Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 10:43:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Пловдив? - 3 част  (Прочетена 160096 пъти)

Bisunka
Любопитен
*
Публикации: 39

ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: юли 25, 2008, 23:19:08 »

ще ми кажете ли къде се намира психо-то в пловдив и за колк овреме вадят документите за преглед.
Намира се на пешерско шосе, като тръгнеш към хирургиите и завияен на светофара, не продължаваш към болницата, а веднага завиваш наляво и има табели с указания за психодиспансера.Там ти слагат печати на 4-те медицински за не повече от 10-на минутки. Ние днес медцинските си ги направихме за 1 час, като първо ни взеха кръв. Резултатът стана след 4-5 часа.Сега остава заверка от личния лекар и мисля че това е всичко!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: юли 25, 2008, 23:38:02 »

хайде и аз ще се възползвам от инфото малко нерегламентирано Wink  give_rose
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: юли 26, 2008, 17:07:01 »

ей,

днес видях 2 булки при църквата св. Богородица!!!!!

исках да споделя за 1 магазин за младоженцитена пловдивските булки - на ул. Княз Богориди, около или в самия капан;

правят страшни комплекти: елек, фишу и кърпичка; евтино излиза, даже и вратовръзки правят същите;
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: юли 27, 2008, 15:14:45 »

Здравейте Пловдивчанки! Аз от 100 години се опитвам да се регистрирам и най-накрая успях! Явно е имало проблем! Някой да се жени скоро в р-т Петър Първи в Резиденцията? Интересно ми е да науча повече, защото и аз съм там на 13 септември.
Аз съм там- на 22.08.08! Какво искаш да знаеш?smile
Момичета я кажете колко ви струва куверта и евентуално за някакви такаси ако искат? Благодаря предварително!
Активен
didipidi
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #19 -: юли 27, 2008, 16:44:09 »

сладуркиииии,

дайте координати на фирма, от която да поръчам пити за църква, гражданско, ресторант....

благодаря ви

и мен ме интерсува защото на 9ти подписвам и се чудех къде могат да се поръчат,така че който знае да пише,за да отивам да поръчвам.Благодаря ви give_rose
Активен
Bisunka
Любопитен
*
Публикации: 39

ЧОВЕК НЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ, АКО НЕ ОБИЧА ВЕчНО!

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: юли 27, 2008, 17:42:34 »

Пити можете да поръчате на улицата на Кукления театър, само че срещу него се пада фурмната. Мисля че 1 ден по-рано се поръчват питите, едната излиза от 10-15 лева.Това е , което аз съм разучила.
Относно кувертите- моят в Петър 1 е около 30 лв. Но сигурно ще има и допълнителни финанси, няма как!
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: юли 27, 2008, 21:40:51 »

благодаря, Бисунка!!!

ще потърся
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: юли 27, 2008, 21:47:25 »

Момичета предстои ми търсенето на торта. Дайте идеи за сладкарници. Аз изобщо не съм в час със сладкарниците в Пловдив, само Неделя знам, но там ми се струва доста скъпо. И за Скалата има положителни отзиви. Баща ми каза че магазин Лекси правят сватбени торти и ходихме с Даниел да видим, уж можели да направят по наш модел+ малки тортички, но ми се ще да проуча повече възможности. Кажете къде да отида да видя за торта.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: юли 27, 2008, 21:53:17 »

ние ходихме до скалата,

предложиха ни да си вземем торта скалата, защото белият крем бил като на сватбените;

купихме си ние 1 ппарче и ... беше кисела, а не сладка;

ходихме и до попимони, на коматевско шосе, не са лоши, но младоженецът нещо не хареса италианския крем;

Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: юли 27, 2008, 21:55:03 »

ние ходихме до скалата,

предложиха ни да си вземем торта скалата, защото белият крем бил като на сватбените;

купихме си ние 1 ппарче и ... беше кисела, а не сладка;

ходихме и до попимони, на коматевско шосе, не са лоши, но младоженецът нещо не хареса италианския крем;

И спряхте ли се на някакъв краен вариант? Вие имате още време за размисъл, но ние май доста неща оставихме за последния момент, да видим как ще се справим  girl_impossible
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: юли 27, 2008, 21:57:42 »

препоръчаха ми 1 сладкарница в раковски, в комплекс русалка поръчвали от там;

но няма да поръчам преди да тествам;

ако имаш време - скокни и виж,

цените са добри, имат много видове стойки и казват, че били много хубави самите торти;

а и е най-известната в раковски, все пак ... по-малък град, най-известната сладкарница ... знам ли;

на мен не ми остана време, а в събота мн. късно се освободих, затова не мога да ти кажа как са тортите
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: юли 27, 2008, 22:10:42 »

Раковски не е ли далече от Пловдив, но щом от комплекс Русалка поръчват от там, явно не е проблем доставката. На една приятелка тортата беше от Асеновград от някаква сладкарница, а самата сватба беше в манастира Св. Кирик и Юлита. Тортата беше страхотна и не особено скъпа. Предполагам че щом са я закарали до манастира, ще я докарат и до Пловдив.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: юли 27, 2008, 22:15:42 »

честно казано, не знам!

аз, така или иначе ще я поръчам по-натам, имам време, но ти, ти си доста по-раничко;

само с това мога да ти помогна;

но ще се радвам, ако споделиш впечатления и опит, като поразгледаш!!!

успех, мила!!!
Активен
desy
Ентусиаст
**
Публикации: 78

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: юли 27, 2008, 22:26:47 »

Здравейте!
Аз съм от Стара Загора, но утре ще идвам до пловдив да разгледам какво предлагат Вашите магазини за бъдещи младоженци. Трсим всичко, което е необходимо да се купи за една сватба без рокля за мен!
Моля, да ми напишете имена и адреси или поне ориентири на магазините в Пловдив спешно, защото предния път като идвах намерих само един.
Благодаря много предварително!
Активен
23
Професор
Публикации: 376

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: юли 28, 2008, 09:01:14 »

Деси, където Пловдив там и Асеновград! На 20 км от Пловдив е! Поне знаеш, че в Асеновград накъдето и да се завъртиш само магазини за това има!  good
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: