Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 09:30:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 7  (Прочетена 249175 пъти)

sleepingbeauty
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #210 -: януари 23, 2009, 17:58:09 »

KlaraFina, благодаря за welcome-а и за окуражителните думи  smile!
Ще видим, в крайна сметка всяка булка си има рокля, нали така?  smile
Активен
delpierod
Ентусиаст
**
Публикации: 56

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: януари 23, 2009, 20:11:15 »

Слънце,за съжаление не съм аз.аз още  до никъде не съм стигнала.имам си идейки,ама не съм ходила да разглеждам по магазините и не съм мерила нищо!!!! :girl_cray2:ама явно вече трябва да почна. blush
Активен
Crystal
Сватбар
Публикации: 189

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: януари 23, 2009, 20:35:16 »

Момичета, аз днес бях в бутика на Проновиас в София и искам да ви кажа, че съм просто очарована. Въпреки че имах намерение само да разгледам, момичето беше толкова мило и отзивчиво и преди да се усетя вече се разхождах с една от техните рокли  blush  бих си я купила, ако нямах вече рокля (моята е на Casablanca Bridal), пък и цената беше много по-ниска от тези в чужбина. И между другото, не ми искаха никакви пари за пробата. Единственото, което не ми харесва, че продават роклята, която се прова а тя ми беше страшно голяма, естествено предлагат да се направят корекций по нея. Също така си харесах бижута и тиара, така че задължително ще се върна там, ако не за рокля, то за другите дреболийки   smile
Активен
expert
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #213 -: януари 23, 2009, 22:41:40 »

Хей, realexpertreal, поздрави и от мен и за оригиналното ти име!
Така..аз не съм запозната само с прекрасните рокли на Pronovias и обслужването в този хубав бутик, но мисля, че познавам и другите магазини и марки в България, че даже и някои в Гърция и Испания. Дори и в Асеновград...колкото и странно да звучи. Да.. навсякъде съм била и затова смея да твърдя, че моята любима марка за мен е номер едно. А и да ви кажа, че тук в София имаше по-голямо разнообразие от модели отколкото в Солун. Всъщност единствените рокли, които облякох бяха на Проновиас, а имаче съм обикаляла по магазините ей така, за да се уверя, че съм права. Роклята, която си купих оттам беше от наличните, но си личеше, че е чисто нова, извадиха я от гардероб и от платнен чувал. Дори и корекцията ми направиха - перфектно! Имаше леко да се прибере горе и да се скъси.   Сватбата ми е на 02.05.09. За съжаление, снимката, която направих бе с телефона ми е не е с хубаво каачество. Ще ме видите, няма страшно. Успех на всички в търсенето на рокли.
Активен
Misis_T
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: януари 23, 2009, 23:30:41 »

Слънце, хубава си с всички рокли, но номер 4 ти стои просто идеално!  good Избери тази, с която се чувстваш ти най-добре!

Момичета, един въпрос: колко струват +/- роклите на Проновиас в България?
Чета, че са по-евтини отколкото в чужбина, а зълва ми ще се омъжва и ако си заслужава бих дошла с нея до София, вместо да поръчваме рокля от Германия...
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: януари 24, 2009, 00:19:27 »

Слънце, видях ти снимките и подкрепям по-горните мнения, че каквото и да облечеш ще ти отива, защото си височка и не си пълна - идеалната комбинация  girl_wink . На мен също най-много ми допадна 4-та, може би, защото и моята идея беше подобна. И все пак това си е твоята сватба и каквото си избереш ще е най-хубавото, щом ти се чувстваш красива и добре в нея.  give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: януари 24, 2009, 11:02:52 »

Аз съм се спряла на няколко модела, като основното изискване е да е с презрамки и да не е с "принцеска пола".Какво е мнението ви?

Като последната черните елементи ще са заместени с оранжеви
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: януари 24, 2009, 11:05:11 »

И тези

« Последна редакция: януари 24, 2009, 11:07:46 от valka27 » Активен
tsvety_t
Сватбар
Публикации: 172

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: януари 24, 2009, 11:30:36 »

Втората рокля е на Проновиас и това е и моят фаворит, но във варианта без презрамки.
Активен
Бухтичка
Професор
Публикации: 361

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: януари 24, 2009, 11:36:50 »

Честно казано онази с оранжевото не си я представям особено. И на мен най-много ми харесва модела на Проновиас. От второто ти мнение първата (която е в гръб и мисля, че е същата като втората на втория ред) също ми допада.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: януари 24, 2009, 11:46:03 »

На мен също най-много ми харесват : модел 2 от първото ти мнение и модел 3 от втория ти пост.Най-добре е да ги пробваш на себе си и така ще вземеш правилното решение. Успех   good
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: януари 24, 2009, 16:54:46 »

слънце на мен наи много ми харесва номер 4. A каква марка са роклите. Да не са на Cymbeline?
Активен
delpierod
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: януари 24, 2009, 19:50:53 »

валка,честно казано на мен всичките ми хареват,само не ми допада много онази с дантелите,ама това си е лично мое мнение.по принцип не съм голяма фенка на дантелите,ама тази с черното е много хубава-семпла,изчистена,а всъщност изглежда страхотно! Bravo
Активен
delpierod
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: януари 24, 2009, 20:09:13 »

Стасе,здрасти.Намерихме се.много са ти хубави моделите в галерийката. give_rose
Активен
stasi_ge
Ентусиаст
**