Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 05:37:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченски рокли !!!!! част 6  (Прочетена 176277 пъти)

rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: декември 17, 2008, 11:31:18 »

dani_xxx, писах ти на Лични, но май кутията ти е пълна...
Имаш страхотни снимки и още по-страхотна рокля! Исках да те помоля на малко повече информация за нея...  Моляяяяя!
cinderella, и твоята вече поръчана рокля е много красива. Поздравления!!!
 give_rose и поздрави на всички!
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: декември 17, 2008, 11:34:16 »

Синдарела роклята е страхотна! Ще бъдеш прекрасна булка! Поздравления за добрия избор!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: декември 17, 2008, 11:36:34 »

Много красива рокля си избрала Синдерела, поздравления и от мен! Очаквам с нетърпение снимки на 31 март Wink
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: декември 17, 2008, 12:32:51 »

сиси_петрова, последната рокля (с панделката под бюста) е много красива, но според мен, зада изглежда по този начин, трябва да имаш точно такива пропорции като на модела  Wink, т.е. висока и много много слаба. Роклята е много изваяна и ще прилепне само на много слабо момиче. Не че на друга фигура нямада изглежда добре, просто няма да е това на снимката.
мила аз вече минах по този път просто предлагам на тези, които още са в процес на избиране. Моята беше доооста голяма рокля smile успех на всички с избора си.  give_rose
Активен
tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: декември 17, 2008, 12:36:08 »

Всички ще бъдете страхотни булки!  good Wink Аз се бях спряла на рокля без обръч, но след толкова мнения, че обръчите въобще не пречат, вече се колебая много. pardon blush Дано в Асеновград "срещна" моята рокля...
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: декември 17, 2008, 15:30:12 »

Cinderella според мен първият модел е най-добър.Стои изчистено и стилно.Добре очертава  бюста и кръсчето ти е слабичко.Вторият модел ми се виждамнго натруфена долната част А що се отнася за третият модел с който си се снимала нещо не ми допадат презрамките на ръцете правят те много едра в областа на гърдите и ръцете.Незнам може и от снимката да изглежда така.Иначе като цяло и трите модела с които си се снимала са много хубави, но аз определено съм за първият
tonibonboni вАсеновград има огромен избор от рокли така че все ще намериш ако не същият то подобен модел на това което търсиш.В краен случай може да поръчаш да тия ушият. Аз  в крайна сметка си я уших след като не намерих модела който исках.
« Последна редакция: декември 17, 2008, 15:33:17 от katya_79 » Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: декември 17, 2008, 17:59:25 »

Благодаря ви на всички момичета, много се радвам  вече се поуспокоих малко, пожелавам на всяка която търси да намери своята рокля мечта и да се чувства истинска принцеса в нея.

Взех я stasi_ge  :danceg:сега нямам търпение да стане готова  blush

katya_79 първия модел ми стои добре но изобщо не е мой тип, аз харесвам по натруфени явно smile последната снимка май не трябваше да я качвам, защото само аз си добивам някаква представа от нея  ROFL а иначе той също ми потчертава тънката талия много добре, но когато се завърже добре отзад - на последната снимка не съм завързана, и аз съм против презрамките и съм си я поръчала без такива, били подвижни и ще си ги махна, също много ми хареса че самото бюстие е доста твърдо и здраво, веднъж като се завърже няма мърдане, много добре прилепва и е мн удобно. Вече я поръчах и мн се радвам  yahoo
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: декември 17, 2008, 21:37:59 »

Cinderella рокля та ти е много хубава,поздравления  *THUMBS*Ще бъдеш прекрасна с нея!!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: декември 17, 2008, 21:54:01 »

Cinderella,поздравления за роклята,мила! :bravo:Много е хубава/а и щом си я усетила/! yahoo
Много се радвам/междудругото и първият модел ти стои много добре/,но...изборът е направен! Wink
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: декември 17, 2008, 21:57:53 »

dani_xxx ще споделиш ли и с мен от къде е роклята ти,защото наистина е много хубава. *THUMBS*Била си прекрасна булка! give_rose
Активен
Rapunzel
Професор
Публикации: 393

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: декември 18, 2008, 04:33:36 »

Благодаря ви и на вас lady_in_love и Pisetata много се радвам, че ви е харесала на всички, сега съм мн по спокойна. Успех на всички в търсенето на роклята мечта!
Активен
dani_xxx
Любопитен
*
Публикации: 33

г-жа Петрова

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: декември 18, 2008, 07:44:13 »

Благодаря за хубавите думи мили дами!!!
 :bravo:И вие всички сте страхотни!
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: декември 18, 2008, 08:29:19 »

Cinderella дано не съм те обидила.Явно на снимката не е излезнала много добре още повече щом не е била завързана отзат.Виждам че имаме еднакво виждане за някои неща. Важното е да ти  е удобна и да усещаш че тя е твоята рокля.ЧЕСТИТО за поръчананият модел и чакаме снимки, ако може преди важният ден..  give_rose
Активен
tsvet_3
Професор
Публикации: 484

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: декември 18, 2008, 09:55:57 »

здравейте! току що се регистрирах. предстои ми сватба през юни и просто незнам откъде да започна. ще съм благодарна на всички съвети. най-вече за намирането на мечтаната рокля. сватбата ще е в пловдив, ако знаете някой хубав магазин със сносни цени ще съм ви благодарна да споделите! god
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: декември 18, 2008, 10:08:15 »

tsvet_3, защо не пробваш с рокля от Асеновград. Що си в Пловдив ти е близо, а можеш там да си намериш рокля от 200 до 2000лв. че и повече
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: