакво друго лекарство , което да успокои мускулатурата на матката и тя да не се съкращава. Аз лично пия Магнерот 3пъти по 2 от 5 месец. И мисля, че ми помага. Дано съм била полезна  give_rose
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 02, 2009, 11:22:01 »

Мили, много си сладка!!!
 Марианка, легълцето е чудесно good. Много хубаво, че бебчо расте добре smile А виж, моощето коремче е доста по-голямо, а моят бебчо е около 1600, иначе е достатъчно голям heart
 Лъвче, при мен се стяга абсолютно целия корем, чак до областта под гърдите, болка не бих казала, че има. Трябва да са не повече от  4 на час. Е, при мен са повече, но ме следят и пия магнерот.
 Ели., според мен няма място за безспокойство girl_wink
 Майче, аз имам ужасяващи киселини, чак се будя нощем от болки, но газираната вода ме облекчава изключително много!
 Солесито, ако нямаш оплаквания, не вярвам да има проблем. Много жени си пътуват и в деветия месец good
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: февруари 02, 2009, 11:26:50 »

Аз да ви се оплача .. и да питам има ли и някой друг този проблем - много ме болят ребрата, бебчо ме рита точно там и едвам стоя, не мога да стоя седнала , нито пък легнала на дясната страна, по цяла нощ се въртя и се чудя как да застана...направо се побърквам. А бебо така шава, че имам чувството, че органите ми живеят под наем в гръдния кош  tease опъва ми кожата...абе чудесия  crazy
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 02, 2009, 11:32:18 »

Мариянка, *Elle* благодаря ви за отговорите give_rose Вече ще обръщам по-голямо внимание , дали се повтарят и колко често са , а като ида на преглед след 20 дена ще кажа и на доки! Дано до тогава всичко е ок!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 02, 2009, 11:41:16 »

Наблюдавай се! Но не се притеснявай - всичко е в рамките на нормалното  give_rose Целувки от нас с немирния бебо в корема ми, който иска да ми нанесе непоправими повреди по ребрата  tease
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: февруари 02, 2009, 11:51:24 »

Марианка, и аз имам същия проблем, мноого е гадно като рита или се опъва точно в ребрата ми diablo Аз тогава почвам да се въртя за да се намести в друга поза  good
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #223 -: февруари 02, 2009, 12:31:24 »

МАрианче, вече няколко часа откак съм станала и още не са спрели да ме болят от едната страна, а като се събудих добре че бях сама вкъщи и не ме беше срам да охкам колкото си искам докато успея да се завъртя и да стана.. Чувствам си ребрата все едно с клещи ми ги отварят  angry
Възможно ли е от удар плацентата да падне? Не знам какво стана, вчера отнесох един в горната част на корема, а попринцип съм с доста висока плацента и бебчп е пчнп там. След това ме боля дълго време, а сега имам чувството че над пъпа, където ми беше най-твърдо и издуто, е меко и кухо, а отдолу ме натиска тежестта на бебо, прегледът ми е чак утре и ще си изгриза пръстите от притесненея дотогава  cray
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: февруари 02, 2009, 12:40:26 »

bebZz, а не можеш ли да звъннеш по телефона и да питаш ккво да правиш?
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: