Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 30, 2025, 19:35:47
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Неговите и нашите приятели!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Неговите и нашите приятели! (Прочетена 75566 пъти)
martididi
Ентусиаст
Нежна бяла в шепи нося любовта ...
Отг: Неговите и нашите приятели!
«
Отговор #45 -:
март 18, 2008, 11:33:24 »
Приятелите са ни общи мойте приятели са и негови,неговите и мои.Моите приятели са в София неговите повечето в Пловдив.Даже изобщо вече не им правим разделение негови-мои.
Поотделно не излизаме,не че не се пускаме,просто ни е тъпо единия като го няма.По женски ходя само на кафенца.Приятелите все ни майтапят,че откакто ни познават сме си като дупе и гащи
Има само един единствен от неговите,който не ми е много на сърце,но пък той много си го уважава
Активен
23
Професор
«
Отговор #46 -:
октомври 16, 2008, 09:53:53 »
побуууут темата
При нас нещата стоят така - той никак не обича да излиза с мен, когато съм с приятелки, а и аз не обичам да излизам, когато са само мъжка компания. Разбира се, имаме си общи приятели, с които излизаме заедно. На мнение съм, че човек има нужда от малко време за себе си - в смисъл да е без половинката. Никога не съм била плътно до него и нямам намерение да го правя, сакън, ако не съм навсякъде с него и той с мен!
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #47 -:
октомври 16, 2008, 10:03:54 »
Напълно подкрепям мнението на
sunny_girl
. Няма нужда да сме през цялото време заедно. Всеки има нужда от лично пространство и време за себе си. По мое мнение тогава хората се обичат повече. То опира всъщност и до уважение на правата на другия. Разбира се не трябва да се прекалява със свободата, че и тогава не е на добре.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #48 -:
октомври 22, 2008, 11:45:22 »
Нашите приятели са общи и в 80% от случаите излизаме или се събираме заедно. Много рядко се случва той да отиде някъде сам с компания или аз с приятелки. Така се получиха нещата от самото начало и в никакъв случай не се чувствам ограничена, че нямам собствено пространство. Аз и нямам кой знае колко близки приятели в София (може би и това е причината винаги да съм се включвала в приятелския кръг на мъжа, а не той в моя).
Явно всичко е много индивидуално и си зависи от човека.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #49 -:
октомври 22, 2008, 20:54:44 »
Моите приятели в България станаха и негови, но имам приятелки , скоито само аз си се виждам. Неговите приятели тук, стнаха и мои , даже в момента временно гледам 14 месечното детенце на най-добрият му приятел, докато намери детегледачка. От друга страна аз си има 3 приятелки, с които поне веднъж седмично си се събираме чисто по женски. Той няма нищо против, а и аз съм казала ,че ако иска да излиза с приятели без мен е свободен , да не се притеснява , все пак всеки има нужда от пространство понякога.
Активен
Leila
Новак
Аз искам!
«
Отговор #50 -:
ноември 07, 2008, 13:56:45 »
С мъжът ми бяхме гаджета 4 години преди да се оженим.Та постепенно неговите приятели станаха и мои,а моите приятели негови.Е,вярно,че има и такива с които си говориш за едно с други за друго,но всички са готини и са разбрани хора.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #51 -:
ноември 16, 2008, 14:43:03 »
Цитат на: fiibi_bg в април 14, 2007, 09:50:08
Имате ли си отделни приятели или с времето познавате всички и те са се превърнали в общи приятели?Или пък той си ходи с неговите някъде,примерно играе футбол,гледат мачове,ходят на стрийптиз бар ;)А вие с вашите приятелки на кафенце,по магазаните,на маникюр и т.н.?
Имате ли си собствена територия с вашите си приятели,а той с неговите?Неща ,които не споделяте взаимно ,имам в предвид хобита,които не споделяте?
Ами ние си имаме и отделни контакти-логично е все пак в седмицата сме 3 от 7 дни заедно,но когато сме заедно излизаме и двамата,пример е снощи-той дойде с мен на кафе с приятелки-те нямаха нищо против,той също=изкарахме си повече от страхотно. Не делим приятелите си,аз излизам с неговите,той с моите. Иначе е логично когато мен ме няма в града,той да излиза без мен,както аз излизам без него-когато го няма
иначе си 'споделяме' компаниите
Той предпочита да ме води с него,когато това е възможно ,независимо дали другите ще си водят гаджетата,както и аз-приятелите ни нямат нищо против и си изкарваме много хубаво.
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
«
Отговор #52 -:
ноември 17, 2008, 23:44:53 »
Ами ние сме 9 години заедно и Моите и Неговите приятели се познават, но последно се засякоха на моят рожден ден. . С неговите излизаме всеки ден или по точно всяка вечер, правим си вечери хапваме пийваме, а с моите приятелки си излизам отделно само жени е по забавно ,
Нещо не можаха да се харесат неговите и моите, но иначе излизаме по дискотеки всички и се забавляваме доста добре.
Неговите приятели също са и мои, но някак си е различно , аз съм сложила може би една граница , която и те я спазват. Като цяло познвам тях от както познвам и мъжа ми и много има се радвам как от деца винаги са заедно и винаги си помагат.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
ноември 23, 2008, 13:23:30 »
Нашите приятели са общи-нямаме мои и негови!
Активен
silvanka
Ентусиаст
Ние-това е повече от аз и ти!
«
Отговор #54 -:
ноември 30, 2008, 23:44:22 »
Нашите са 50 на 50. Имаме и общи, които в миналото са били само мои или само негови приятели имаме си и приятели, с които си излизаме от време на време сами, обикновено, когато другия е на работа. Но като се замисля най-често излизаме с други двойки
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #55 -:
декември 01, 2008, 12:09:02 »
pisetata
и нашите приятели са така отвен колегите ни, но моите колежки са възрасни а но душето колегите са неговата възраст можи би те не са ни общи
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
декември 01, 2008, 17:50:08 »
du6eva
,то аз също не слагам колегите!
Активен
du6eva
Ентусиаст
nie sme du6etata
«
Отговор #57 -:
декември 01, 2008, 18:35:21 »
аз мисля, че след толкова години няма как да не са общи
Активен
milenastef
Ентусиаст
«
Отговор #58 -:
март 27, 2009, 12:06:38 »
Ние сме заедно от повече от 10 години и всичките ни приятели са общи. Още то началото аз започнах да излизам с неговите ,а той - с мойте. Даже имаше един случай - бяхме заедно от около година и нещо и се бяхме скарали итой излиза сам и те всичките му прители почнали - ама Милена да не е болна, къде е.
Той после ми разказа, че много се ядосал - никой не му казал здрасти ил нещо подобно, а все го питали аз къде съм
Активен
crazynelly
Сватбен ГУРУ
твоя аз съм..
Re:Неговите и нашите приятели!
«
Отговор #59 -:
октомври 22, 2014, 08:53:02 »
Неговите приятели ни станаха общи.
Почти същото мога да кажа и за моите,но с няколко изключения.
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре
Изпечатай