Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 17:06:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 5  (Прочетена 164763 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 07, 2008, 12:31:45 »

Много съм съгласна с Тони че хормоните се правят на няколко пъти.Моите даже ги изследваха на 3 пъти пред първия цикъл между 3 и 5 ден от  цикъла след това след доказана овулация и после още един път.И след това три месеца под ред по веднъж само между 3 и 5 ден на цикъла.Роди стискам палци всичко да е наред.
Активен
ilkata
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 07, 2008, 12:32:19 »

Rodi мила надяваме се всичко да е ок, ще чакаме да пишеш.. а аз да ви кажа ли мили мои че май ще да съм бременна  smile не смея да се радвам все още защото по принцип трябва да ми дойде другата седмица. говорих с кака си която е в деветия месец и я чакаме всеки момент... та с нея разговаряхме надълго и нашироко и ми каза че е мн възможно да съм бременна (това зацапване, честото ориниране).  но както ви казах не смея да се радвам защото нищо не се знае,другата седмица всичко ще излезе на яве.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #62 -: октомври 07, 2008, 12:56:03 »

ilkata, зацапването и честото уриниране наистина са признаци  good Но най-добре си изчакай датата на цикъла или пробвай с тест за ранно диагностициране.
Активен
ilkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 07, 2008, 12:57:46 »

Слънце чесно казано не съм срещала и чувала за такъв тест, шуарчек (или там както беше) такъв ли е?
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 07, 2008, 13:06:28 »

Слънце чесно казано не съм срещала и чувала за такъв тест, шуарчек (или там както беше) такъв ли е?
Kakбе тоя тест с онази реклама - оф не се сещам кво пееха сега, ето го теста:
Активен
ilkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 07, 2008, 13:08:38 »

за същия става въпрос но аз винаги съм си мислела че можеш да го правиш след закъснение, а не преди да ти е закъсняло  give_rose
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #66 -: октомври 07, 2008, 13:15:30 »

От момичетата във форума знам за един тест за ранно установяване на бременност - казва се Престо. Използва се още преди датата на цикъла. Може би има и други марки.
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 07, 2008, 13:21:11 »

За ранно диагностициране се ползва теста Престо. Той успява да хване след 7 дни от евентуалната дата на зачеване. Поне такава му е идеята, но и на него пише, че е надежден едва при 69%. Но това е нормално.
ilkata, най-добре изчакай да му дойде времето, защото има опасност да се навиеш, а после да се разочароваш. Успех и дано правилно да се усещаш smile.
Активен
ilkata
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 07, 2008, 13:46:36 »

права си danieIa. аз съм мъжко момиче и мога да стискам зъби ще изчакам още 8 дни и тогава каквото дойде
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 07, 2008, 14:06:29 »

И аз така си чакам smile, ама няма как. Гледам да не мисля много-много. Признавам си, че и аз вече си направих два теста, нищо че трябва да ми идва чак след 5 дни  funnytooth funnytooth funnytooth Ама пустото му любопитство!
Иначе в един друг форум, четох тема за първите признаци на бременност. В крайна сметка стигнах до извода, че при всеки е различно. Около 30 страници се пишеше как ти се ходи до тоалетна, как не ти се ходи до тоалетна, как ти се ходи до тоалетна, но само сутрин, или пък само по голяма нужда  funnytooth, как те боли корема долу, как те боли корема горе, как не те боли корем, как те свива левия, десния яйчник, как се подуваш, как ти се яде сладко, солено, кисело, пица, сладолед, как хич не ти се яде, как ти се схваща левия крак и дясната ръка....
В крайна сметка даже и да не си бременна, все на половината от тези неща ще отговаряш.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 07, 2008, 14:16:02 »

Жестока е рекламата!Както пееше детенцето на една приятелка:"...ако има две черти-бързо,бързо му звънни...временна си вече ти!..."
Извинете ме за Offtopic blush
Пожелавам успех и съвсем скоро на всички ви по една хубава временност!
« Последна редакция: октомври 07, 2008, 14:26:10 от Rossistela » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: октомври 07, 2008, 14:27:08 »

И аз така си чакам smile, ама няма как. Гледам да не мисля много-много. Признавам си, че и аз вече си направих два теста, нищо че трябва да ми идва чак след 5 дни  funnytooth funnytooth funnytooth Ама пустото му любопитство!
Иначе в един друг форум, четох тема за първите признаци на бременност. В крайна сметка стигнах до извода, че при всеки е различно. Около 30 страници се пишеше как ти се ходи до тоалетна, как не ти се ходи до тоалетна, как ти се ходи до тоалетна, но само сутрин, или пък само по голяма нужда  funnytooth, как те боли корема долу, как те боли корема горе, как не те боли корем, как те свива левия, десния яйчник, как се подуваш, как ти се яде сладко, солено, кисело, пица, сладолед, как хич не ти се яде, как ти се схваща левия крак и дясната ръка....
В крайна сметка даже и да не си бременна, все на половината от тези неща ще отговаряш.
Ххихихихи - така е Дани, при всеки е индивидуално, а когато и очакваме , незнем дали не си внушаваме някой от признаците.
В едно обаче съм сигурна и чела -когато бременността е 1-ва - много трудно може да си разчетеш признаците на бременност.
Роси , вярно беше такава песничката -много хубава реклама
Аз също пожелавам на всички скоро да са във "временното" състояние  smile blum tease
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 07, 2008, 15:16:21 »

Да и аз много пъти като ми закъснява разни симптоми имах то не бе пишкане гадене сънливост и само се навивах.Аз на симптоми вече не вярвам.Вярвам на това да видя двете чертички и лекаря да каже Да моето момиче бременна си.Дано при вас симптомите да са верни и да има две черти.

А тази песен много ме забавляваше.Имаше нещо от сорта Пешо е невинен.
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 07, 2008, 15:56:10 »

Да ,момичета , прави сте за тези симптоми , че от самонавиване почваш да усещаш какво ли не .Аз последните месеци даже имах болки в кръста и накрая нищо.  blush
Как успявате да се овладеете и да не мислите за това ,аз не мога колкото и да се опитвам ? А със всеки изминал месец ми става все по-тежко и болезнено . angry
Активен
Дидето
Баш Майстор
**
Публикации: 1523

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: октомври 07, 2008, 16:10:44 »

ПОЗИТИВНО МИСЛЕНЕ това му е майката силно го искайте мечтайте го представяйте си го иииии хоп то ще се появи  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: