Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 00:18:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на бебеправещите 5  (Прочетена 164916 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: октомври 06, 2008, 12:58:59 »

Bulechka ...честно ли? Страхувам се от това което може да покаже теста, лошото е че и от една и от две чертички ме е страх. Честно тъпо е за обяснение, но.... де да знам, не е планувано, но ако се е случило...ох....странно ми, в момента дори сигурно пиша адски тъпо и неразбираемо. В момента си внушавам че е много вероятно да станем трима, в същото време пред хората твърдя колко много неискам сега да имаме бебе! Иии разбираш ли сама се навивам ту в едната, ту в другата крайност и всеки път вярвам в това, коеот ми изнся. Един тест би ме свалил на Земята и би ми показал нещо категорично....и ще убие една от двете ми "лъжи", с които залъгвам себе си и хората около мен!  blush
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 06, 2008, 13:38:50 »

И аз като Танчето мисля, че е добре да си направиш тест. Поне ще знаеш каква е причината. Дори и да не е плануване бебето идва тогава когато му е писано. Успех в узнаването на истината. good
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: октомври 06, 2008, 14:25:26 »

Момичета имам едно питане :)понеже утре с м на изследвания за хормони , а съм мако настинала и пия едни хапчета - та дали тези хапчет ще дадът отражение върхурезултат на хормоналните изследвания . Как мислите сладурани мои
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 06, 2008, 14:30:20 »

Говори с лекарката си.Зависи от хапчетата.Само да ти кажа за хормоните че е на гладно всичко и без кафета чайове и т.н.Дори водата не трябва да е в големи количества.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: октомври 06, 2008, 14:37:47 »

Лошото е че лекарката е в отпускаи незнам какво да правя, а хапчетата не са антиботик а за пресичане на настинка казват се Isoprinosine.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 06, 2008, 14:41:43 »

Звънни и на мобилния не се притеснявай тя за това е лекар да е на разположение.Мога да ти дам ако искаш телефона на моята да я питаш.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #51 -: октомври 06, 2008, 16:02:44 »

gucci радвам се че при теб нещата се нареждат  good
Gergancheto, направи си един тест  good
Успех, момичета,дано скоро се похвалите!
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #52 -: октомври 06, 2008, 16:13:59 »

Момичета, търпение му е майката, а също и редовни опити  smile
Аз съм пила Дуфастон за регулиране на цикъла и не ми повлия по никакъв начин на теглото, но явно при различните хора действа по различен начин. (Лекарят ми каза за Дуфастона, че ще ми го предпише пак, когато реша да забременявам  pleasantry ) И пак обратно на вас, на мен билковите таблетки не ми помогнаха. Но все пак става дума за различен проблем.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 06, 2008, 16:24:41 »

Moмичета ето ме и мен  cap
Аз както писах преди временно се отписвам ама това не ми пречи да ви наглеждам и да ви изпращам повече позитивизън - Успех и скоро в другите темички да ходите.
Аз искам само да се пооплача, че вече седмица съм и на противозачатъчни по предписание  blum
След злополучната бременност предния месец и след като ми дойде МЦ всичко уж се нареждаше.
След като ми свърши обаче почна пак едно кафяво - с две думи кръв ама много малко количесто, която като си взаимодействала с ..... (незнам си кво) и изглеждала кафява, после взе да червенее и така - взех да си кървя извънменструално. Ходих  тук пак при доки - тя ме прегледа всякак и каза, че няма видима причина - незнам защо не ми изследва хормоните  pardon ЧХГ ми пада ама още го имаше около 130 беше преди 1 седмица. Така тя ми изписа противозачатъчни - Ясмин, за да спре. Да ама още си цапам. Та така... добре съм си уж - мисля 3 месеца да ги пия тия хапчета и без това трябва да се пазим толкова време.
Сега съм кълбо от хормони и чувства - ей такава не съм била, реве ми се на някой реклами или някакви нищожни сценки - мъжа ми само ми се смее - ужас, ама хич не му е смешно като се развихря и ме удари другата крайност  Girl_hide
Та така, надявам се след 3 месеца да съм си ОК и всичко да стане както трябва.
Друго пък което ме стресира е косопадът ми - ужас, казвам ви няма такъв косопад - това е следствие от инжекциите. Сега искам не искам ще се подстрижа -а аз исках оше по-дълга да ми стане косата -ама какво да се прави - ще избарам някоя друга прическа.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 06, 2008, 16:57:45 »

Ох звъня на лекарката да я питам дали да си правя изследванията въпреки хапчетата които пия, ама телефона и е изключен и незнам какво да правя. Какво ще ме посъветвате момичета  sad
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 06, 2008, 17:10:01 »

Роди, къде ще правиш изследванията?
Кой ти ги насрочи?
Като идеш трябва да кажеш какво взимаш.
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 07, 2008, 07:19:35 »

Роди аз чак сега виждам терзанията ти и може и да е късно,но когато аз трябваше да си правя хормоналните изследвания бях болна и на антибиотик и лекарката ми каза,че няма проблем :girl_wink:Така че при теб пък съвсем не виждам проблем,по-вредното за хормоналните е да си нервна и притеснена-това оказва много по-голямо влияние на хормоните,а не химията :girl_wink:Да не говорим,че изследвания направени само веднъж не са окончателни,ако има съмнения за някакъв проблем обикновено те карат да ги повториш няколко последователни месеца за да се проследи движението на хормоните,а и да се отхвърли вероятността отклоненията да са били инцидентни за съответния месец само...
Вероника тези настроения са напълно нормални-та ти си кълбо от хормони и смесени чувства в момента-веднъж заради случилото се и втори път заради ясмина...Така че поплачи се на воля и гледай да занимаваш съзнанието си с нещо друго и скоро всичко ще е наред,3-те месеца ще минат бързо,а после кой знае... girl_wink give_rose
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: октомври 07, 2008, 11:47:16 »

Момичета благодаря за отговорите  smile аз вси пак отидох и си пуснах изследванията и слетобяд ще ги взема и ще ви пиша какви са резултатите. Аз се консултирах с една мед.сестра и тя каза че не би трябвало да даде отражения хапчето което пия, ама да видим.
Вероника  мила гинеколожката ми каа да си ги направя тези изследвания и ми каза в коя лаборатория да отида- бая пари ми взеха за 4 хормона 58 лв. Но понейе бележката беше за тази лаборатория  не посмях да отида на друга, но а в бъдеще маи ще ходя на лабораторията която ми каза Тони там са по евтини изследванията. Ама нали знаете пустии страх да не каже псле защо на друга лаборатория съм ходила и се набутах ама здраве да е smile
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 07, 2008, 12:04:09 »

Роди, сигурна съм, че всичко ще е наред с изследванията. Чакам да кажеш. И аз като си правих изследванията ми излязоха някъде около 50 или 53лв.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 07, 2008, 12:05:48 »

Ми те горе долу токлкова щяхада ми излязат в другата лабораторияза която Тони ми каза ама аз дадох тук 58лв. ПОсле ще пиша какви са резултатите
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: