Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:33:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150247 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 26, 2009, 14:08:16 »

за контракциите - усеща се изпъване и втвърдяване на корема (ако е неболезнена). На мен поне коремът ми става твърд като камък  pardon
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 26, 2009, 15:06:29 »

И на мен ми е интересно чувството при контракции и дали ще мога да ги разпонзая... huhhuh.gif
Vanilly за количката на милото цената му се струва абсурдна и едва ли бихме дали толкова пари  crazy, но  щом ще е подарък ...  danceg Майка ме предупреди да гледам качеството , а не цената , да е нещо , което си заслужава , но не смятам и да избързвам или да се изхвърлям crazy ! А кошарката ще е от свекито! yahoo
Аз сега чета една книжка "Моето първо бебе" пише много полезни неща ! За първите дни още в родилното, за кърменето , къпането на бебо и т.н. все неща от които си нямам понятие , но има много полезни съвети girl_wink
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 26, 2009, 15:22:04 »

Luv4e тази книжка е много хубава и аз я прочетох, наистина има доста практически съвети.  good
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 26, 2009, 15:30:04 »

Здравейте, мами!
Гледам за книжки си говорите.
Ето на мен коя книга ми препоръчаха и следващия месец, когато изляза вече в болничен и имам свободно време, смятам да си я купя.
Лъвче, количката е много хубава good.
Аз съм в четвъртък на преглед и вече нямам търпение да се видим с малкия човек, че стана около 40 дни не сме го виждали ...
Инъче при мен започнаха доста силни болки вечер, не мога да се обръщам на една или друга страна, а сутрин едва ставам на крака и докато се раздвижа, големи мъки виждам  sad От няколко места ми казват, че ми се разширява таза и костите болят. Гадничко е чувството, но като се има предвид, че това ми е първото неразположение, което чувствам от началото на бременността, ще го преживея smile А и имам ли избор  tease

* Kniga.jpg (14.99 KB, 200x292 - видяно 2556 пъти.)
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #124 -: януари 26, 2009, 15:35:19 »

Момичета и аз четох тази книжка, много полезни съвети  good
Luv4e много хубава количка  Bravo
Vanilly евала за кулинарните способности  good и на мен ми се хапват, ама с тестените изделия съм на вие  blush
И аз като вас ставам по 3-4 пъти на вечер за WC и не мога да се наспя, а отскоро и един кръст ме боли, леле мале. Не знам вече, станала съм като някоя бабичка, само се наслушвам. Вече с нетърпение чакаме 2.02- на 2ра ФМ и 4Д сме. Тогава милото каза, че със 100% вече ще повярва дали ще имаме мъж или девойка.Ама аз си вярвам на моята доки, че ще е момче и вече се настроих. Да ви се похваля, че в петък купихме първите дрешки на бебо- синьо боди и терлички в същата гама, много сладки и сега сме ги сложили на дивана и им говорим, абе луда работа  yahoo
хубава седмичка на всички  give_rose
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 26, 2009, 15:39:57 »

Момичета азли сам много суеверна незнам ама не е ли много рано за дрешки още в 4 месец pardon
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #126 -: януари 26, 2009, 15:47:40 »

Дидето, аз изобщо не се впечатлявам от суеверия, ако има нещо да става, надали това, че не съм купила дрешки, ще го предотврати. Аз трудно харесвам дрешки, така че каквото ми хареса, веднага го купувам.
Предпочитам да се зареждам позитивно като гледам бебешките дрешки, отколкото да се притеснявам дали няма да стане нещо и така да го предизвикам, не дай боже.
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 26, 2009, 16:04:27 »

Ммаги, и аз съм така. Не вярвам и не искам да се подчинявам на суеверия. Каквото трябва, ще стане ...
Ето ги нашите първи покупки. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334563&pid=10223006
Все още не знам какво да взимам. В смисъл - лято ще е, само по едно боди ще му бъде ли добре?! Може би боди и чорапки за горещите дни, а вечер и нещо с дълъг ръкав ...
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #128 -: януари 26, 2009, 17:40:38 »

Luv4e количката е много хубава и аз я бях харесала, само дето синьото много не ми допада как са го комбинирали.. Само че не пише да й се обръща дръжката? Аз поне държа на това честно казано. Добре че имаме доста време че на абсолютно всички им намирам недостатъци  angry
Като чета как не ви е добре просто..като знам сега какво ми е от време на време не ми се мисли след месец, камо ли след 2  crazy
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 26, 2009, 17:44:43 »

Ехо, Маги, така съм се смяла с теб и говоренето на дрешките!!Много сте сладки, аз карах онзи ден милото да му говори нещо, за да свиква с гласа! И ние като вас...луда работа!
И аз съм на вие с тестените неща, но неволята учи, после се замислих, че щеше да е по-лесно да изляза и купя една кифла girl_wink
Аз пък тази нощ за първи път станах до тоалетна 10 мин. преди да ставам, иначе ставам веднъж, най-много 2 пъти!
При спането ми е кофти, че като много си хапна и ако ми е тежко е ме е удобно никак, затова хапвам малко вечер, а аз обожавам да спя по корем и засега не ми е толкова тежко, но дали е полезно??
Лъвче, ами щом ще е подарък, за количката, браво!!
За дрешките, според мен нека всеки да купува когато иска и аз не съм суеверна, не съм започнала само защото покрай ремонта на колата сме на -, но в началото на април излизам и накупувам всичко най-необходимо, така че смело на пазар и се наслаждавайте!! И аз го чакам този миг  с огромно нетърпение!!
Дида, нещицата за бебчето са много хубави!
Активен
bebZz
Ентусиаст
**

« Отговор #130 -: януари 26, 2009, 17:51:01 »

Момичета как така мъжете ви се връзват да ходите по магазини, да му говорят на бебчо и т.н.? Аз досега 2 пъти успях да завлека мъжа до магазин и то и 2та пъти "по пътя към техномаркет" в някой мол  sad Преди около месец беше започнал да му казва "лека нощ", но това 2-3 пъти и спря, оттогава една думичка не му е казал и само се дразни като изпъшкам като ми се облегне на корема, а аз съм и ревала от болка като ме ръгне с лакът там докато става.. Хич не му обръща внимание, как го постигате ?!?!
Активен
Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 26, 2009, 18:24:49 »

той и моят мъж много го гали и му обяснява азни работи от време на време.... направо си умирам от смях понякога  blum
bebZz, според мен си е до нагласата на мъжа, аз лично моя не съм го карала да прави каквото и да е. В началото му беше много странно и не правеше такива неща, но в един момент сам си реши да му говори и да го гали  pardon А за магазините, и мъжът ми не е по обикалянето, ама като търсим нещо за бебо, винаги е ок и не се е дърпал  tease
« Последна редакция: януари 26, 2009, 18:26:24 от solecito » Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 26, 2009, 19:06:43 »

И при моя мъж си дойде от само себе си , колкото повече ми порасваше коремчето , толкова и той се разнежваше...Още повече като започна да усеща бебка да рита и започна да гали по-често коремчето, понякога и говори как "тати щял да и купува играчки и дая глези и тати щял да бъде добрия, а мама лошата" crazy crazy sarcastic
Активен
bebZz
Ентусиаст
**

« Отговор #133 -: януари 26, 2009, 19:19:24 »

Моят искаше момиче (за разлика от мен), може затова да е..Вече понякога като му кажа че рита и слага ръка и ако не ритне до 5-10сек и я маха, ако въобще сложи. Гррр  beating
Активен
miims
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #134 -: януари 26, 2009, 21:39:41 »

здравейте и от мен. :girl_wink:аз съм Мими и съм майска мама.Термина ми е на 07.05.09 и вече нямам търпение girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: