Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:25:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 134303 пъти)

no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: декември 31, 2008, 11:44:12 »

Момичета, най-важното е да не се шашкаме според мен. По-напред в темата пише за добавките - фолиевата киселина е хубаво да се пие предварително дотолкова, че ако забременееш в един момент - да си я почнал от първия ден на плода  good Иначе не е нито полезна, нито вредна. Така мисля от това, което съм чела. Също така полезен е селенът - за двамата партньори, както и цинкът. Имам мултивитамини, които ги съдържат на куп, има ги и поотделно. Спомагат половите функции - и на мъжа. И не вредят, все пак са витамини. А колкото до инфекциите и бактериите - едва ли има жена, която да няма нищо и да е напълно чиста. Аз никога не съм имала оплаквания, правя си ежегодно цитонамазка (част от профилактичните прегледи, не че аз се бях засилила  blush ), а сега се оказва, че имам някакви стрептококи, които са много лошо нещо и трябва да се лекуват с антибиотици. Въобще мисля, че все нещо изниква, ама няма как. Божа работа си е всичко. И спокойствие  good
Весело посрещане на Нова година и от утре - много хубави неща и успешно бебеправене  heart
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: декември 31, 2008, 15:23:21 »

Момичета,да се настроим празнично сега girl_wink ,а пък догодина ще му мислим пак... give_rose
Желая на всички весело посрещане на новата година!!! yahoo
И много,много усмивки yahoo
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #317 -: януари 02, 2009, 18:30:20 »

Честита Нона Година на всички! Пожелавам си през новата година всички до една да напуснем тази темичка, все пак има и други желаещи за нея  blum
Рени аз чакам  PREGQ към 08,01
Тони като ти чета постовете винаги се подсмихвам, все едно за мене пишеш  smile То да бодита,дебели чорапи, хапчета,изследвания,мерене на температури... Даже от няколко дни имам страшно сърцебиене, а от днес и хрема. И понеже пих някакви хапчета се чудя какво ще стане ако съм забременяла  girl_impossible
Даниела по-добре че си ги открила сега тия неща good Ако беше забременяла и после станеше най-лошото ще се да се обвиняваш.
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: януари 02, 2009, 19:45:14 »

Здравейте момичета и честита нова година!!! @}->--Пожелавам на всички ни до една да напуснем тази темичка още в началото на 2009 г.! :girl_wink:Давам ви срок максимум до март месец girl_wink
mariana   и на мен май някъде там би трябвало да не ми дойде,ама като се знам най-вероятно няма да има с какво да се похваля,освен с ново боди 8PНо на теб искрено ти стискам палци *THUMBS*Не се шашкай с тези хреми и хапчета,то да е станало а пък нека сме хремави.Аз знам за много здрави бебчета,които за заченати именно по време на болнични girl_wink
А аз се надявам да се сбъдне късметът на мъжа ми от баницата-бебенце,което той обеща да дундурка с най-голямо удоволствие8P
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 02, 2009, 21:09:49 »

И аз се включвам към пожеланията за  PREGQ pqz   през 2009та  give_rose
Тони на вас щом и от баницата с късмети ви се е паднало бебе значи няма мърдане тая година е вашата година  good
Моята лелка я нямаше декември месец, трябваше около 20-ти да е при мен, но аз не тая надежди защото си я познавам  Girl_hide Все пак утре ще си направя един тест. Въпреки че пак ще кажа, почти на 99% съм сигурна че няма нищо, просто лелката си е такава  blush
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: януари 02, 2009, 21:15:22 »

Гери, стискам палци този път да не си познала за лелката и да са  PREGQ    blum Какъв по-голям подарък от това  Girl_hide

Аз също се присъединявам към пожеланията на Таня 2009 година да донесе  PREGQ  на всички, които ги чакат с нетърпение!!!
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 03, 2009, 00:03:07 »

Здравейте момичета и честита нова година!!! от все сърце желая здраве,щастие ,късмет , сбъдване на всички мечти и най ценното нещо на света детенце Baby_G Baby_b
Аз вече взех решение,ако и този месец няма резултат отивамна лекар-(незнам как ще ги разбера тези Испанци,но отивам тоне да рзбера дали има някъв проблем blush)в БГ генеколожката ме прегледа за 3мин и каза че всичко ми ок-да продалжаваме(и от цитонамазката щяло да се разбере да ли имам проблем  *crazy*а като я попитах за фолиевата киселина-"тя ми каза че е за бремени а не за бебеправещите  Oh my ... и имало време кога да я пия"
Е успех на всички,стискам палци  PREGQ pqz
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: януари 03, 2009, 00:09:08 »

Oх с тая фолиева киселина, по всички учебници по медицина пише че е хубаво да се пие от БЕБЕПРАВЕЩИТЕ защото най-необходима е на ембиона преди вие дори да сте разбрали за неговото съществуване, тоест преди да сте видяли двете чертички  blush  Пише също така, че 70% е вероятността бебчето ви да не се роди със спина бифида ако сте приемали тази фолиева киселина  pleasantry Все пак решението си е изцяло ваше  good
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: януари 03, 2009, 10:27:15 »

Пожелавам на всички през Новата Година да ни зарадвате с  PREGQ

Тонитка, много ще се рдвам да се сбъдне късмета на мъжа ти  kiss
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: януари 03, 2009, 13:08:02 »

Здравейте момичета, честита нова година и от мен!!!

Пожелавам ви много здраве на вас и всички ваши близки, много щастие и разбира се най-хубавото за всички чакащи  PREGQ - малко сладко бебче в края на годината.  Flower  kiss2

Тонитка, честито за късмета на мъжа ти. Дано скоро се сбъдне.  give_rose

Аз също изтеглих подобен късмет, който ме подканяше да спестявам, че семейството скоро щяло да се увеличи. Да видим какво ще стане, след като лелката ме пропусна през декември и вече цяла седмица и малко я няма. Правих си един тест беше отрицателен, ама нямах търпение да разбира дали ще има Коледен подарък за Иво  PREGQ и май го направих по-рано от колкото трябва. Сега ще изчакам до края на седмицата и отивам на лекар, отново. Моля ви, стискайте палци този път да се е получило и лечението да има ефект.
Що се отнася до фолиевата киселина аз си я пия редовно всеки ден.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: януари 03, 2009, 13:15:29 »

Олеее, колко много съм изпуснала по време на празниците! shok Пожелавам на всички момичета от тази темичка по-бързо излизане и преместване в друга...Wink Да сте живи и здрави и много обичани и желани! Ние иначе си продължаваме с опитите  PREGQ - за сега без резултат, но и не съм ходила на преглед  blush Сега след празниците мисля да си запазя час най-накрая за успокоение...Но си реших, че няма да се вманиачавам да следя календари, дати и т.н. и когато стане... Доста кофти ми беше като си ходихме сега по празниците всички ни питат кога ще имаме бебе, правим ли опити...Много е изнервящо sad Сега вече сме си вкъщи само двамата и сме си супер!  yahoo любов заедно gu6 Дано скоро да мога да се похваля и аз...Но! Няма да се отчайвам! Нали казват, че по празниците стават чудеса.. Wink tease good
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: януари 03, 2009, 13:24:34 »

Тонитка, дано да се сбъдне късметът на мъжа ти! good И на мен ми се падна такъв и се обандеждих smile И пари ми се паднаха, явно да мога да си гледам бебчето Wink tease yahoo Дано да се сбъднат на всички желанията и да сме скоро всички с по едно малко слънчице у дома! Baby_b
Рени, стискаме ти палци, мила. Кураж и късмет! Good luck Може пък така желаната новина да се появи за деня на влюбените, знаеш ли? Wink heart LOVING С теб сме!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: януари 03, 2009, 14:35:19 »

Ренииии дано този път е станала работата. Знаеш че имаш мойте силно стиснати палци  girl_in_love
hoty  и на теб успех  през новата година  good
Аз реших да не си взимам тест, просто няма смисъл.  Знам си цикъла и знам че не съм бременна, усещам го  Wink
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: януари 03, 2009, 17:32:19 »

Гери, мерси за пожеланието! От твойта уста - в Божиите уши! grandfather Цял ден чакам да пишеш какво се случва с твоя тест...така се надявах, че ще кажеш, че е положителен и ще си първата, която излиза от темичката, както пожелах... huhhuh.gif Но с това наше пусто шесто чувство..Сега не го мисли, изчакай ден-два и пробвай с тест. Може пък усещането ти да не е вярно! good и да има  PREGQ Стискам ти палци миличка!
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: януари 03, 2009, 17:53:16 »

Благодаря, аз снощи като казах на мъжа ми че искам да купим един тест и той милия цялата нощ не мигна  pleasantry Беше толкова щастлив  girl_wink  Въпреки че му казвах че съм почти сигурна че няма нищо и той "айде остави ме да си помечтая"  danceg Въпреки че ние не сме от най активните, ту се пазим, ту не се пазим  pleasantry Да ни пита и нас човек....   blum И все пак ако е станало и двамата ще сме много щастливи give_rose
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: