Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 05, 2024, 04:35:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Добрич?
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Добрич? (Прочетена 145393 пъти)
matsinka
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Добрич?
«
Отговор #60 -:
декември 08, 2008, 10:56:23 »
Между другото сега видях , че говорите за сватбените агенции.което ме накара да потарся коя беще нашата агенция,че незнаех–срамота
Оказа се че е била Романтика,а аз мислех че е укрса или нещо такова
.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
декември 08, 2008, 10:59:16 »
matsinka
, Честито и от мен!
Леле колко се кефя, че съгражданка е спечелила - супер.
Снимките Ви наистина са просто невероятни.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #62 -:
декември 08, 2008, 11:22:19 »
matsinka
Честито и от мен! Много хубави снимки!
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546
Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр
«
Отговор #63 -:
декември 09, 2008, 18:21:36 »
matsinka, честито и от мен! Супер е, че точно булка от Добрич спечели конкурса!
А що се отнася до недоволството на другите участници в конкурса - да не ти пука! Вие сте супер и абсолютно заслужено сте спечелили!
Искрени поздравления и с най-добри пожелания!
Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #64 -:
декември 14, 2008, 16:20:47 »
Ей,Добрич,забрави се темичката ни.Аз нямам за споделяне,защото не смея да взема категорични решения за нищо.Разглеждам сайтове по цял ден,а всички ми се смеят ,че има много време.Последно,сватбата ще е в градината на 1 ресторант в Попово.Отпадна идеята за градината в нашия двор,защото щеше да е много скъпо и отговорно.Сега поне ще мисля само за украса,а иначе трябваше да търся маси,столове,посуда и щях да се притеснявам да не потъват токчетата в райграса
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #65 -:
декември 15, 2008, 08:28:11 »
ангелче
не ги слушай тези дето ти казват, че има много време. Колкото по-рано започне подготовката, толкова по-спокойно ще приключи. Поздравления за ресторанта. Доста задължения ще отпаднат от теб, щом ще бъдете в ресторант.
Активен
SVETT
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #66 -:
декември 16, 2008, 03:07:42 »
ЗДРАВЕЙ СТАСИ,
АЗ СЕ КАЗВАМ СВЕТЛАНА И СЪМ ДЕКОРАТОРА НА РОМАНТИКА. МНОГО МЕ ЗАБОЛЯ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ТИ В ТОЗИ ФОРУМ. ТЕЖКО Е ДА ПРОЧЕТЕШ НЕЩА ЗА СЕБЕ СИ ОТ ЧОВЕК НА КОГОТО НЕ СИ ПРЕЧИНИЛ НИЩО ЛОШО.АЗ СЪМ ЧОВЕК, КОЙТО ДЪРЖИ НАЙ-МНОГО НА ЧОВЕШКИТЕ ОТНОШЕНИЯ. ВИНАГИ СЪМ СЕ СЪОБРАЗЯВАЛА СЪС ЖЕЛАНИЯТА НА ХОРАТА ОКОЛО МЕН, КАКТО И С КЛИЕНТИТЕ. ОСЪЗНАВАМ, ЧЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН Е НЕПОВТОРИМ И НЕ БИХ СИ ПОЗВОЛИЛА ДА ОСТАВЯ ЛОШ СПОМЕН В СЪРЦАТА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ. ВСЯКА УКРАСА, КОЯТО ПРАВЯ Е ИЗЦЯЛО СЪОБРАЗЕНА С ЖЕЛАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ. ВСЕКИ ИМА РАЗЛИЧЕН СТИЛ И ВКУС. НАПЪЛНО НОРМАЛНО Е ХОРАТА ДА ИМАТ РАЗЛИЧНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ, НО ТОВА НЕ ГИ ПРАВИ ЛОШИ.ТВОЯТА УКРАСА Е МНОГО ХУБАВА, КАКТО И СНИМКИТЕ ОТ СВАТБАТА ТИ. АЗ ХАРЕСВАМ СТИЛА НА ЗИНА ОТ ВАШАТА ПРИКАЗКА И ТЯ СЕ Е СПРАВИЛА ЧУДЕСНО. РАЗГЛЕДАХ И ТВОЯТА ГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕДИ СВАТБАТА-ТАМ Е ПЪЛНО С МОИ СНИМКИ. ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ МЕ ХАРЕСВАШ!!!!!!!!!СЪВЕТА МИ КЪМ ТЕБ Е –КОГАТО ИСКАШ ДА ИЗРАЗИШ ВЪЗХИЩЕНИЕТО СИ ИЛИ БЛАГОДАРНОСТТА КЪМ НЯКОГО, НЕ ГО ПРАВИ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИЯ, КАТО ГО “ОПЛЮВАШ” БЕЗ ДА СИ СИГУРНА В ТОВА, КОЕТО КАЗВАШ ИЛИ ПИШЕШ. ТИ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ, ЗА ДА МЕ ОСЪЖДАШ И ДА НАСАЖДАШ МНЕНИЕ ЗА МЕН, КОЕТО НЕ Е ВЯРНО. ИСКРЕНО ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ. ВЯРВАЙ В ДОБРОТО И ОБИЧАЙ ХОРАТА.
Активен
SVETT
Регистриран
«
Отговор #67 -:
декември 16, 2008, 03:25:59 »
ИЗВИНЯВАЙ СТАСИ.
ОБЪРКАЛА СЪМ ЦИТАТА. ТОЙ НЕ Е БИЛ ТВОЙ. НЕ ИСКАМ ДА ПОВТАРЯМ СЪЩОТО, ТАКА ЧЕ....ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ГО Е ПИСАЛ СИ ЗНАЕ НАЙ-ДОБРЕ. НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ КЛЮКИ. ТЕЖКО Е ЗА ПОТЪРПЕВШИЯ КАТО МЕН.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #68 -:
декември 16, 2008, 12:46:32 »
Приемам извинението ти, въпреки че ми стана доста неприятно от изказването.
Аз лично съм разглеждала с ентусиазъм сайта ти и да права си, че доста неща в галерията ми са от твоя сайт. В крайна сметка се доверих на Зина, за което не съжалявам. Нещата при теб ми харесаха, не ми хареса само това, че ресторантите стават много претрупани с прекалената декорация. Знам обаче, че в повечето случаи младоженците са тези, които решават какво ще има и ако ресторантът е претрупан, то това е тяхното желание. Така че това неможе по никакъв начин да бъде основен критерии при избора на агенция. Важното е дали може да се направи точно това, което се иска. А при теб си личи, че въображението ти работи много упорито.
Не мисля, че е редно да се обиждаш от въпростния постинг. Все пак живеем в свободна страна и всеки има право да изказва мнението си. А това въобще не означава, че някой е срещу теб. И на всичкото отгоре като прочетеш въпросния цитат може да разбереш, че става въпрос за анти-реклама "от уста на уста", а това е нещо с което никоя фирма, дори и най-добрите маркетингови агенции не могат да се справят. Но, аз бих си позволила да ти цитирам едно изречение на доста известна личност, върху което може да помислиш - "Няма значение какво се говори за мен, важното е името ми да е написано правилно. Каквото и да се казва - всичко е реклама и запомняне на марката.". Добре дошла в бизнеса
Активен
silvanka
Ентусиаст
Ние-това е повече от аз и ти!
«
Отговор #69 -:
декември 16, 2008, 14:35:42 »
Еми, извинявам се ако съм обидила някога, ама това си е форум в крайна сметка, нали си е за това да си лафим и да споделяме мнения
В момента нищо не може да помрачи настроението ми, защото сега прелиствам новия брой на сватбения каталог и черпя от там нови идеи
Активен
SVETT
Регистриран
«
Отговор #70 -:
декември 16, 2008, 14:52:05 »
ЗДРАВЕЙ СТАСИ,
РАДВАМ СЕ, ЧЕ СИ ПРИЕЛА ИЗВИНЕНИЕТО МИ. НАИСТИНА СЕ ПОЧУВСТВАХ ГЛУПАВО, КАТО ВИДЯХ, ЧЕ НЕ СИ ГО ПИСАЛА ТИ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИЗВИНЯВАЙ. СЪВЕТА ТИ КЪМ МЕН Е МНОГО ПРАВИЛЕН И АЗ ГО ЗНАМ ТОВА, НО ВСЕ ОЩЕ МИ Е МНОГО ТРУДНО ДА НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ НЕЩА. РАБОТИЛА СЪМ В СФЕРИ, КОИТО ПОМАГАТ НА ХОРАТА И МИ Е ТРУДНО ДА ПРИЕМА ВСИЧКИ ГАДОСТИ В БИЗНЕСА НИ.ВИЕ БУЛКИТЕ СИ НЯМАТЕ НА ИДЕЯ КАК ПОСТОЯННО СМЕ ОПЛЮВАНИ ОТ РЕСТОРАНТЬОРИ, ЗАЩОТО РАБОТЯТ С ОПРЕДЕЛЕНА ФИРМА ИЛИ ОТ КОЛЕГИ В БИЗНЕСА-ФОТОГРАФИ, ОРКЕСТРИ И Т.Н, КОИТО ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА НИ ПРЕЧАТ. НЕЗНАМ ДАЛИ СИ ВИДЯЛА В САЙТА МИ-АЗ СЪМ СЛОЖИЛА СНИМКИ И ТЕЛЕФОНИ НА ПОЧТИ ВСИЧКИ РЕСТОРАНТИ В ДОБРИЧ, ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЕ ИМАТ ОПРЕДЕЛИ ОТНОШЕНИЯ С ДРУГИ ФИРМИ.ПРИЕМАМ ДА ЧУЯ ЗАД ГЪРБА СИ, ЧЕ ПРАВЯ ГРОЗНИ УКРАСИ И ЧЕ НА НЯКОЙ НЕ МУ ХАРЕСВАТ, НО НЕ МОГА ДА ПРИЕМА, ЧЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ХОРАТА. В ЖИВОТА СИ АЗ ПРЕНЕБРЕГВАМ СЕБЕ СИ, ЗА ДА ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ НА ДРУГИТЕ. СНОЩИ, КОГАТО ПИСАХ ПРЕДНОТО ПИСМО СИ МИСЛЕХ, ЧЕ МНОГО БИХ СЕ РАДВАЛА АКО АВТОРКАТА НА ПОСТА НАМЕРИ МОМИЧЕТО С КОЕТО НЕ СЪМ СЕ СЪОБРАЗИЛА ДА ДОЙДЕ ПРИ МЕН И ЩЕ МУ ВЪРНА ПАРИТЕ. МАКАР, ЧЕ ДОРИ И ДА ВЪРНЕШ ПАРИ, ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ИЗВИНИ И Е НЕПРОСТИМО, ЧЕ СИ РАЗОЧАРОВАЛ НЯКОГО В НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ДЕН В ЖИВОТА МУ. ТОВА НЕ Е КАТО ДА ПРАЗНУВАШ РОЖДЕН ВСЯКА ГОДИНА. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ТИ ДЕН В ЖИВОТА И ВСЕКИ АНГАЖИРАН С ТОВА СЪБИТИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКА ГРЕШКИ.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИЗВИНЯВАЙ И МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА!
Активен
SVETT
Регистриран
«
Отговор #71 -:
декември 16, 2008, 15:06:07 »
matsinka, Честито и от мен!
Снощи се регистрирах. Не знаех за този форум. Снощи търсех фирми за украси в Добрич и в Гугъл съвсем случайно попадам на някакъв коментар за мен. Много е хубаво, че булките могат да си обменят информация. Не е коректно, като фирма да се намесвам в този форум, но много ме заболя от някой твърдения по мой адрес. Излизам тук с истинското си име и не се притеснявам от това. Това е форум за вас.Аз отдавна бях булка и тогава нямаше интернет. Вие сте щастливки. Успехи на всички.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #72 -:
декември 16, 2008, 17:18:31 »
От постингите ти личи, че си имаме работа с възпитан и откровен човек...
Цитат на: SVETT в декември 16, 2008, 14:52:05
СЪВЕТА ТИ КЪМ МЕН Е МНОГО ПРАВИЛЕН И АЗ ГО ЗНАМ ТОВА, НО ВСЕ ОЩЕ МИ Е МНОГО ТРУДНО ДА НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ НЕЩА. РАБОТИЛА СЪМ В СФЕРИ, КОИТО ПОМАГАТ НА ХОРАТА И МИ Е ТРУДНО ДА ПРИЕМА ВСИЧКИ ГАДОСТИ В БИЗНЕСА НИ.ВИЕ БУЛКИТЕ СИ НЯМАТЕ НА ИДЕЯ КАК ПОСТОЯННО СМЕ ОПЛЮВАНИ ОТ РЕСТОРАНТЬОРИ, ЗАЩОТО РАБОТЯТ С ОПРЕДЕЛЕНА ФИРМА ИЛИ ОТ КОЛЕГИ В БИЗНЕСА-ФОТОГРАФИ, ОРКЕСТРИ И Т.Н, КОИТО ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА НИ ПРЕЧАТ.
Аз лично мисля, че това което тепърва ще ти кажа не съм го споменавала досега във форума, но за всичко си има първи път. Много добре знам, за какво говориш. Самата аз съм работила към една варненска сватбена агенция няколко месеца и съм претърпяла доста обиди и оплювания по време на работа. За жалост бизнеса в България е такъв и няма да се промени. Но за теб самата е най-важно да контактуваш с тези, който са те харесали и да се интересуваш от тяхното мнение за да продължаваш прогресивно напред. А и защо говорим само за булките. Можеш ли да ми споменеш обществена сфера, в която да няма негативни емоции от потребители и всичко да е мир и любов. НЯМА ТАКАВА РАБОТА!!!
Затова смятам, че няма повече защо да задълбаваме темата. Все пак сме тук, за да помагаме на булките с каквото можем и ако си заинтересувана да останеш във форума, може да бъдеш много полезна!!!
Цитат на: SVETT в декември 16, 2008, 15:06:07
Не е коректно, като фирма да се намесвам в този форум, но много ме заболя от някой твърдения по мой адрес. Излизам тук с истинското си име и не се притеснявам от това.
Няма нищо некоректно да отстояваш правата си. Този форум е създаден на добра воля за свободен изказ, така че дори и фирми като теб могат съвсем спокойно да го посещават и да изказват мнение. А иначе имаме тема, в която почти всички от нас са казали истинските си имена и още доста данни, така че не мисля че някой би се крил зад псевдоним и би ръсил обиди точно тук!!!
Е, мисля, че е време да сложим край на всичко, че поразводнихме малко темата, но беше добре тези неща да се изяснят!
Ако все пак решиш да останеш -
Активен
viviv
Ентусиаст
Публикации: 58
«
Отговор #73 -:
декември 17, 2008, 01:02:24 »
Ей, добричлийки, я се усмихнете всички!...и ми кажете дали някоя булка 2009 не е ходила вече в Обредния дом, и дали са си вече открили календара за следващата година. Ние май още нищо конкретно не сме свършили за нашата сватба, но сякаш ни се искаше поне да си запишем дата в Обредния дом, за да се знае, че ще има сватба. За ресторант ще мислим след това, въпреки, че сигурно не е правилен подход...
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #74 -:
декември 17, 2008, 09:19:23 »
viviv
мен, ако питаш, мислете за всичко едновременно - имам предвид за това, което изисква сигурни дати и часове - ритулна, църква и ресторант. Всичко останало може да се сменя доста по-лесно от това. Ако запишеш час и дата за ритуала, но после се окаже, че няма подходящ ресторант става доста сложно. За това си мисля, че тези неща трябва да са направени едновременно и да са сигурни, за да тръгне от там нататък подготовката по-спокойно.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...