Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 00:57:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите - 6 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част (Прочетена 133860 пъти)
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Отг: Клуб на бебеправещите - 6 част
«
Отговор #210 -:
декември 11, 2008, 11:52:45 »
И аз да псподеля,че с милото сме се пазили 4 години и от първия път стана бебо...така че не се връзвайте на такива бабени девитини и правете не секс,а лиубов
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #211 -:
декември 12, 2008, 11:09:58 »
dideto стискам палци този месец да се похвалиш, че да увеличим отбора на ямболските бебчовци
_MuMeTo_ не вярвай моля те на "градски легенди". Няма никакво логично обяснение, че ако сте се пазили дълго време, после трудно ще стане бебето.
Както самата аз бях писала по-горе, нашето бебе също като при maj4eto стана от раз след 8 години пазене. Дори не бях засичала овулация. Така че спокойствие, силна храна и най-важното
Успех на всички бебеправещи, дано да получите най-желания Коледен подарък, стискам палци за това
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Алекс
«
Отговор #212 -:
декември 12, 2008, 17:38:51 »
права е mmagi да не се вталявате на тези
" градски легенди"
, аз от опит мога да ви кажа че ние сме се пазили цели 8 години почти винаги с хапчета, спрях ги и на 3 месец вече имаше резултат
така че момичета, обичайте се, правете любов
и не мислете всеки път "дали ще стане", то ще стане, бъдете спокойни
целувки и успех на всички ви да се похвалите скоро с две четрички
Активен
Picolina
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #213 -:
декември 12, 2008, 18:44:28 »
И аз мога да кажа че след 9 години пазене също забременях ,е не от раз но на 6-я месец след като спряхме да се пазим
и както го е казала
Ками
Цитат на: ками в декември 12, 2008, 17:38:51
така че момичета, обичайте се, правете любов
и не мислете всеки път "дали ще стане", то ще стане, бъдете спокойни
целувки и успех на всички ви да се похвалите скоро с две четрички
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #214 -:
декември 12, 2008, 21:03:52 »
И аз се присъединявам към пазилите се дълго време и забременели от раз
То и ние затова започнахме с опитите преди сватбата, заради същите глупости и затова на сватбата бях в края на 3тия месец
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #215 -:
декември 14, 2008, 02:29:41 »
момичета, искам само да ви попитам след като сте се пазили по толкова дълго време с хапчета, веднага ли след като ги спряхте ви се регулира цикъла- в смисъл не е имало някакви фрапиращи закъснения, и също овулацията веднага ли ви се възстанови. Питам защото аз ги спрях преди 4 месеца и почнахме бебеправене,но още нищо не се е получило вече 4 месеца, и всеки път ми закъснява- първия път ми дойде с 10 дена закъснение (лекарката ми каза че било нормално след като току що съм спряла хапчетата), обаче втория път ми дойде с 3 седмици закъснение след като пих оргаметрил 3 дена по 3 таблетки. Този месец правих тестове за овулация и досега всички са отрицателни, а днес трябваше да ми дойде и както изглежда пак ми закъснява а теста за бременност е отрицателен.В Канада съм и много трудно мога да се добера до гинеколог без направление, надявам се да успеете да ми помогнете. Преди 2 месеца си взех час за този четвъртък, съвсем случайно, но искам да знам какво да го питам, че пак евентуално ще ми даде след 3-4 месеца наи-рано.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #216 -:
декември 14, 2008, 16:52:17 »
Май е крайно време вече да се запиша тук...Всъщност тази тема я следя с интерес вече 3 месеца, но все не събирах кураж да се запиша... :\За разлика от повечето от вас, аз дори на преглед не съм ходила, пък камо ли да си правя всички необходими изследвания
Три месеца правим опити, но засега - нищо
Аз само се успокоявам, че е нормално да не стане от първия път, ама...времето си минава и годинките напредват, а аз искам да стане вече бебчето...Направих си календар в зачатие, да си следя кога са ми "подходящите дни", ама нещо все не ги чуваствам "подходящи" точно тях...Надявам се следващия месец да има резултат!
Успех на всички в бебеправенето!
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1371
....братска обич.....
«
Отговор #217 -:
декември 14, 2008, 21:04:54 »
Анита81
аз спрях противозачатъчните края август, и първият месец ми закъсня около 10на дни, но момичета от този форум ме успокоиха че е нормално. След това обаче ми идва винаги на 25ия ден, което ми е малко раничко, но.... Засега не съм имала други проблеми, но и аз не се вманиачавам много в бебеправеното. Ти прецени как си се чуствала преди да почнеш да ги пиеш и сега, но при всчики случаи консултацията ти е необходима!
Активен
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
«
Отговор #218 -:
декември 14, 2008, 22:17:22 »
Цитат на: hoty в декември 14, 2008, 16:52:17
Май е крайно време вече да се запиша тук...Всъщност тази тема я следя с интерес вече 3 месеца, но все не събирах кураж да се запиша... :\За разлика от повечето от вас, аз дори на преглед не съм ходила, пък камо ли да си правя всички необходими изследвания
Три месеца правим опити, но засега - нищо
Аз само се успокоявам, че е нормално да не стане от първия път, ама...времето си минава и годинките напредват, а аз искам да стане вече бебчето...Направих си календар в зачатие, да си следя кога са ми "подходящите дни", ама нещо все не ги чуваствам "подходящи" точно тях...Надявам се следващия месец да има резултат!
Успех на всички в бебеправенето!
Анита , и ние с моя мъж бебеправихме 3 месеца , на 4 стана.Влезнах в един сайт ( ако искаш ми пиши на лични, че да не стане реклама и някоя беля с модераторите, да ти го кажа, ако искаш) и си написах последната менструация, там ми изчислиха овулацията и така станаха, че наистина точно тогава правихме секс и явно съм забременяла, щом сега си чакам бебчо
На всички опстанали момичета пожелавам най-хубавия коледен подарък
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #219 -:
декември 15, 2008, 08:38:34 »
Само да поясна че овулация няма как да се изчисли само по датата на последната менструация. Има т ри метода за изчисляване на овулация: фоликуметрия,измерване на базалната температура, тестове за овулация. Цервикалната слуз също подсказва кога са фертилните дни. Така че, ако искате да засичате ову най-добре си избере един от тези методи.Всички останали сметки са доста "криви".
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #220 -:
декември 15, 2008, 12:45:59 »
Мисля че и аз трябва да се запиша тук. Следя тази тема и искам да благодаря на Златомира за сайта ще го имам напредвит. Успех на всички в бебеправенето.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #221 -:
декември 15, 2008, 17:38:01 »
благодаря ви момичета
утре съм при доки( ако лелката още я няма де) и дано всичко да е наред, че тези закъснения са ми голямо притеснение
сега като си помисля преди да започна противазачатъчните ми идваше винаги 28 дни след като ми свърши М, а не 28 дни от началото на М, това означава че май нормалния ми цикъл е 35 дни а не 28
Започвам да си мисля че сега като спрях противозачатъчните пак ми е 35 дни а не 28, ама дали етака не мога да разбера защото за 4 месеца съм имала само 3 цикъла, от ккоито последния все още не е приключил, понеже лелката още я няма. Апредните цикли дори и 35 дни да е бил цикъла пак са били със закъснение
Съвсем се обърках вече.
Активен
silvanka
Ентусиаст
Ние-това е повече от аз и ти!
«
Отговор #222 -:
декември 16, 2008, 14:43:52 »
Момичета на някоя от вас случвало ли се е нещо подобно? Ние нали усилено си бебеправим, от два месеца не ми беше идвало и преди 6 дни ми дойде, но за мое учудване без никакви признаци и без да ме боли нищо, но най-странното е че вече 6 дни ми тече едно такова много слабо кафеникаво течение, което няма нищо общо с обилния цикъл, с който съм свикнала, през някои дни даже няма почти нищо. За този период съм си правила 3 различни теста за бременност и трите отрицателни. Направо взе да ме хваща шубето вече. Според вас какво може да е, май имам спомен че Рени имаше такъв проблем преди време?
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #223 -:
декември 16, 2008, 15:06:40 »
Силванка немога дати помогна ама като няма бременност може да е нещо отк времето настинкаи такива
Дано някой ти помогне в запитването
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703
«
Отговор #224 -:
декември 16, 2008, 15:09:14 »
silvanka най-добре да отидеш на гинеколог, аз също мисля, че може да е от промяната на времето, ама все пак за собствено успокоение, отиди да се прегледаш. Може и да е нещо дребно, което обаче ти пречи на бебеправенето. Така че успокой се и си запиши час.
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...