Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:03:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Казанлък
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Казанлък (Прочетена 169639 пъти)
aprilka
Сватбен ГУРУ
Отг: Има ли булки от Казанлък
«
Отговор #405 -:
юли 28, 2009, 16:38:07 »
оххх още незнам кога ще си тръгваме засега сме замислили 10, така че ще е супер да се видим... и това вече е наистина последно...хахахахах
6009_1070383011253_1576442452_30149272_7785433_n.jpg
(52.64 KB, 402x604 - видяно 299 пъти.)
Активен
krasence86
Любопитен
«
Отговор #406 -:
юли 28, 2009, 19:43:22 »
Здравейте булки. Най-после и аз има с какво да се похваля. Купихме шапанско, чаши, цветчета и кошнички от Пловдив. Отбихме се до Раковски и поръчахме халките - там се намира фирмата Сара Трейд, на която вадят каталог във всяко златарско ателие. Ходихме и до Асеновград. За там нямам думи. Лично аз се чувствах като в парфюмерия - толкова голям избор, че накрая всичко ти се обърква и нищо не можеш да избереш. Така и аз си тръгнах без рокля. Но пък премерих различни модели и видях кое е подходящо за мен и кое не. Май и аз ще се спра на вариянта да ми я ушият, въпреки че в началото бях категорично против.
Активен
Djudit
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #407 -:
юли 29, 2009, 08:30:22 »
Страхотни сте такова положително настроение ми създавате,че
. Павла невероятно преживяване сте имали, браво браво. Да Ви кажа и аз вчера звънях в Зорница и съответно нищо.Свободна дата има за 31 октомври. И искаме неискаме няма да е там, а така ми се искаше, защото е едно просторно. Сега ще търсим за другаде. Гледам си давате някакво списъци може ли и аз да получа, за да мога да започна да придобивам представа какво ми трябва. А пък в неделя отиваме и на море за една седмица и още ще ми се забави подготовката.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #408 -:
юли 29, 2009, 08:51:29 »
krasence86
, здравей отново! Надявам се да си по-добре вече, и вярвам че е така, щом напредвате в подготовката
Djudit
, снощи успях да си напиша списъка с покупки и разходи в темата "Голямото пазаруване" - може да погледнеш там, за да не я повтарям и тук. Ако имаш въпросчета по него - казвай
Вие коя дата сте избрали в крайна сметка - ще те добавя в списъка с датите
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #409 -:
юли 29, 2009, 11:58:41 »
Моле , мале Павла май - доста сте пощуряли
Роклята наистина е доста хубава!
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #410 -:
юли 29, 2009, 12:24:14 »
Djudit
Браво за двете радостни събития.Аз и моят бъдещ съпруг имаме също като вас 8-год.връзка и май бебето се оказа най-смело,та и ние след него се престрашихме
А за подготовката на сватбата не се притеснявай,само изчети какво са писали момичета и ще ти бъде много по-леко.Ние решихме за сватбата юни и ще я правим септември,имам достатъчно време и ти ще имаш
Bubka,ако искаш може да добавиш и мен към датите,нашата сватба е на 21 септември
Активен
bubka
«
Отговор #411 -:
юли 29, 2009, 12:28:30 »
Момичета, ако знаете как се радвам, че темата се напълни. Като знам в началото какъв зор видях да намеря инфо за Казанлък
Разбира се,
moyra
, веднага допълвам списъка:
bubka - 27.06.2009
pavla - 25.07.2009
Yaci - 22.08.2009
krasence86 - 12.09.2009
anellly - 19.09.2009
moyra - 21.09.2009
grazia - 27.09.2009
"Колкото повече, толкова повече" както казва Мечо Пух
Активен
Yaci
Ентусиаст
«
Отговор #412 -:
юли 29, 2009, 13:18:22 »
Цитат на: bubka в юли 29, 2009, 12:28:30
Момичета, ако знаете как се радвам, че темата се напълни. Като знам в началото какъв зор видях да намеря инфо за Казанлък
Разбира се,
moyra
, веднага допълвам списъка:
bubka - 27.06.2009
pavla - 25.07.2009
Yaci - 22.08.2009
krasence86 - 12.09.2009
anellly - 19.09.2009
moyra - 21.09.2009
grazia - 27.09.2009
"Колкото повече, толкова повече" както казва Мечо Пух
Ей,страхотно!!!Колко булки самооо.И е мой ред.Оф,става ми все по-напрегнато.
Вече нямам търпение да изляза в отпуск и да отидем до Кз,за да доуточняваме нещата.
Ще е страхотно и ако успеем да се видим.Аз ще съм там м/у 03.08 - 05.08.
Активен
Djudit
Новак
«
Отговор #413 -:
юли 29, 2009, 13:59:54 »
Момичета искам да Ви питам как си запазихте ресторанта. Днес звъннах в Палас, защото там има най-ранна свободна дата да попитам как мога да си запазя датата. Притесняваме факта, че заминаваме на почивка в неделя и след една седмица някой да не би да ми е взел датата. Там ми отговориха, че зависило от бройката на хората и менюто и това беше. А ние дали ще имаме точен списък скоро
И от толкова рано ли си решихте менюто.
Активен
bubka
«
Отговор #414 -:
юли 29, 2009, 14:29:59 »
Цитат на: Yaci в юли 29, 2009, 13:18:22
Вече нямам търпение да изляза в отпуск и да отидем до Кз,за да доуточняваме нещата.
Ще е страхотно и ако успеем да се видим.Аз ще съм там м/у 03.08 - 05.08.
Eхх, все се разминавам с теб аз. Ние ще сме уикенда, т.е. на 7-ми след работа идваме и до 9-ти
Djudit
, кое зависи от бройката и менюто - дали ще ви запазят дата ли? Това ми се струва странно и не особено адекватно от тяхна страна. Тъй като Палас и Зорница са на един собственик, ме съмнява да е толкова различна политиката им. Ние бройката и менюто ги дадохме 2-3 дни преди сватбата и нямаше проблем.
Палас е много хубав ресторант, но едва ли побира повече от 50-60 човека, като броим все пак и някакъв дансинг да остане. Аз лично много го харесвам, но ние бяхме повече и пода му е с червен мокет, който не ми се връзваше на украсата - затова не бяхме там, всичко друго ми хареса много
Идете и говорете на място, защото си спомням аз каква Одисея преживях като опитах да говоря с един сервитьор там за кетъринг - супер невъзпитан беше.
После обаче, с управителя на място се разбрах добре и нямаше проблем
Успех и скоро да се похвалите с ресторант. Предполагам останалите в града са ти ясни и няма нужда ги изброяваме пак, но все пак - в началото на темата мисля ги има - от времето, когато аз търсех такъв и момичета от Казанлък са споделяли мнение.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #415 -:
юли 29, 2009, 15:31:30 »
Djudit
и от мен... ние намерихме собствениците на аква парка още януари и си запазихме датата- просто ги попитахме дали и свободна и дали можем да си направим сватбата там. Те казаха че е свободна и така. Меню, кетъринг и т.н. ги дадохме седмица или две преди сватбата, а брой гости в денят преди сватбата. Колко човека ще е сватбата ви?
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #416 -:
юли 29, 2009, 15:32:26 »
Джудит, бройката на хората ви е за ориентация, защото както казва Бубка има малки,средни и големи ресторанти. Седнете и горе - долу нахвърляйте именцата / няма начин да незнаете кои от вашите приятели или близки искате да са на този ден с вас/ и така ще си определите ресторанта.
Извинявай, но аз неразбрах , защо не ви устройва 31.10.
Активен
Djudit
Новак
«
Отговор #417 -:
юли 30, 2009, 08:25:08 »
По принцип в града ни ми харесват точно за този повод 2 ресторанта като се има в предвид и горе долу бройката на хората. Това са Зорница и Палас. Предпочитам Зорница, защото е много просторен ресторант,а и тази тераса .... И затова като друг вариант остана Палас. Не ни устройва 31 октомври, защото ще съм на края на 5-тия месец и може да съм станала търкаляща се топка, пък и предполагам, че няма да ми е много удобно. А иначе горе долу сме се ориентирали за 70-80 човека. Аз съм присъствала там на сватба с малко повече хора и беше много хубаво. Имаше място за всички.
Активен
anellly
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #418 -:
юли 30, 2009, 08:54:58 »
Не се притеснявай за коремчето - аз ще съм в шестия месец!
Активен
bubka
«
Отговор #419 -:
юли 30, 2009, 12:04:05 »
Цитат на: Djudit в юли 30, 2009, 08:25:08
А иначе горе долу сме се ориентирали за 70-80 човека. Аз съм присъствала там на сватба с малко повече хора и беше много хубаво. Имаше място за всички.
Аз не разбрах, в Палас ли си била на сватба със 70-80 човека? Не знам как подреждат там за сватба - не съм гледала разположение.
Ние бяхме точно 84 в Зонрица и беше доста добре като пространство, можеше определено да побере още малко хора, но беше страшен задух - не разбрах защо не работеха всички климатици още от начало. При вас поне вече няма да е такава жега, дори и да са повече хората
anellly
, като казваш 6-тия месец, се сещам ние като изтеглихме по-напред датата (първоначално искахме 12.09) всички мислеха, че съм бременна, независимо че от момента, когато я сменихме, до края на юни имаше точно 9 месеца и щеше да е доста екстремно от моя страна да съм буквално на път да раждам и да сменя нарочно датата тогава
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...