Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 13:36:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Stassi 18.10.2008
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
16
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Stassi 18.10.2008 (Прочетена 64552 пъти)
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
Отг: Сватбата на Stassi 18.10.2008
«
Отговор #30 -:
октомври 08, 2008, 10:07:58 »
Благодаря ви много момичета за мненията и пожеланието
Относно калъфите и покривките - ДА вече твърдо реших че ще има калъфи, а няма да има покривки. Снощи даже си поръчах по интернет и листенца от рози, а вместо кристали реших да сложа едни кристални бонбонки (видях ги в Метро). Така хем ще имам ефектна украса, хем хората ще могат да се подслаждат от време на време.
Започнах приготовлението на подаръчетата за гостите - вече съм почти готова и скоро ще ги снимам и ще ви ги покажа, както и всички останали неща.
Kikolina, утре ще пусна снимка на бижутата, които вчера си купих. Много си ги харесах
. Има перли+камъни . Много е красиво
. Купих си го от центъра, едно магазинче срещу Тера Нова. А обиците си ги купих от едно магазинче срещу Търговския център на Мусала. Аз лично се спрях на имитационна бижутерия, защото по принцип си нося смесено бяло+жълто злато, но за сватбата жълто няма да ходи. Трябваше ми нещо бяло+перли, така че прецених да не давам сума ти пари за нещо, което няма да сложа повече, пък и имитационната бижутерия е доста ефектна...
За бонбонките - днес ще се размотая да видя какво ще открия и пак ще пиша какво е станало. И аз си мислех за тези бонбонки бон и бон, но сякаш предпочитам да са кръгли от рода на еМеМ.
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #31 -:
октомври 08, 2008, 10:13:34 »
Браво за бижутата
чакаме снимките ДА
Давай за бонбонките че няма време
така се вълнувам и аз,много съжелявам че няма да ме има да дойда да те зърна в Големият ден
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #32 -:
октомври 08, 2008, 10:18:05 »
момичета,
относно украсата по масите, вижте в магазин Джъмбо, на бул. България, до Била.
За нашата сватба взех 3 големи свещи за стойките с цветя, 4 розички - бяха бели, но като ги запалихме видях, че светят в различни нюанси, добре, че ги бях уцелила сходни; имаше много и различни плуващи свещи; и някъде към 30бр. по-малки и ароматни свещи за масите на гостите; дадох 50лв. общо;
имаше и много други неща за украси по масите, но аз вече си бях набавила досат от нещата...
препоръчвам ви го, заради цените
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #33 -:
октомври 08, 2008, 17:04:31 »
то тука няма Била
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #34 -:
октомври 08, 2008, 20:13:00 »
Момичета, сложих в галерията ми всички нови покупки.
Ще чакам да си кажете мнението какво мислите...
Дано ви харесат нещата
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #35 -:
октомври 09, 2008, 07:24:43 »
Stassi много са ти хубави нещата
а тези плетените кошнички за гостите ти ли си ги прави, много са оригинални.
и колието е ефектно, абе всичко....ще бъдеш една красива булка
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #36 -:
октомври 09, 2008, 10:27:20 »
Благодаря ти много echy_
Да, кошничките за гостите ги правихме собственоръчно в къщи. Баба ми ги оплете, баща ми надписа картичките (че пише доста красиво), а аз ги оформих (залепих розичките и мускалчетата). Абе въобще луда картинка. 130бр. - вкъщи даже се майтапим че сме се превърнали в една малка фабрика за подаръчета
Аз днес остана да гледам за букета и букета на колата. Много сложна работа. Немога да си харесам къде да ги правят и това си е. Останаха ми още 2-3 цветарници и после ще му мисля. Оффф, как не обичам да вземам такива решения. Все си мисля че на другото място щеше да бъде по-добре и по-красиво и т.н.
А иначе вече съм изпаднала в пълна паника че пропускам нещо голямо и няма да имам време после за него. Гадост...
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #37 -:
октомври 09, 2008, 10:34:27 »
Аууууу Стаси много красив Ти е комплекта бижута и на мен също много ми харесаха кошничките,и обувките са много яки.За букета мога да Ти препоръчам и даже заведа ако искаш сега в събота и аз ще поръчвам мойте за мен и колата в Гардения,момичетата са много сръчни и изобретателни,ще се съобразят с всяка претенция.Браво на Теб и баба и татко Ти
,личи си от къде си наследила да Ти идват нещата отръки - поздраления за което.А това за времето и с мен е така гонят ме карастанчовите вече че нямам време за нищо.
Ако искаш да се уговорим да се видим,ако искаш да Ти обесня къде да отидеш ако искаш още днес,кажи
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #38 -:
октомври 09, 2008, 15:19:19 »
уф, бул. България и Била, ама в София.....
Стаси, на мен също много ми харесват твоите нещица!!!!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #39 -:
октомври 09, 2008, 15:41:30 »
Стасииии много са ти хубави не6татааа
Поканите на сватбата на бративчедка ми бяха почти съ6тите като твоите...много са сладки...
Поздравления...
хайде почти не остана...6те чакаме да видим и всичко това в действие...
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #40 -:
октомври 09, 2008, 19:43:37 »
Kikolina, благодаря ти много. За жалост прочетох постинга ти чак сега. Аз днес вече поръчах букета, украсата на колата и бутониерите в магазин Джунглата. Днес доста пообикалях, разгледах доста каталози и в крайна сметка избрах този магазин. Момичетата и тук бяха страшно отзивчиви, а мъжът направо ме срази с много точни обяснения, съвети и цялостно оформление. Доверих им се напълно и искрено се надявам да не се разочаровам. А и като цена не ми излезе никак много (букета 60 лв., украсата на кола 90 лв., бутониерата на 5 лв.).
Ето този букет поръчах, но на мястото на големите розови рози ще има рози бордо, обвити в кокос. Иначе всичко друго се запазва. Много си го харесах. Дано стане същия, даже по-красив
Е, след 18.10 ще ви кажа как са се справили и дали съм била доволна.
Но ти все пак ако нямаш компания за букета - аз утре имам свободен ден така да се каже
, защото само имам като задача да ходя на маникюр, така че ако искаш пак може да дойда с теб, хем да пием някъде кафенце.
Иначе много благодаря и на другите момичета за мненията. Наистина се радвам че са ви харесали, защото аз през моя поглед винаги имам резерви и е добре да чуя и чужди мнения.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #41 -:
октомври 10, 2008, 17:28:24 »
Леле букета е страхотен, а бордото така ще изпъкне нямам думми
Стаси нещата ти са страхотни и е нормално да имаш резерви и аз бях така до края, но съм сигурна, че всичко ще е ОК.
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
октомври 11, 2008, 11:01:58 »
Ама то не останало време и до вашата сватба!
Приключихте ли вече с подготовката?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #43 -:
октомври 11, 2008, 18:18:32 »
Благодаря magi_st, дано наистина всичко е ок
Ами да, dorina79, почти приключваме вече. Днес говорих с декораторката и поотучнихме нещата. Разбрахме се понеделник да се разберем напълно. Поръчахме днес и тортата - двуетажна, колкото да има нещо за ритуала с рязането, а иначе на гостите поръчахме същите пастички като тортата. Остана само да се видим вторник сряда с оркестъра и видеото+фотото да се уточним. Роклята към вторник сряда ще е готова. Общо взето всичко върви към приключване и подреждане на нещата.
Забравих да ви кажа, че най-после си взех чашите. След три връщания, сега вече изглеждат доста по-добре и културно.
А, забравих също че записах маникюр в Хубава жена. Дано остана доволна и оттам...
Та, май така вървят нещата засега.
Като имам нещо ново пак ще ви пиша.
п.с. Вече е сигурно че няма да имаме покривки от декораторката, а само калъфи. Ще стискаме палци покривките на ресторанта да не са "плачевни".
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #44 -:
октомври 11, 2008, 18:24:15 »
Забравих да ви покажа и букета за колата. Ето го и него. Или по-скоро нещо подобно, защото цветята ще бъдат рози бордо + орхидеи + малки розички бели и мнооооггоооо светно розови + гипсофил (като букета). Дано и тази украса на колата да я докарат от магазина
п.с. Имате ли някаква идея къде можем да си направим снимки на открито с пейзаж морето, някъде където е красиво и ще е отворено по това време на годината. Аз мислех за Сириус, ама не съм сигурна дали е отворено там...
«
Последна редакция: октомври 11, 2008, 18:51:27 от Stassi
»
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5