Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 19:52:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на _Elle_ - 21.09.2008  (Прочетена 31027 пъти)

eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: август 27, 2008, 09:33:39 »

Elle,честита темичка! give_rose
Няма и месец до твоята сватба! Разгледах галерията, ама там няма много неща! blum Искаме още снимки! blum
Обувките ти много ми харесват!

Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: август 28, 2008, 17:50:05 »

Ще кача всичко, но нямаме много неща за показване, защото нито роклята, нито костюма са готови, а чашите и свещите ги взе кумата.
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: септември 09, 2008, 20:05:26 »

Вече избрахме тортата от сладкарница Лагуна Yes
 Успях да си запиша и при гримьорката Светла Арсова, в събота ще се видим, за да уточним подробностите.
 Прическа ще си правя в един от салоните на Митко Дамов, на пробна трябва да отида тази седмица.
 Общо взето сме под пара и така ще е до последно, понеделник е роклята, за костюма не знам кога и така, надявам се поне ремонтът да свърши, че да кача някоя снимка, че стана безинтересно blum
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: септември 16, 2008, 19:09:13 »

Виждам, че никой не следи темичката ми sad
  Аз все пак ще се похваля - от вчера имам рокля, стана страшно красива! Наложи се и да си купя нови обувки, защото младоженецът е изхвърлил другите pardon
  Поръчахме всичко - букет, торта, бутониери. Уточнено е всичко с ресторанта. Имам часове за грим и прическа.
 Младоженецът си купи всичко.
 Остава само да свърши ремонта, което не е малко, че трябва да чистим в последния момент, но това е положението pardon
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: септември 16, 2008, 19:15:05 »

Ееее, веднага се включвам smile Този ремонт сигурно ви взима здравето ... И ние правихме ремонт, но преди 2 месеца го поприключихме, та сега ни е широко около вратовете  danceg за момента smile
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: септември 17, 2008, 16:03:31 »

Мила, а снимки ще покажеш ли?Роклята да видим, че аз съм любопитка  blushБраво за организацията която сте направили, доста сте добре с времето, и ние почти сме така ама почти Wink
А младоженеца защо ти е изхвърлил обувките?Какво си му направила? shok
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: септември 17, 2008, 16:20:38 »

Честита рокля!!! give_rose
Сигурна съм, че е станала красива! Girl_hide
С нетърпение чакам да те видя булка!

Само не разбрах как така бъдещия ти мъж е изхвърлил обувките! crazy
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: септември 17, 2008, 20:40:46 »

Как така никой не следял темата.
Следим следим, ама и ти не се хвалиш много smile.
Вие трябва почти с всичко да сте приключили. То не остана много време.
Успех ти желая и хубаво време! smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: септември 18, 2008, 19:46:06 »

Ели къде се изгуби казвай как върви всичко?
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: септември 18, 2008, 19:50:14 »

Ellе, четем всички give_rose Браво за приготовленията! А защо младоженеца ти е изхвърлил обувките pleasantry Много добре си с отганизацията! Важното и малко време за релакс да има, че да имаш силички за самия ден! И да стискаме палци за хубаво време, ако не.....е ще ни върви по вода pardon
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: септември 18, 2008, 20:52:28 »

Ех, изненадахте ме, признавам blush
  Ремонтът в момента се довършва, можете да си представите какво чистене ни чака tease
  Да, с всичко почти сме готови, остава да се довършат тейбъл-картичките и украсата, с която се е заела свекърва ми. Ще си купувам и бельо за първата брачна нощ blush, аксесоарите за косата и чорапи, че май ще е мноого студено в неделя sad.
  А за обувките - младоженцът беше опразнил гардероба, защото половината го направихме мокро помещение и тъй като аз ги бях сложила в плик, а не в кутията, той не видял какво има и бързо ги ориентирал към чувала с боклук...Така в понеделник ставаме в 6, за да ходим към Асеновград за роклята и тук обувки там, няма гии.. и така от Сияна ми дадоха едни за пробата, след това си ги купих, по мое желание. Утре ще сложа всички снимки, защото си взех отпуск един ден заради чистенето и най-накрая ще смогна.
  За релакс съм определила събота следобяд, започвам в 12 с маникюра, леле вече лекичко ме хваща предсватбената треска, която се подтискаше до сеге от ремонта Girl_hide
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: септември 18, 2008, 21:29:34 »

Е то си е вече време за предсватбена треска lol
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: септември 19, 2008, 08:05:31 »

Elle, аз наметка ще купувам, чорапите са от ясни по-ясни! good Тези температури направо ме разбиха, със същия успех можех да се омъжа декември. Ама здраве да е!

Искам да ти пожелая много радост и слънчево настроение в неделя! give_rose give_rose give_rose

Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: септември 19, 2008, 09:43:52 »

Ел, пожелавам ти един прекрасен сватбен ден!!! Сигурно няма да успея да се включа, че имам още задачки, а като дойдат и родителите ми забрави да се появя!
МНого слънце, много любов, много положителни емоции, щастие ви желая на сватбения ви ден! И после да се отчетеш със снимки и подробен разказ.

ПП: Ама младоженеца е голяма скица pardon Иска босичка булка явно. Аз съм със сандали момиче, така че спокойно! Ако има някой да умира най-много от студ, познайте кой ще е tease Ама все ми е тая, хахаха, така ще ми кипи всичко, че няма и да усетя сигурно pleasantry
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: септември 19, 2008, 10:20:53 »

Еле еди прекрасен ден ти пожелавам ако утре не смогна.То и моя младоженец като реши да чисти не гледа какво хвърля, затова не му и давам good
За наметка тръгвам сега по магазините, че тук е адски студ, направо замръзвам, а чорапите са си ясни, ех какво да се прави ние искахме сватба по хладно ама то стана сватба в студа  crazy
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: