Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 06:38:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на no4ko24 - 21.09.2008!
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на no4ko24 - 21.09.2008! (Прочетена 55888 пъти)
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
Отг: Сватбата на no4ko24 - 21.09.2008!
«
Отговор #30 -:
септември 08, 2008, 08:37:57 »
Цитат на: no4ko24 в август 27, 2008, 22:04:23
Ще се ходи в Палма де Майорка в един прекрасен хотел и ще може все пак да заминем на 23.09!!!
Браво за избора!
Палма де Майорка звучи много добре! Няма какво да се притесняваш за агенцията! В повечето случаи малките агенции правят по-добри екскурзии!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
септември 08, 2008, 09:31:28 »
Аууу, честита екскурзийка!
По-малките агенции само препродават пакетите на по-големите. Те и Он Травъл препродаяват пакет, но не знам вече на кой по-голям оператор - не български най-вероятно.
Както за Турция на Тез Тур продават 100 агенции пакетите. Спокойно и весело изкарване!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
септември 08, 2008, 09:37:23 »
Браво за почивката
Ей, как благородно ви вижда, защото на нас ще ни се размине за сега. Нали момчето започна нова работа и няма как. Но нищо де, няма да ни избяга
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #33 -:
септември 08, 2008, 10:20:52 »
Благодаря, момичета
И аз много се радвам и вълнувам, дано всичко е ОК.
То и моето момче до последно не знаеше, ама ако не отидем веднага след сватбата, после я отидем, я не.
Вчера избрахме една торта от Романс, с една много сладка фигурка отгоре - разхайтени младоженци
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #34 -:
септември 08, 2008, 10:22:33 »
Дай снимка на тортата, ако има в нета! А фигурките продават ли се отделно, без торти?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #35 -:
септември 08, 2008, 19:28:41 »
Хм, снимка май не мога да дам, те Романс нямат свестен сайт. Тортата като пълнеж е кокосовата им торта. Доста е вкусна
Отгоре ще е залята с бял шоколад, на триетажна стойка (5-етажната била заета), а фигурките се продават сигурно и отделно, защото имат отделна цена. Много сладурски си ги избрахме, дано ги има в наличност.
Днес запазих и гримьорка, значи само фризьор остана и разнси дреболии по украсата и цветята, за които си имам верен помощник
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
септември 11, 2008, 07:08:35 »
Намерих снимки на фигурката и на тортата, ще се опитан да ги кача. Аз сега съм в голяма дилема за украсата в ресторанта - дали да е с балони с хелий, както те са си свикнали да я правят?? Не изглежда зле...
Да ви се оплача от новата изненада
на нашия ресторант - понеже нямало да ползваме техния диджей, който бил на заплата при тях и всяка вечер бил в ресторанта, трябвало да му платим
обезщетение, че няма да си вземе парите от нашата сватба, а обезщетението е 100лв.
За да НЕ бъде на сватбата
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #37 -:
септември 11, 2008, 09:30:21 »
не мога да повярвам
че това си е изнудване. Като е на заплата да не да му дават по 100лв. на вечер
И точнозащото е на заплата не би трябвало вие да го компенсирате.
no4ko24
такова нещо за първи път чувам
направо ужас
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #38 -:
септември 11, 2008, 09:49:15 »
Е, не! Това е пълно безумие.
Кой е тоя ресторант? Изобщо не им се давай.
ПП Ако ще те успокоя, аз платих над 100 лв. мито за сватбения си подарък от щатите вчера. Ако искаш - сватба, не сватба, митничаря си взима неговото.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #39 -:
септември 11, 2008, 09:53:05 »
Мимочета тук в Плевен навсякъде е така, ако не използваш музикантите на ресторанта си има плащаш колкот ти кажат като заплата за вечерта и това е.Много е гадно и обикновенно ти го сервират малко преди сватбата, че да няма мърдане, ама така е.Много съжалявам, че така се е получило и при теб Ночко.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
септември 11, 2008, 10:03:49 »
А, ако им откажеш? Дали ще предпочетат да загубят 2-3 бона от теб или 100 лв. от ДЖ-я си?
Активен
Daninka
Ентусиаст
«
Отговор #41 -:
септември 11, 2008, 10:20:46 »
Ааааа, не
поредната "тъпня" , що за глупост е да плащаш за услуга, която не ползваш!!!! ти какво общо имаш с отношенията между ресторанта и персонала му, ти имаш отношение с ресторанта, а те как ще се оправят, си е техен проблем.
Ох, явно просто няма как да мине без рано или късно да се сблъскаме с незнанието или по-скоро нежеланието на повечето ресторантьори и хотелиери да работят коректно (без да обиждам онези, които се стараят, защото вярвам, че има доста такива). Както и да е, ядосах се
Желая ти успех и не позволявай разни "хорица" да ти помрачават празника.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #42 -:
септември 11, 2008, 10:42:04 »
Така си е, момичета, благодаря ви, прави сте, ама аз не знам - и да се ядосвам и да не се ядосвам май нямам много избор - сватбата е след 10 дни. А че не ни бяха предупредили - това е ясно. Ей сега, преди 2 дни ни го казаха. Кувертът ни не е скъп, затова се чудят явно какво да измислят. А нашият диджей и той взима по 60 лв./час, така още 100 допълнителни, направо много ме е яд. Не че те парите не хвърчат за какви ли не глупости, ама... Чуят ли "сватба" всички искат да грабят ...
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #43 -:
септември 11, 2008, 14:45:25 »
Ночко, за жалост повечето заведения процедират така, когато не ползваш техния диджей
Нямат моралното право мен ако питаш, но....
С балони ресторанта изглежда добре. Ако е този от снимките в галерята.
А за тортата да те питам..аз единствено тази харесах като вид от Романс. Нещо по украсата дават ли да се смни, дори с доплащане, ако трябва......още ми е мъка за тортата, като знам каква можеше да бъде....
И на каква точно се спряхте вие? Какво съдържа?
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
септември 11, 2008, 21:29:09 »
Цитат на: Bybet0 в септември 11, 2008, 14:45:25
Ночко, за жалост повечето заведения процедират така, когато не ползваш техния диджей
Нямат моралното право мен ако питаш, но....
С балони ресторанта изглежда добре. Ако е този от снимките в галерята.
А за тортата да те питам..аз единствено тази харесах като вид от Романс. Нещо по украсата дават ли да се смни, дори с доплащане, ако трябва......още ми е мъка за тортата, като знам каква можеше да бъде....
И на каква точно се спряхте вие? Какво съдържа?
Да, Бубе - в галерията са снимки на ресторанта. И на мен ми харесва с тези балончета
За тортите - те в Романс процедират така - първо си избираш тортата като вкус - Японска, Шоколадов Романс, Кокосова... После от едно каталогче си избираш украсата и външния вид. На мен честно казано нито един от вариантите за украса не ми хареса много - всичките почти са с една сметана и розички от сметана... за това избрах тази - по-изчистена е - бял шоколад или захарен някакъв крем, не знам точно. Но понеше е твърда тази глазура и трябва и видът торта да е от по-стабилните, т.е. не може да е от най-леките. Затова избрахме кокосова - тя е с крем уиски и крем кокос, с шоколадов блат. Вкусна е, макар че управителката на ресторанта ни не се изказа много ласкаво за Романс - каза, че често имали от там сватбени торти и им било останало само името. За сватба не се стараели много и не били на вкус и на вид както на картинката... Ама ще видим де.
Иначе украсата на самата торта пак си варира - аз ще имам по 3 кремави захарни розички на етаж (3 етажа) и фигурка с младоженци. Така че избирай смело. Ще си харесате
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
13
Нагоре