Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:49:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Добрич?
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Добрич? (Прочетена 144272 пъти)
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Отг: Има ли булки от Добрич?
«
Отговор #315 -:
март 16, 2009, 01:49:46 »
elitzza, всички които посетихме след сватбата са си взели кошничките. Нямаше човек, който да не си ги е взел. Е, освен родителите ни, който напълно забравили в лудницата за подаръчетата си. Добре, че за тях имахме резервни.
Аз лично за подаръчета на гостите бих предложила да помислите за нещо, което да остане за спомен на гостите като символ от вашата сватба. И задължително дори и след 10-15 години като го погледнат да знаят, че това е от сватбата на еди кой си.
Снимка не е лоша идея, но на мен лично по ми харесва идеята хората да си купуват от фотографа каквото пожелаят. Вярно, че не е много "красиво", но все пак решението си остава на гостите, пък и по този начин те самите могат да си купят снимки, които не са виждали: фотосесия...
Мисля, че не е лоша идеята да се подари някакъв оригинален сувенир.
За мен лично най-важното беше не толкова задължително да подаря нещо на гостите, колкото да им подаря нещо, което никой друг няма да се сети да им подари, нещо оригинално и типично мое творение, което не може ей така да си го купиш от магазина.
Мога да дам няколко идеи, които не струват никак скъпо, а са супер оригинални: купете от един магазин примерно 100 запалки, или 100 химикала, или 100 ключодържатела, или 100 стъклени сърчица и т.н. и ги дайте в някоя агенция или печатница да ви ги надпишат с имената ви и датата на сватбата. Идеята не е скъпа, а е оригинална и много персонална. Аз бях готова да поръчам 100 бр. надписани панделки, с който да завързвам кошничките, но в крайна сметка не успях да се организирам и не стана. Иначе за 100 бр. панделки надписани с дата и имената ми искаха 18 лв.
Така че може да се помисли и такава идея. Или например надписани чашки за шот. Има най-различни варианти и след надписването подаръка става супер оригинален и определено никой няма да забрави, че този подарък е бил точно от вашата сватба
Активен
Stefoto
Новак
Публикации: 16
Фото и Видео
«
Отговор #316 -:
март 16, 2009, 11:32:40 »
Управителя на р-т "България", който държи и "Панорама" е първият, забранил продаването на снимки в заведенията си. Аз, лично, го поздравявам за инициативата, защото мисля, че това е голяма цигания.
Мисълта ми е, че всяка една от вас може предварително да се разбере с управителя на избрания от нея ресторант по този въпрос.
Активен
dosibg
Ентусиаст
«
Отговор #317 -:
март 16, 2009, 15:16:08 »
Stefoto,
за това за продажбата на снимки в ресторанта и аз съм твърдо "за" да се забрани. Седнали хората да се веселят, да хапват и да пийват и някакви девойки непознати кръжат наоколо и изнудват хората. Затова си има фотограф , на когото е платено да си снима и после гостите ще си получат снимките от мен. А и всеки или по4ти всеки си носи негов апарат и си снима (от гостите). Така, че няма да останат без снимки. А и тия "пришълци" като запо4нат да ги украсяват с разни цветя и халки и какви ли още не безумия....просто нямам думи....
Активен
rufo
Регистриран
«
Отговор #318 -:
март 16, 2009, 16:56:06 »
Това за продажбата на фотографии в Ресторантите си има както минуси, така и плюсове...
Я си представете,че повечето гости са отдалече- кога ще си получат снимките от сватбата ???
Защо трябва да се нагърбват младоженците И със снимките но гостите ???-че малко други задължения имат...НО затова са и ангажирали фотограф- той да снима и да си пласира заснетото .
Които от гостите си харесат портретите-вадят 2,3 или 5 лв. и си ги купуват- който не се хареса: Да е жив и здрав ! Ако младоженците са решили да се бръкнат по-дълбоко- то тогава техните фотоси минават ЗАДЪЛЖИТЕЛНО през допълнителна обработка- и след месец (примерно) получават
Стилен Художествено издържан Албум !
това е моето мнение
«
Последна редакция: март 16, 2009, 17:52:09 от rufo
»
Активен
elitzza
Ентусиаст
«
Отговор #319 -:
март 16, 2009, 18:57:47 »
Ами както казва Досибг, повечето си имат фотоапарати, а който няма може после да му се прати я по пощата, я по нета. Мойте уважения ама 5 лв да се искат за снимка ми се струва прекалено. Ама то се оказва, че в цялата тази история със сватбите е така. Нали веднъж в живота се прави.....що да не ти измъкната от всякъде кой колкото може. Чак в църквата стигнали до там фото и видео право да искат
Плащаш, че наместника на Бог да ти разреши оператора да ти снима собствената сватба
Честно.....не ми е за партите дет ще им дам....ама мисля че вече се прекалява. Съжелявам за тирадата
Активен
silvanka
Ентусиаст
Ние-това е повече от аз и ти!
«
Отговор #320 -:
март 16, 2009, 19:23:24 »
Напълно съм съгласна с elitzza, и аз бях много възмутена, когато в църквата ми казаха за това фотографско право, аз не знам да го пише това някъде в библията, а като ми поискаха и капаро беше върха. Един вид да не би да реша в последния момент да отида при "конкуренцията"
Активен
elitzza
Ентусиаст
«
Отговор #321 -:
март 16, 2009, 20:49:47 »
Ами да в ритуалния дом не искат капаро, а църквата....то е ясно че безплатен обяд няма, далеч съм от мисълта, че сватба се прави за жълти стотинки....ама много е грозно, жената в църквата, едва ли не ми каза, че е задължително да имаме фотограф и нямало как....плаща се....егати индустрията и печалбарството. Да не би за Великден да събират входна такаса, че да слушаш литургията
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #322 -:
март 17, 2009, 08:15:02 »
Момичета, работата малко отива
и по-добре да спрем до тук.
Я по-добре кажете коя от вас бъдещи булки е първа тази година?
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352
«
Отговор #323 -:
март 17, 2009, 10:40:42 »
Със сигурност не съм аз!
Ние сме на 13.06, и като гледам ...... не останало!!!
Активен
kakata80
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #324 -:
март 17, 2009, 10:51:31 »
НЕ ЗНАМ ДАЛИ СЪМ И АЗ. ВСЕ ОЩЕ ДАТИЧКАТА МИ Е 06.06.2009Г., ВЪПРЕКИ ИЗБОРИТЕ. АКО ИМА НЯКОЯ ПРЕДИ НАС Й ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ И ЩЕ ЧАКАМЕ ОТЗИВИ И СНИМКИ.
Активен
dosibg
Ентусиаст
«
Отговор #325 -:
март 17, 2009, 11:48:27 »
аз съм на 15.08.2009, така че ще имам време да събирам мнения и препоръки от вси4ки преди мен...
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #326 -:
март 17, 2009, 11:56:39 »
Аз съм на 30 май,имаше още едно момиче на тази дата.
Активен
Таня
Професор
http://www.album.bg/maca18f/
«
Отговор #327 -:
март 17, 2009, 15:14:47 »
мдааа това съм аз и аз съм на тази датичка 30.05
аз само че ще имам 2 празника на другия ден имам рожден ден
Активен
Таня