Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 12:44:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 3 част  (Прочетена 207137 пъти)

redreny
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #180 -: март 15, 2009, 09:36:41 »

Здравейте момичета,
може ли да ми кажете как вървят долу-горе цените на прическите в София?
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 15, 2009, 19:51:07 »

Момичета ако имате идеи в снимки за коса с дължина малко под раменете, права и тънка, обикновенно без обем, моля ви качете снимчици да разгледам или линкове към сайтове, ако прическите са с живи цветя още по добре good
Активен
ddddd
Ентусиаст
**
Публикации: 117

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 19, 2009, 16:30:24 »

Момичета погледнете този сайт :
http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createHairStyles/planId/309/
- струва ми се интересен има адски много галерии с прически,
а и като цяло сайта www.yourweddingcompany.com е добър
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 21, 2009, 14:01:48 »

twilight, моя приятелка е с такава дължина коса и е с доста слаб косъм за сватбата и преди няколко месеца и бяха направили много хубава прическа. За съжаление снимката не е с много добро качество(правена е с телефон). Но основната идея се вижда! Може ако желаеш да сложиш някакви дребни живи цветчета, вместо тези. Успех! Дано съм била от полза!

* 1.JPG (25.12 KB, 329x533 - видяно 359 пъти.)
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 21, 2009, 14:17:13 »

Daisy_d  благодаря give_rose много хубава прическа smile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 23, 2009, 13:57:09 »

Момичета ако имате идеи в снимки за коса с дължина малко под раменете, права и тънка, обикновенно без обем, моля ви качете снимчици да разгледам или линкове към сайтове, ако прическите са с живи цветя още по добре good

В повечето фризьорници в днешно време слагат екстенжъни. Всеки проблем с косата ти чудодейно ще бъде решен! Не е задължително да ти ги лепят, може да ги носиш само в деня на сватбата. Тогава и цената е съвсем приемлива. А ако ти харесат, защо да не ги поносиш и на медения месец.. Аз едно време бях много против тези неща и мислех че само чалгаджийките ги носят, но това са глупави предразсъдъци. Слагах си за 25ия рожден ден, сега мисля пак да си сложа, ако се налага, за сватбата. Можем да имаме каквито си щем прически, не е задължително да се съобразяваме с природните ни дадености.
« Последна редакция: март 23, 2009, 14:01:00 от BASTET » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 23, 2009, 14:09:21 »

В повечето фризьорници в днешно време слагат екстенжъни. Всеки проблем с косата ти чудодейно ще бъде решен! Не е задължително да ти ги лепят, може да ги носиш само в деня на сватбата. Тогава и цената е съвсем приемлива. А ако ти харесат, защо да не ги поносиш и на медения месец.. Аз едно време бях много против тези неща и мислех че само чалгаджийките ги носят, но това са глупави предразсъдъци. Слагах си за 25ия рожден ден, сега мисля пак да си сложа, ако се налага, за сватбата. Можем да имаме каквито си щем прически, не е задължително да се съобразяваме с природните ни дадености.
какво точно представляват екстенжъните
аз ходя само да се подрязвам връхчетат на няколко месеца и съм боса така да се каже в занаята с прическите give_rose
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 23, 2009, 14:33:55 »

В интерес на истината какво представляват сега и аз не знам. Преди 4 години, когато аз слагах, имаше общо взето 2 вида. Едното е кичури, дебели колкото боядисаните кичури дето бяха модерни тогава да ти ги правят - някъде окололо половин сантиметър или малко по-малко. Всеки кичур в крайчето си има капчица нещо като силикон - малко пръстенче - с него се захваща за кичур от твоята коса, съвсем в основата. Не се вижда, при голямо старание може да се напипа. Това е като ще се добавя малко коса. Като ще се добавя повече, се слага цяла лента от много такива кичури. Моята беше пак със силиконови пръстенчета. След около месец твоята коса израства и екстенжъна се измества надолу. След месец и половина-два това се вижда и трябва да отидеш да ти го преместят нагоре. Прави се с една машинка като маша малко. Нещо нагрява, но не съм забелязала да ми е увредила косата. Естествена коса е, дали е човешка точно не мога да ти кажа, но се държи като моята - начупва се от мокрото, може да се мие, реше, фризира, боядисва. За жалост се накъсва по края също като моята.. Когато някой ден окончателно решиш да я махнеш, се прави някаква поддръжка - нещо я мият, подрязват, пренареждат и вземат бая пари за това. Можеш да я продадеш обратно на салона, например. Аз моята си я прибрах и седи в една торбичка. Преди 100 години.. Сега може да има и нещо по-модерно.

Сега ми предлагат такава коса, но не да ми я лепят, а само да ми я хванат с фиби към моята и след сватбата да си я сваля. Ще си занеса старите кичури да видим те няма ли да свършат работа. Ако ми сложат тяхна коса (леле как звучи само), за дължина 60 см, която трудно се намира, ще ми вземат 50 лева ужким. Да видим така ли ще е..
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 23, 2009, 14:42:27 »

много добре го обясни, стана ми ясно, благодаря ти  good
ти в кой град си
моята сватба ще бъде в търново
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: март 23, 2009, 16:04:07 »

ммм.. аз съм от София.. но като пуснах google да търси "търново удължаване на коса" ми излязоха някакви неща - значи има. Които "удължават", значи имат и слагат екстенжъни. Просто иди да видиш. Пък чуй и съвети - професионалистите може и по-умни неща да ти кажат. Огледай и абитурентките сега - може да ти дойде идея. Успех!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 25, 2009, 00:37:29 »

BASTET и аз живея в софия, но сме решили да направим сватбата във велико търново, и двамата не  от там, аз съм учила и живяла там 4 г и градът е наистина невероятен, особено за сватби
ама май се отплеснах от темата, извинете ме give_rose
можеш ли да ми препоръчаш места от които си доволна в софия
а екстенжъните как се поддържат?
Защото аз съм малко, как да се изразя - никога не ми остава време за прическа, къпя се, соша се и излизам и това е, с две леви ръце съм, най много да си я вържа на опашчица. Постригвам се при една и съща фризьорка, защото като й кажа да отреже два пръста тя реже толкова, а не една педя, а сега си пуснах косата да расте и това е важно за мен, а и й имам доверие в това отношение, защото тя имаше "'честта" както тя го нарече да ми отреже косата преди известно време, та сега пак я отглеждаме да порастне дълга pullpigtails
и последно да попитам за никнеймът ти - звучи ми като една от богините в египетската митология - от там ли е идеята
и още веднъж да се извиня, че се поотплеснах от темата give_rose
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 25, 2009, 09:13:22 »

Моята коса също не е от най гъстите, но преческата се получи. Ето моята беше така

Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 25, 2009, 09:22:29 »

Абе да ти кажа, аз вече не бих си залепила екстенжън, защото си е врътня - най-вече с това местене през макс. 2 месеца. Косата ти става 2 пъти повече, 2 пъти по-трудно я миеш и решеш. И аз не съм много-много по гласенето в ежедневието.

Две фризьорници има, които аз харесвам. Едното ходихме служебно от старата работа, другото ми го препоръча колежка, там някаква част от персонала е работила първо в другото, или нещо такова. Едното е www.fetish-hairstudio.com, другото е www.helita.bg. Там правят и такива чудесии като на katya_79, но нека тя ти каже нейната къде е правена. Аз имам съвсем ограничен опит, защото залагам на сигурното. Само пробвам новите салони в квартала с надежда да намеря нещо до нас, но са пълна скръб - демек района Орлов мост не ти го препоръчвам изобщо.

Хихи, и да - никът ми е от египетската богиня, наистина Wink
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 25, 2009, 09:50:39 »

Анбибиан и моята коса беше малко над раменете, тънка и не много гъста да не кажа хич.Ако искаш да ти е на кок или прибрана по друг начин може без допълнителното коса да стане.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 25, 2009, 09:56:57 »

Ето малко идеи за прически от мен
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: