Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 14:52:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очакваме нашите съкровища месец Април,Май,Юни!!! 2  (Прочетена 150130 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: януари 26, 2009, 21:46:45 »

Моят искаше момиче (за разлика от мен), може затова да е..Вече понякога като му кажа че рита и слага ръка и ако не ритне до 5-10сек и я маха, ако въобще сложи. Гррр  beating
Мила,по-важното е като се роди да му обръща внимание,нормално е сега да не иска да му говори,все пак в неговия корем няма нищо и няма и да има и той няма как още от 1-ят миг да осъзнае какво му предстои. Така,че горе-главата,не мисли че всички мъже се впечатляват толкова колкото жените през бременността-но после като се роди,ще видиш как ще му се радва и хич и няма да се сеща какво е искал да му се роди blum
Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #136 -: януари 26, 2009, 21:53:02 »

мерси miss дано си права  pardon
miims добре дошла  Bravo как върви досега?  smile
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: януари 26, 2009, 22:53:37 »

Аз прочетох една книжка на авторката Мари Андре Бертен - Всичко за пренаталното възпитание. Там се казва, че е важно и бащата да говори на бебето smile моят мъж и преди му казваше разни работи, но сега, когато след последната ЖК бебо беше седалищно, започна повече да говори и дори му чете 2 пъти приказки,защото така щял да се обърне, скоро ще разберем имало ли е ефект smile
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: януари 27, 2009, 12:34:49 »

Момичета,да дам отчет от днешния преглед smile За първи път слушахме тоновете...около 30 мин  yahoo  беше много зобавно как се чуваше като се мърдае бебо smile Иначе всичките ми изследвания-кръв,урина,кръвно  и РН са ми супер...бебо си с главичкат на долу и милото уговори докито да погледне дали се вижда нещо.... ;)Той не искае да казва пак,но коза че 60 % ще е момиченце  smile, което като процент ми се вижда малко странно crazy ама явно до края няма да ни каже на 100%...Но все пак има някакво предположение pardon А милото ми вика преди малко на корема -чао ,Хани! funnytooth
Та така от сега н татък ще слушаме винаги тоновете и сме пак на преглед след 2 седІмици pardon пък тогава може да се види нещо по-ясно  Wink
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: януари 27, 2009, 12:43:59 »

Майче радвам се всичко е добре с бебе и едно плахо 60%тово Честита розова новина smile
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Нашето сладурче Алекс :))

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: януари 27, 2009, 12:58:36 »

Е, супер Майче , дано скоро да ви потвърдят за пола girl_wink
Аз пък днес съм на зъболeкър , че от снощи ме мъчи някакъв зъб sad cray Не мога да разбера мъдреца ли е или някой кариес пак sad
« Последна редакция: януари 27, 2009, 13:24:11 от Luv4e » Активен
bebZz
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #141 -: януари 27, 2009, 13:17:36 »

Още ли ви измъчват  tease Честито предположение  Girl_hide
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #142 -: януари 27, 2009, 13:30:20 »

maj4eto честита розова новина  Bravo baby_girl girl_wink

Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #143 -: януари 27, 2009, 14:17:49 »

Честита розова новина Майче,Аз да ви кажа само,че вчера не успяхме да отидем при лекаря да си разберем пола на детето,но имахме страшно много работа,нали се стягаме за сватба и обикаляхме цял ден по-магазините shok.Без крака останах.И в понеделник вече ще отидем на видеозон,че нямаме търпение никакво yahoo  , а да ви кажа взех си изследванията за антитела и са отрицателни и съм щастлива.А Ели, вмера се поразгледах и аз в Хс по магазините ,но нищо не ми хареса, а вече направо няма какво да облека и съм с един панталон от миналата зима и понеже е доста еластичен още ми става,ама само това и един спортен ,но на работа не мога да ходя спортно каде си хареса ти тези дънки.(аз така го написах този въпрос, надявам се да го разберете  blum ) чао засега
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: януари 27, 2009, 14:53:00 »

Kassi,ето ти и няколко магазини
http://www.conti-bg.com/index.php?go=a
http://www.reni-fashion.com/bg/catalogue-01.php
А моите са ето такива -не са от тези могозини само че...от ккто си ги купих се родих...страшно са удобни и се носят до 9 месец  pardon

* 2009_01277g0002.JPG (71.6 KB, 375x500 - видяно 251 пъти.)
Активен
maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: януари 27, 2009, 14:53:30 »

и

* 2009_01277g0003.JPG (70.83 KB, 375x500 - видяно 221 пъти.)
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: януари 27, 2009, 14:59:08 »

Касси как да ти го обясня, сещаш ли се за Версай като тръгнеш посока към спортната зала !!! минаваш една пицария и вървиш по една алея между два блока да отиваш към канала, преди улицата точно в ляво има няколко магазина в самия блок: за принтери, за дрехи за бременни и едно фото точно на ъгъла !!! там има голям избор - поне на мен всичко ми хареса и панталони и дънки, и поли къси и сълги, сукманчета, по-официални роклета, на фирма Mirostyle с всички, забелязах, че и във Вис виталиса в Пловдив предлагат на тази фирма дрешки !!!! дано се сещаш, че такова обяснение дадох  pleasantry

майче честита розова новина макар и 60% !!! smile
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: януари 27, 2009, 15:17:20 »

Майче, и аз да ти четитя 60% розовите гащи!! Дано да е момиченце!!Луда работа, че още не знаете, аз в 3 месец разбрах на 99%!! Дънките са ти супер! И моите джински са ми много удобни и се носят до последно!! Дано да се обърне бебенцето!!
Каси, браво за изследванията!
Здрасти Мимс, хайде разказвай, че имаш много да наваксаш....
И аз знам, че е хубаво бащите да говорят на бебетата, но и ги разбирам, че още не осъзнават какво носим в коремчетата си! И аз някой път чак не мога да се начудя, че в мен тупкат 2 сърца!!
Така че Бебз, хич не се притеснявай, ще видиш, че като се роди така ще му се радва, а и като е момченце ще имат много общи теми за игра...
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #148 -: януари 27, 2009, 15:26:48 »

Аз от Reni Fashion си купих много сладка дънкова поличка миналата седмица, не можеш да кажеш, че е за бременни, трябва скоро да я снимам, но определено съм им фенка  good
Активен
Kassi
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Нашето съкровище, Валентин

« Отговор #149 -: януари 27, 2009, 16:31:33 »

Много благодаря за бързите отговори,Ели ще го намеря този магазин,благодаря ти, ще ходим другата седмица до там пак така че, ще го видя каде е.Майчето и Ванили благодаря и на вас.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: