Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 00:53:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите - 6 част  (Прочетена 133854 пъти)

Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 28, 2008, 10:56:53 »

Наистина момичета по коледа стават чудеса дано малките чудеса станат тогава
На мен обаче ми се губи Рени79 нещо изгуби се на хоризонта
Ехо Рени я кажи има ли новина недей да се криеш tease
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 28, 2008, 13:40:49 »

Здравейте момичета, не съм се изгубила. Извинявам се, че ви държа в неведение относно това, което се случва защото и аз незнам какво е. Имам слабо кафяво течение от снощи. Болят ме зварски гърдите, но чакам да видим какво ще стане. Между временно моя мъж се разболя и онази вечер докато накарам някой от спешна помощ да дойде, че не можеше да диша. Сега въобще незнам това, което се появи не е ли от стреса. Лелката ли е или вече нецзнам какво. Знам, че написах някакви пълни глупости, но засега нямам категорични новини.

Диде, нали знаеш, че ти си първата ,която ще научи ако има нещо.
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 28, 2008, 13:44:29 »

много лошо мила това мъжо
сега аз те съветвам да си направиш тест веднага защото ако има нещо и както казваш може да се дължи на стрес това течени да седиш и да чакаш е най лошия вариант не мислиш ли направи тест пък поне да си сигорна ако има нещо недай се боже бързо на лекар
стискам палци всичко да е добре
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: ноември 28, 2008, 13:46:33 »

Благодаря за думите момичета, ама при мен нещата все си остават неизяснени- все всичко ми е наред. Ама сега няма да мисля за преди защо е било, радвам се че е минало всичко по най-добрия възможен начин за тогава когато се случиха неприятните случки. един кюретаж имам, втория път ми биха инжекции, които ми разсипаха организма. Както и да е.
Не ми е дошло времето и аз си слагам сама стоп въпреки че много искам две чертички и нормална бремнност, заради зъбите, имам да оправям много а си трая , сега като ги направя мисля че вече ще стане като хората защото няма да имам вътрешното стоп.
Пожелавам на всички много чудеса, и коледни и новогодишни и дори чудеса без повод  smile
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 28, 2008, 14:26:58 »

защо заради зъбите;

аз снощи питах зъболекарката и тя ми каза, че нямало проблем да ми правят пломби, ако забременея
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: ноември 28, 2008, 14:30:49 »

Защото се правят без упойка, а моите са доста напреднали и ще боли много и второ- не е много хубаво за бебето ако имаш болни зъби в устата.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: ноември 28, 2008, 14:48:12 »

рони,

ма тя зъболекарката ми каза, че нямало проблем да ми слагат упойка като съм бременна  Oh my ...
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 28, 2008, 14:59:29 »

рони,

ма тя зъболекарката ми каза, че нямало проблем да ми слагат упойка като съм бременна  Oh my ...
ами и аз знам, че не трябва да се слага упойка по време на бременността  smile
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: ноември 28, 2008, 15:03:22 »

уф, аз ще питам генеколга, но вече толкова време няма кой едни резултати да ми разчете;

как да си направя три последователни месеца фоликуметрия, като сега се записват часове за средата на януари

обади се еди кога си .... после ами сега не мога да говоря ...обади ми се след 5 дни да обяд  и пр.

желая на целият бългтарски народ да е здрав като бик, да нямам никакви проблеми и накраья като останат без работа ... ще се научат те

и т.н.

Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 28, 2008, 18:37:05 »

Момичета,пък аз май ще се се размина със забременяването за няколко месеца.Май съм си докарала проблеми с една диета и сега сигурно ще са нужни месеци да ми се оправят нещата.Трябваше да ми дойде на 30.10.2008,но до момента не ми е дошло.Пия лекарства да видиме дали ще ми предизвикат цикъл.От въпросната диета доста хора са имали подобни проблеми и май доста време е нужно за регулиране на хормоните.Боже какво си докарах сама.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: ноември 28, 2008, 18:40:06 »

kali_gali , много съжалявам, че се е получило при теб така. sad Значи, това е била причината...
А коя е диетата, би ли споделила?
Стискам палци бързо да се възстановиш!    give_rose
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: ноември 28, 2008, 18:43:11 »

Ами така нашумялата на Дюкан.За съжаление прочетод доста неща ама след като вече имах проблем и установих,че доста жени са имали такива проблеми.И май трудно се оправят.Ужас направо не мога да се побера в кожата си-те хората са казали "кой каквото сам си направи никой не може да му го направи"
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 28, 2008, 21:11:11 »

Кали аз съм от този клуб с проблемите от Дюкан.
Аз едно време я спазвах и я спазвах около 1 г и свалих 20кг.Е след това с хормонални лекарства си ги върнах .А оттогава цикъла ми е зле.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: ноември 28, 2008, 21:31:14 »

За упойките - моята стоматоложка каза, че вече се използвали толков изчистени упойки, че не могат да навредят. Понеже аз се заинтересовах - биеха ми убестезин, намерих му описанието в интернет и наистина се оказа, че не вреди при бременност на плода.
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: ноември 28, 2008, 23:33:31 »

аз пък така се бях навила да си я порачвам тази книга Дюкан.
 Oh my ... ама вече се отказах :\по добре да съм лека закраглена ама здрава.
момичета този месец  ще  пробвам по един др начин.
казаха ми всяка вечер да затоплям вода и да слагам сода да стоя така на парата blushне знам до колкото е вярно, но поне не е вредно crazy
Една колежка от много години искат бебе ама не става и не става.Ходиха каде ли не, на какви ли не иследвания-всичко е ок.Преди месец и бяха казали за това с содата и тя е пробвала и стана -ама за съжаление пометна.този месец чака пак има закасние дано да е PREGQ
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: