Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 21:36:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на бебеправещите 5
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на бебеправещите 5 (Прочетена 164863 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Клуб на бебеправещите 5
«
Отговор #75 -:
октомври 07, 2008, 16:24:01 »
Няма "отърсване" когато очакваш 2 чертички - търсиш всякакви сигнали от тялото си за съжаление. Аз съм намразила тесотовете вече, тъй като всеки месец ми закъсняваше
Ама какво да се прави - при някой става неочаквано, при други бързо , а при такива като мен .... някога си.
Дидето е права - позитивно мислене. Всичко е психика и въпреки, че го знам - ми не мога да не мисля, само се заблуждавах, че уж не съм го взела толкова навътре.
Сега обаче съм решила да я карам без да го мисля ама хич. Важното е да сме живи и здрави момичета, и да ни обичат мъжете ни - както и ние тях, другото само ще дойде когато му е времето. Млади сме - радвайте се на живота
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #76 -:
октомври 07, 2008, 18:24:56 »
И аз гледам да не се самонавивам, ама понякога ме обхваща паника. Ясно ми е, че е нормално да не стане от раз, но пусто нетърпение
.
Комшиите от 10 минути скърцат леглото
, дали и те не правят бебе
?!
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #77 -:
октомври 07, 2008, 20:34:08 »
Аз да ви кажа в началото се самонавивах и много го изживявах.Ама в един момент незнам как ама взе че ми писна да рева над тестовете и като ми дойде цикъла.И просто спрях да го мисля.Ама сега кот ви кажа че ние сме много несиорзни и от дъжд на вятър работим по въпроса само когато ни си иска и чувстваме желание и май когато трябва тогава не ни се иска.Решили сме няколко месеца да се опитаме да сме по сериозни.Ама да видим дали ще у спеем и по препоръка на доки трябва да засичам овуто да видим кога е че нали ми е дълъг цикъла.Сега като спра с хапченцата ще ходя и на цитонамазка че нали имах едно възпаление заради настинката и едно течение.
незнам защо ама напоследък хич не ми е притеснено а ми е едно лека и хич не го мисля вече дали ще стане дали е станало и т.н.Може би идва един такъв период.
Нели мила хайде стегни се.Ходихте ли на изследвания.Мила трябва да намериш нещо друго за мислене.Аз преди апартамента и аз бях кълбо от нерви и много рев изревах.Имаше един период дето вървях с милото по улиците и като видим бременна аз почвах да мрънка-ето всички са бременни само аз не съм.Ама вече не ми пука.и аз един ден ще съм бременна.Просто моето време не е дошло.Аз съм толкова отдавна тука че на моменти си мисля че тези дето заедно влезнахме в клуба родиха че някой и забравиха че са раждали.Ама така е както е казала Вероника при всеки е различно.
Айде горе главите всички и само напред.
Активен
Nelkata
Сватбар
«
Отговор #78 -:
октомври 07, 2008, 21:51:13 »
Gucci ,и аз като теб съм тук доста време и скоро се бях замислила по-същия въпрос ,че момичетата влизат и излизат от темичката ,а аз още съм си тук , но това не ми е болката . Аз все още съм в този момент на очакване всеки месец и голямото разочарование .Зная ,че ако още един два месеца не стане съм решила да почнем със изследвания.
Разбира се ,че ще се съвзема ,но просто на моменти ми става мъчно от случващото се и ми се иска да го споделя с някой ,който наистина ме разбира , а това е човек ,който го е изпитал.
Активен
Вероника
«
Отговор #79 -:
октомври 07, 2008, 23:46:18 »
Eй, ей мацки
, ще ви нашляпам
Какви са тия излияния - ей момичета, знам, че не е хубаво ама здрави ли сте????? обичани ли сте????
Има една приказка "Господ, има план за теб" Недейте толкова да задълбавате, че ще объркаме плановете.
Нашите проблеми за нищожни в сравнение със стотиците семейства, които чакат Инвитро или са вече на кой знае кой опит. Питате ли тези жени как се чувстват, аз им се възхищавам на силата и огромното търпение и вяра. Дано все по-маклко да бъдат семействата с такива проблеми, нали?!
Ще дойде и нашето време споко. Може би този месец не е нашия, може дори тази година да не е нашата.
Бъдете силни жени за да имате здрави деца, бъдете оптимисти за да ви се случват само хубави неща!!!
Целувки
и нали знете - тук сме за да се подкрепяме и за да не става бебеправенето скучно - все пак трябва да е най-приятното изживяване, а не задължение
Сложете розовите очила, усмихвайте се и смело напред
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #80 -:
октомври 08, 2008, 08:35:22 »
Благодаря ти Вероника, имах нужда някой да ми се накара и да ми избие черните мисли от главата. Дано си права и на всички нашия месец да дойде скоро. Успех момичета
Активен
ilkata
Ентусиаст
«
Отговор #81 -:
октомври 08, 2008, 10:19:57 »
Rodi ,
МИЛА каде се изгуби? какво стана с изследванията?
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #82 -:
октомври 08, 2008, 16:34:54 »
Мащки, аз днес отивам на консултация за акупунктура. Стискайте палци да имам успех с това лечение.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #83 -:
октомври 08, 2008, 16:37:02 »
Момичета това са изследванията, кажете как мислите има ли нещо тревожно
LH 4.38 mlU/ml
референтни Жфол.ф. 2-15 лут.ф. 0,6-19 цик.пик 2-105 М 2-12
FSH 5.49 mlU/ml
референтни Жфол.ф. 3-20 лут.ф. 1-12 цик.пик 9-26 М 1-8
Prolaktin 226.36 mlU/ml
референтни жени 29.47-513.04 мъже 34.13-397.92
Etradiol 140 pmol/L ф.ф. 143-694 лут.ф 345-1864 цикпик 176-1134 М 73.4-282.59
Активен
Дидето
Баш Майстор
«
Отговор #84 -:
октомври 08, 2008, 16:41:18 »
боже Роди нищо не ми говори това много съм боса а те не ти ли обясниха в лабораторията какво означават тез работи
Активен
Вероника
«
Отговор #85 -:
октомври 08, 2008, 16:42:14 »
Мири всички палци ще стискам мила - дано скоро да има добра вест от теб
Роди, изглежда ми всичко ОК
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #86 -:
октомври 08, 2008, 16:43:03 »
лх/фсх е добро,Пролактина ти е ок.
Естрадиола ти е нисък.А той е показател за качествена яйцеклетка.но по принцип не се плаши той е динамичен хормон и го пусни по късно през цикъла или другия месец.Ако си с по дълъг цикъл в началото той може да е по нисък както е при мен и после да нарастне в следващите фази на цикъла.
Прогестерон ще изследваш ли мила.Друго изследване през другите фази препоръчала ли ти е.
Дано съм помогнала но все пак аз не съм лекар.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #87 -:
октомври 08, 2008, 16:45:38 »
Каза ми за сега само тези неща а като ги жиди ще ми каже за другите дали да ги изследвам
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #88 -:
октомври 08, 2008, 20:12:55 »
И според стойности ти са добре, горе-долу са като моите, а доктора ми каза, че са ми ок. Само естрадиола ти е по-нисък от моя. Така, че и аз съм на мнение след време пак да го пуснеш. Бъде спокойна и пиши като говориш с лекаря. Как е с главоболието и симптомите на грип?
«
Последна редакция: октомври 08, 2008, 20:14:44 от reni79
»
Активен
mariana
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
октомври 09, 2008, 07:51:12 »
Цитат на: gucci в октомври 08, 2008, 16:43:03
лх/фсх е добро,Пролактина ти е ок.
Естрадиола ти е нисък.А той е показател за качествена яйцеклетка.но по принцип не се плаши той е динамичен хормон и го пусни по късно през цикъла или другия месец.Ако си с по дълъг цикъл в началото той може да е по нисък както е при мен и после да нарастне в следващите фази на цикъла.
Подкрепям
, но най-добре лекарката ти ще разчете резултатите
Изследвай си и прогестерона. На мен ми бяха пуснали и тестостерон, но явно при теб са преценили, че не е нужно. Знам че от голямо значение е и хормона на щитовидната жлеза TSH за това можеш да направиш и една консултация с ендокринолог
«
Последна редакция: октомври 09, 2008, 07:52:57 от mariana
»
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]