Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:36:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: В кое заведение да бъде срещата на форума  (Гласуването приключено: декември 17, 2008, 16:13:40 )
Pizza HUT - 18 (66.7%)
Happy Bar&Grill - 9 (33.3%)
Общ брой гласове: 27

Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Среща на форумците от СОФИЯ - 3 част  (Прочетена 137356 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: март 11, 2009, 22:06:21 »

Взимай го.Най мн мъжете да му завидят че е сред толкова красиви жени.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #436 -: март 11, 2009, 22:48:01 »

Ама взимай го, много ясно, стига да не припадне от нашите клюки и бърборене  yahoo.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: март 12, 2009, 08:53:55 »

Всички на линия ли са?? Аз взех и фотоапарата да се снимаме! Може би ще подраня и ще обикалям докато стане 19.00 часа!!
Алекс, много смел мъж си имаш, Ивчо колко пъти съм го канила, но не би се престрашил, камо ли издържал girl_wink
Хайде до довечера!! danceg
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: март 12, 2009, 09:02:58 »

Мили, добре че не си така изперкала като мен  blum
Аз пак не се сетих за фотото сутринта, милото като ме юркаше, че щял да закъснее много  tease
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: март 12, 2009, 09:15:39 »

На линия,на линия  good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: март 12, 2009, 11:24:37 »

И аз ще взема фото. Той моя мъж не се знае дали ще присъства, каза, че можел и в колата да ме чака crazy, ама аз си знам, че е изкушен от пицата. sarcastic
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #441 -: март 12, 2009, 11:47:14 »

Момичета, аз също ще дойда, но ще поостана малко. Имах чудесно настроение за деня, за вечерта, за всичко изобщо, но ,за съжаление, току що научих неприятни новини и ще трябва да пътувам тази нощ за Шумен sad
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #442 -: март 12, 2009, 13:14:31 »

Дано да се оправят нещата, мила  good. Колкото можеш да останеш - толкова, нали все пак ще се видим.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #443 -: март 12, 2009, 16:01:06 »

Ванили, аз също ще съм по-рано там. Ако искаш, направо към срещата се насочи.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: март 12, 2009, 17:32:20 »

За мое огромно съжаление  cray :' няма да мога да дойда на срещичката. Винаги се получава така, като се запиша че ще дойда. Синът ми от снощи не се чувства добре, дори и на училище не го заведох а сега няма на кой да го оставя, мъжът ми и той точно днес има ангажименти до към 8часа...... Много се замислям да оставя Жорко сам, все пак е на 10години, но пък като зная че не се е чувствал добре, и ще е тъмно, аз самата няма да се чувствам спокойно.
Кате дано  твоите пролеби се решат бързо и не са фатални.
Гучи специални извинения за теб !!!! Но обещавам че при първото ми пътуване до Варна, ще се обадя да се запознаем и пийнем по нещо !
Съжалявам че няма да се запозная и с тези момичета за които чета редовно cray
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: март 12, 2009, 21:56:31 »

Ехо, искам да кажа, че за мен срещата мина страхотно!!! Най-накрая се запознах с Алекса, Гучи и Мария, които отдавна исках да видя на живо girl_wink
Както и с  Мая (брагодаря за страхотната маса в страхотната пицария), и Джудже!!
Много ми беше приятно с всички вас, момичета!!
Надявам се скоро пак да се видим!
Сложих три снимки в галерията ми, но не съм надписала имената blush
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: март 12, 2009, 23:05:48 »

Много сте хубави !!! Направо  Sunshine Sunshine
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: март 12, 2009, 23:23:46 »

Привет и от мен! Никога не съм имала по-кратка среща, но се наложи да си тръгна скорострелно, за което се извинявам на всички.  give_rose Радвам се все пак, че успях да се запозная с някои момичета и че се видяхме с Гери,макар и за кратко.  pardon (Много благодаря за подаръка за Жорко) Но много ме е яд, че не можах да се видя с Данитка и с dgudge  cray (незнам дали е имало и други закъснели  pardon )
Аз така се бях настроила за срещата и за една хубава и много бъбрива вечер и мъжа ми ме извика по спешност да се прибирам. Оказа се, че ми е казал да му дам ключовете за вкъщи, а аз блейката съм го пропуснала това и той милия нямало как да се прибере, че и детето с него и ме чакаха в колата пред блока.  angry Но какво да се прави, случват се и такива неща. Благодаря на Алекса, че извика сервитьорката да ми сложи пицата за вкъщи  give_rose , че аз се бях притеснила и въобще не ми беше до нея, но си я хапнахме сладко с мъжлето.  girl_wink
Vanilly, само толкова снимки ли имаш? Хайде къде са другите да пуснат и те снимки!  Girl_hide Много се радвам, че се запознахме и сега като се постопли трябва да се разберем да се поразходим из Младостта  tease Трябва да си набелязваш места за разходки с бебчо!  Girl_hide
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: март 13, 2009, 01:30:19 »

Плачещо момиче Плачещо момиче как може да съм такава..аз си мислех че срещата е утре.........офффффффффффффф......голяма съм шматка..ужасссссс..направо..откачаммммммм....
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: март 13, 2009, 08:54:15 »

Ехо-о-о, и аз да кажа, че съм много доволна от срещата и, че се запознах с Гери, Мария, Мая (Розовка), Алекс и Джудже. Другите вече си ги знаех и много се радвам, че ги видях отново.
Роси, и аз се зачудих по едно време, че беше писала, че ще дойдеш.
За Ел разбрахме от Данитка защо я няма  danceg
Мария, радвам се, че ключовете са били причината така скорострелно да трябва да се прибереш  good

Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: