Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:48:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 133851 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: ноември 29, 2008, 08:50:09 »

Вики, аз ходя на зъболекар в онзи център и ме лекува едно много младо момиче;

работят с доста добри техники и медикаменти; аз й споделих, че занапред може за се окажа бременна и я попитах за упойките; тя беше категорична, че няма проблем и при бременност;

а за диетите и килограмите - аз допреди 2 год. бях клъощава като скелет, при О. кървях, затова никога не съм се притеснявала, че имам проблеми с О.; при преглед с вагинален ехограф или ултразвук - не ги различавам двете, установиха, че кървенето е от О.;

тогава лекарят ми каза, че е от кг.-те и ме посъветва да се опитам да поддържам повечко кг.;

и ми каза да не пазя диети и да не гладувам, защото за в бъдеще ще имам много проблеми със зачеването;

затова аз не пазя диети, е качвам кг.-те, но по-добре повечко спорт, отколкото здравословни проблеми;

стискам палци на всички за ...+++++++++++++

ренка, какво става, мила, направи ли тестче???

Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: ноември 29, 2008, 12:46:18 »

Здравейте, момичета... Аз май оставам в клуба мисля, че днес загубих поредната оплодена яйцеклетка преди да се захване. Ще изчакам няколко дни и за всеки случай ще си направя тест, защото може просто да е един съсирек, които е трябвало да излезе, а не нещо друго. Вече незнам какво да си мисля, времето си минава, а лечението май не ми помага много. Стискам палци на всички останали и ще ви пиша като направя теста. kiss
Активен
-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: ноември 29, 2008, 22:07:20 »

Искам да попитам всички момичета ,които са вече МАМИ,дали правехте нещо специално след половия акт ,защото съм чувала от мои приятелки,че някои си вдигат краката в поза "свещ",други си слагат под дупето възглавница?!

« Последна редакция: ноември 29, 2008, 22:09:16 от ameliaa » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: ноември 29, 2008, 22:10:53 »

Нищо не съм правила.Всичко е Божа работа.Така го приемах аз.Имах толкова проблеми и въпреки това забременя и сега едо ревливо създание се гуши в мен good
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Алекс

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: ноември 29, 2008, 22:51:45 »

и аз като клео нищо не съм правила... съвета ми е да не психясвате и да не мислите за това, мислете позитивно и не мислете какво да направите след това и дали сега ще стане, наслаждавайте се
а това със содата дето Радинка е споделила го чувам за пръв път  huhhuh.gif и честно да ви кажа ми се струва безмисленно...но това е мое мнение, не го налагам
успех момичета
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: ноември 30, 2008, 09:16:58 »

Аз едва втори месец се занимавам с бебеправеници, но наистина след акта си вдигам краката на стената, а под дупето слагам възглавница- някъде го бях чела това, че трябва да не мърдаш известно време. Аз стоя за около 15 минутки.  blush
Обаче пак имам някакви гинекологични неща- изчезват ми млечно-киселите бактерии, защото ми се срива имунната система...  =]Гинекологът каза, че не е болка за умиране, ама все пак е желателно всичко там да ми е ОК. good Даже тези дни ще си вземам едно гелче с капсула, забравих как се казва. И минавам на яко витамини. Освен Центрум да препоръчате други? crazy
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: ноември 30, 2008, 09:36:54 »

Ние прявихме бебе 3 месеца. Като първите два, аз както обикновено след акта, на минутата ставах и се измивах в банята. Т.е. абсолютно всичко изтичаше  nea След това една приятелка ми каза: "Абе, стой си в легнало положение 10-ина минутки в леглото, остави малките човечета спокойно да се предвижат."  tease
Третия месец точно така направих и стана веднага  pqz
Така че, момичета, препоръчвам ви да си постоявате спокойно няколко минутки в леглото. girl_in_love Успех на всички  good и вярвайте, че скоро ще бъдете положително изненадани!  Good luck

Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: ноември 30, 2008, 17:56:11 »

Относно килограмите - лошо е, ако рязко си свалил или качил килограми. И наистина лечението е с хормонални лекарства, от които пак се качват. Аз имах преди 7-8 години такова кривване - към отслабване и почти година нчмах цикъл въобще. Тогава просто не я
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: декември 01, 2008, 13:55:07 »

Аз също нищо не съм правила да забременя.Правихме 3 месеца и на 4 стана.Но винаги след полов акт ставам пишкам и се мия , просто не мога да стоя с това нещо вътре в мен.Когато ходих на лекарка месец преди да забременя, тя ми каза, че нормалното забременяване е от 6 до 8 месец, след това отиваш при нея и тя те праща на изследвания.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #159 -: декември 01, 2008, 15:22:50 »

И аз като kleo_20 ще кажа, че всичко е божа работа, аз забременях още първия месец, в който сме правили опити, всички ме убеждаваха че след 8 години пазене нямало да стане така лесно, бла бла. Аз се бях настроила едва ли не 6 мес или година че ще опитваме. Нито съм си вдигала краката, нито съм правила нещо конкретно, освен  gu6    Успех на всички и приятно бебеправене.

Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: декември 01, 2008, 15:28:39 »

Има ли някой ,който чака повече от година?
Аха да отида на лекар и си викам"така е писано,друг път ще е ",ама ме човърка нещо.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: декември 01, 2008, 15:30:14 »

Има ли някой ,който чака повече от година?

да, има

надявам се, съм единствената
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: декември 01, 2008, 15:59:31 »

gostenka,ходиш ли на лекар или търпиш неизвестността.Щото и да се шешнем и да хукнем по лекари пак не е в наша полза
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: декември 01, 2008, 16:03:27 »

ами почнах по доктори да ходя;

утре съм на преглед;

какво да ти кажа, гледам да не психиясвам; причините да не е станало може да са много;

а и съвсем случайно установих, че съм с късна О., на преглед;

може и заради това да е;

милото нещо си прави оглушки за неговото изследване, но няма да му се размине;

Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: декември 01, 2008, 16:26:58 »

Здравей angel4e, аз също съм в клуба на бебеправещите повече от година. Правихме си изследвания и то след като загубих едно бебе януари месец. Оказа се, че аз имам проблеми със подготовката на матката за опладената яйцеклетка. Изследванията на мъжа ми са ок. Сега се лекувам с дуфастон. Моят съвет и към всички е да не психясваме на темата бебе. Когато му е писано да се случи ще се случи, нито ден по-рано. Наслаждавай се на миговете с човека до теб.  good

Момичета, аз мисля утре най-накрая да си направя теста, да видим какво ще покаже. Чавек никога незнае какво м, е подготвила съдбата. Много  kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 kiss2 от мен за вас
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: