Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 01:14:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 133870 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: декември 03, 2008, 14:39:35 »

reni79 , аз това имах предвид, дали продължава да е зацапване, както беше тези дни. Щом  като е такова, значи има надежда! Бягай веднага за друг тест! Ако не- чакаме януари!  give_rose
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: декември 04, 2008, 11:36:23 »

Здравейте момичета, направих нов тест. Този е 100% отрицателен. Записах си и час при лекар, защото ме боли корема ниско долу, пък и да видим какво става с този цикъл и защо се получават тези аномалии. Дано няма нищо сериозно, но лекаря ми каза този месец да не пия хапчетата, за да видим дали ще има разлика.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: декември 04, 2008, 11:45:24 »

Рени хубаво си направила че си си записала час на лекар трябва да се види защо се получава това с нередовния цикъл явноима някакъв проблем
Дано не е нещо сериозно
Кога ти е часа
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: декември 04, 2008, 11:49:55 »

Часът ми е в понеделник следобяд. Като се върна ще пиша. И Диде прева си да мисе караш, защото аз този път наистина подходих доста несериозно, но пък затова имам приятелки като вас да ми дърпат ушите от време на време. Единственото ми желание е да има ефект от лечението.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: декември 06, 2008, 19:32:08 »

Момичета, някой може ли да ми даде съвет - къде в София мога да отида на преглед утре - в неделя... Нещо не ми хрумва къде ще работят или по-точно ще ми запишат час, не по спешност  nea
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: декември 06, 2008, 21:00:50 »

Предполагам,че във Вита ще имат дежурен.Може да звъннеш по телефона.В Шейново ако отидеш също би трябвало да те прегледат.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: декември 06, 2008, 21:03:35 »

А какво те притеснява?
Аз да кажа,че след 35 дни закъснение днес ми дойде.Това беше невероятно изпитание за нервната ми система.Надявам се следващия месец нещата при мен да са наред,а още повече се надявам и другия месец да не ми дойде,но да има и положителни причини за това.Какъв абсурд е това,след като толкова чаках да не ми дойде,последните дни се молех да ми дойде.Абе егати тъпотията.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: декември 06, 2008, 23:34:22 »

А какво те притеснява?
Аз да кажа,че след 35 дни закъснение днес ми дойде.Това беше невероятно изпитание за нервната ми система.Надявам се следващия месец нещата при мен да са наред,а още повече се надявам и другия месец да не ми дойде,но да има и положителни причини за това.Какъв абсурд е това,след като толкова чаках да не ми дойде,последните дни се молех да ми дойде.Абе егати тъпотията.

Tъпо, да, и на мен са ми се случвали такива абсурди  crazy Надяваш се на едното, после на противоположното...
Ами аз и аз не знам какво искам и какво трябва да се прави... Мисля, че скоро ще мога да се похваля, засега единственото, което направих е да си запазя час за лекар чак на 16ти Декември  blush И сега ми се струва мноооого далече, изведнъж ми се прииска да отида веднага на лекар, а отвсякъде по частни кабинети, Вита, Щерев и Димитър Георгиев ми казаха, че или не записват събота и неделя, или няма часове.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: декември 06, 2008, 23:45:07 »

В Шейново би трябвало винаги да има дежурен кабинет.Все пак е АГ болница.Ако не мижаш да чакаш до понеделник отиди до тям.А тест правила ли си?Извинявай ако си писала по-назад в темата...
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: декември 07, 2008, 10:42:53 »

В Шейново би трябвало винаги да има дежурен кабинет.Все пак е АГ болница.Ако не мижаш да чакаш до понеделник отиди до тям.А тест правила ли си?Извинявай ако си писала по-назад в темата...

Ами правих си да, но ми се иска преди да се радвам да мина и през лекар  blush
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 07, 2008, 10:49:38 »

Колко ти е закъснението?
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: декември 07, 2008, 10:58:47 »

полужителен ли е тестът аз нещо неразбрах
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 07, 2008, 11:12:48 »

Скъпи мой малкко ви бях позабравили , даже нямах време да влизам да ви чета но си имам проблеми койтоме накараха звестно време да не съм на линия.
Хайде май Ночко 24 има да ни каже някаква новинаи да се похвали надявам се. НАйде дано последните седмици от тази годими бъдат щастливи за всички ни в този форум и да има бейби бум другата година.
Чета тука че Рени нещо си мн несериозна ей момиче не дей така с това шега не бива, Диди правилино те е скастрила.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: декември 10, 2008, 13:48:06 »

Еееее Роди ти се появи бе каде се изгуби надявам се всичко да е добре girl_wink
Каде се изгубихте всички явно здраво бебеправите smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: декември 10, 2008, 14:12:13 »

Ами, тук сме си. Поне аз. Ходих на лекар всичко е наред. Докторът дори каза, че скоро може да се похваля с положителен тест, защото има ефект от лечението. Проблемът през последните два месеца може би е бил от нерви, а не от здравословен проблем, което е успокояващо. Диди ти как си с бебеправенето?
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: