Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 21:34:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подаръкът който получих от съфорумка :)  (Прочетена 108324 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: декември 27, 2008, 13:33:35 »

Аз още си чакам подаръка, моята Снежанка ми прати смс, че ще го пусне в понеделник по пощата и аз сега си чакам известието и да отида да си го взема!!!!
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: декември 27, 2008, 19:40:44 »

И аз още си чакам подаръка!
Дала съм служебния адрес и се надявам в понеделник да го получа! Ама Божа работа! smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: декември 27, 2008, 19:52:23 »

Момичета тези куриери ми идва да ги убия.Моя подарък трябваше да дойде на 24.12. до 10 сутринта защото после щях да пътувам.Естествено обади се към 12.30 и ми вика куриера съм и аз му викам трябваше да дойдете до 10 часа .А тойми вика еми сега съм тук.И аз му казах че хубаво е тука ама мен ме няма.И му викам кога мога да го получа кога работите.И той ми вика амаи в понеделник може да го донесем.И аз му викам ок ще ви дам служебния адрес щото съм на работа.и той ми вика ами не може.Ще дойдете да си го вземете на място.Питах го къде е адреса и той ми вика ами но го знам как е знам къде е.Идеше ми по телефона да му забия едни.та така в понеделник ще ходя в офиса им който се надявам да намеря в нета.Бясна съм просто.А с такова нетърпение го чакам този подарък.
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: декември 27, 2008, 20:18:49 »

Ейййййй Гери при нас Еконт са много точни, но явно в големите градове не са толкова коректни
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #289 -: декември 27, 2008, 20:28:27 »

Момичета тези куриери ми идва да ги убия.Моя подарък трябваше да дойде на 24.12. до 10 сутринта защото после щях да пътувам.Естествено обади се към 12.30 и ми вика куриера съм и аз му викам трябваше да дойдете до 10 часа .А тойми вика еми сега съм тук.И аз му казах че хубаво е тука ама мен ме няма.И му викам кога мога да го получа кога работите.И той ми вика амаи в понеделник може да го донесем.И аз му викам ок ще ви дам служебния адрес щото съм на работа.и той ми вика ами не може.Ще дойдете да си го вземете на място.Питах го къде е адреса и той ми вика ами но го знам как е знам къде е.Идеше ми по телефона да му забия едни.та така в понеделник ще ходя в офиса им който се надявам да намеря в нета.Бясна съм просто.А с такова нетърпение го чакам този подарък.

Качеството на услугите в България е просто ...  ANGRY ANGRY ANGRY
Чак аз се ядосах като ти изчетох поста. Непременно подай оплакване. Питай го как се казва куриера или ако не може срещу него лично, все имат някакъв централен офис, в който можеш да се оплачеш. Дори и нищо да не постигнеш с това, като всеки се оплаче ще разберат, че не могат да разиграват хората като маймуни. Те за какви се мислят ??? Работят за клиентите, не за ТЕ шефовете, те са сервиза. Малоумници !!!

Оплачи се на всяка цена !!! И не забравяй да им кажеш, че за последен път използваш техните услуги и ще се погрижиш никой от антуража ти, да не прибягва до тях (дори и да не е вярно).
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: декември 28, 2008, 14:45:36 »

Маги така ми олекна, че подаръкът е пристигнал на време. Аз такава чуденка му дръпнах какво да бъде и накрая казвам - ами купувам каквото съм решила пък ще си стискам палци  Wink да й хареса, че вече нямаше време за умуване.
Теди благодаря за страхотната картичка! Много ме изненада и така мило ми стана... Благодаря!
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: декември 28, 2008, 15:25:25 »

Моето послушно дете също още не си е получило подаръка  sad  трябваше да е там преди Коледа и толкова ме е яд сега че не го пуснах преди 8.12,дано не се разочарова  girl_impossible
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: декември 28, 2008, 16:32:04 »

Весела Коледа на всички christmoose Christmas tree gcrst DEER
Толкова се радвам, че най-после докопах нет днес, за да мога да се изфръцкам с моите подаръци! Специални благодарности за Надето / little.miss™/ която ми го подари на форумската среща thank you Милото беше толкова щастлив, че има коледна чашка и за него Girl_hide , а на снежния човек веднага намери място и страхотно си пасна с украсата pleasantry. Само да добавя, колко се трогнах от пожеланието в картичката, едновременно мило и много мотивиращо blush Толкова е хубаво да получаваш подаръци...

* It's Christmas Time 2008 0334.jpg (72.97 KB, 187x250 - видяно 2213 пъти.)
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: декември 29, 2008, 10:44:11 »

Искам да благодаря на Теди за прекрасната картичка, която ми е изпратила!
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: декември 29, 2008, 12:28:20 »

Свтли, много съм доволна, искренни благодарности. give_rose
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: декември 29, 2008, 14:05:02 »

Радвам се , че са ви харесали картичките  give_rose
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: декември 29, 2008, 19:28:03 »

Момичетаааааааааааа най-накрая си получих и аз подаръкааааааааа!!!! yahoo yahoo yahoo

Искам много да благодаря на Dgudge  give_rose give_rose give_rose  Страшно много ми хареса подаръка! Щях да го получа още миналия понеделник, но със Спиди все се разминавахме и чак днес благоволиха да ми се обадят и да ми кажат да отида да си го взема!!!

Още веднъж огромни благодарности! Снимки после!

П.п Мъжът ми много хареса картичката, и по точно: "Хубавият ти съпруг ......." Направо се превъзнесе в блаците!
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: декември 29, 2008, 20:34:30 »

Момичета и аз днес си получих моя подарък yahoo yahoo yahoo искам да благодаря на Kristinka за стахотния подарак който ми е избрала give_rose това е най-хубавия подарак който съм получавала до сега,а пожеланията -думи нямам .Страшно много ми хареса подаръка!Още веднъж благодаря ти Kristinka.А докато отивах до пощата сърцето ми щеше да изкочи от вълнение-това чуство е трудно да се опише с думи girl_wink danceg tease
Искам също така да благодаря на Tеди за идеята която даде.Теди да знаеш че успя с тази идея да зарадваш много момичета give_rose.Благодаря и на gucci която се зае да ни организира групичката за животините give_rose.Момичата благодаря ви от все сърце give_rose

* 000349975-big.jpg (21.85 KB, 340x227 - видяно 2131 пъти.)
« Последна редакция: декември 29, 2008, 20:40:27 от radinka » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: декември 29, 2008, 20:44:08 »

Страхотни са ви подаръците Girl_hide.
« Последна редакция: декември 29, 2008, 22:04:26 от little.miss™ » Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: декември 29, 2008, 20:48:54 »

ОП забравих от вълнение да кача снимки badgirl
ето я първата част yahoo yahoo yahoo Bravo Bravo Bravo good
и самия падарък blum tease yahoo
подаръка се състои от клучодържател,кутийка,тефтерче и рамка за снимка,и кам всяко нещо има символични пожелания.Още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ Kristinka Flower
« Последна редакция: декември 29, 2008, 22:36:40 от radinka » Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: