Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 17:50:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 39   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръци за 8-ми март!!!!  (Прочетена 161942 пъти)

Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 31, 2009, 18:46:06 »

Аз също харесвам вази, съпруът ми често ми подарява цветя и не би ми била излишна някоя с по-нестандартен дизайн smile
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 31, 2009, 19:08:34 »

Мислих, мислих и накрая май го измислиха подаръка за моето осмомартенско момиче. Имам още време да доразвия идеята и дано й хареса!
За себе си....хайде ще кажа .... виждам, че сте писали за пъзели - умирам за тях. За съжаление обаче скоро не съм си купувала. И с колкото повече части...толкова по-добре. Абе луд на шаренко се радва.  laugh . Харесвам и хубавата книга.....от рода на романизирана биография, скоро се загледах по книгите на Орхан Памук......допадат ми романчетата. Ако са и лека кримка...идеално! Ами май достатъчно насоки дадох.....дано улесня моето осмомартенче!  give_rose
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: февруари 01, 2009, 16:02:06 »

Пламик аз вече се радвам на пъзели с повечко части.
Сега минавам на такъв с 3000 части и после мислим да го рамкираме и сложим в картина.Сега си търся такъв с 3000 части и да е с макове или слънчогледи но да не са във ваза което е адски трудно.Но ще намеря.Даже онзи ден се загледах и в един с 5000 части ама милото се кара че месеци ще се търкалят 5000 парчета из вкъщи.
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 01, 2009, 20:51:00 »

оооо и аз обичам пъзелите , ама последния от 2000 части стои и чака милия ама като е черно бял залез Oh my ... crazy това е лош подарък blum
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: февруари 02, 2009, 07:51:59 »

За съжаление аз съм пропуснала  cray cray cray
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #230 -: февруари 02, 2009, 11:12:14 »

Малей... и аз умирам за пъзели, ама те са скъпички... Даже се каня все да си купя и така си остава.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 02, 2009, 11:45:32 »

Урааааа yahoo аз най-после измислих подаръка за моето момиче и нейното момиченце!!! danceg yahoo Остава само да ги купя нещата и да ги опаковам и съм готова yahoo danceg Аааа, да и мартенички не съм избрала, но това е лесно след като вече съм готова с подаръка!!! heart yahoo heart danceg heart

За съжаление аз съм пропуснала  cray cray cray

Аз ти бях пратила линк, но ти не си видяла!!! Wink
« Последна редакция: февруари 02, 2009, 11:47:05 от Bulechka™ » Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: февруари 02, 2009, 11:50:06 »

Пламик аз вече се радвам на пъзели с повечко части.
Сега минавам на такъв с 3000 части и после мислим да го рамкираме и сложим в картина.Сега си търся такъв с 3000 части и да е с макове или слънчогледи но да не са във ваза което е адски трудно.Но ще намеря.Даже онзи ден се загледах и в един с 5000 части ама милото се кара че месеци ще се търкалят 5000 парчета из вкъщи.

Offtopic Моят с 5000 части се търкаля миналата зима цялата под леглото на един огромен фазер и така и не успях да го наредя - много е сложен и с еднакви парчета. Лятото го събрах. А сега си взех дипломната работа и дори не мисля да го отварям, че като имам да пиша, ще се окаже, че много бързо ще го наредя  girl_impossible М/у другото - има негова снимка в галерията ми, че Катитка искаше да й го снимам  tease

И да се оплача, че моето Мартенче не си е признало какво харесва още  cray  help
« Последна редакция: февруари 02, 2009, 11:54:07 от bubka » Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 02, 2009, 11:54:56 »

Ох Танче,много сън зле  cray Но нищо друг път
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: февруари 02, 2009, 12:03:21 »

Божееее, аз все още не съм мислила какво да купа,  blush blush blush а пък подаръчето ми има да пътува ли пътуваааааа! Смятам тази седмичка да свърша тази работа и веднагически да го изпратя! Дано да стигне навреме!

Що се отнася до мен - бих се зарадвала на всичко. Живот и здраве ще влизаме в нова къщаа /дано стане в следващата 1 година/ и всяко нещо ще ми е от полза! Иначе и аз много много не харесвам прахосъбирачки. Бих се зарадвала на хубава ваза, рамка за снимка - ще си я сложа на централно място или нещо от този сорт! Дано съм успяла да помогна!  smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #235 -: февруари 02, 2009, 15:03:08 »

Дани, в седмичната темичка току що видях, че и бебче не е успяла да е запише за тази темичка - защо не пуснем нова тема за пропусналите и да видим дали и друг няма да има? Или да се изнендавате вие двете? smile
Активен
Данитка

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: февруари 02, 2009, 15:22:10 »

Аз съм навита  girl_wink
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 02, 2009, 23:39:35 »

Бебче се е объркала и не е изпуснала срока - тя се беше записала и сега чаках само нея да си избере държава, за да "взема" аз останалата.  Girl_hide Най-после знам на кого ще подарявам и хем се радвам, хем се чудя какво ли ще купя.  crazy Но ще измисля нещо.
Данитка, ако има още някой, който иска да се включи, може да си разменяте подаръци или ако са повече пак може да избирате на случаен принцип - ангажирам се да се занимавам пак с адреси и т.н., стига да има желаещи!  good
Обявавам пазаруването на подаръци за 8 март за съфорумка официално за открито!  yahoo danceg Eeager bigthanx postman
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: февруари 02, 2009, 23:44:07 »

Леле, аз днес ходих на пазар и съм готова с една част от подаръка, а то кампанията не била официално открита. Пак съм като каручката пред магаренцето.  tease tease tease
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: февруари 03, 2009, 00:02:16 »

Леле, аз днес ходих на пазар и съм готова с една част от подаръка, а то кампанията не била официално открита. Пак съм като каручката пред магаренцето.  tease tease tease
Аааа, аз я открих кампанията още като си избраха първите момичета държави, но понеже аз чак сега разбрах на кого ще подарявам, та реших да го направя официално (по-скоро за мен си)!  tease  laugh
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 39   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: